- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz serito #22250 üzenetére
ez így WR is lehetne...4000GHz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz serito #22252 üzenetére
Ha mindenkinek a procija jobb lenne a másikénál akkor tudod hol tartanánk most? Hogy a proci adná az áramot konnektornak és nem visszafelé. Én meg voltam elégedve az én procijaimmal is,pedig egyik sem volt olyan nagy tuningpéldány. 4300 körül mentek 24/7...E8500, a mostani E8600 is annyit tud..Ez van,nem mindenkié szupercucc
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ImI87
őstag
Úgy látszik, hogy a jobb procik szintje a következő:
4000@1,18-1,19V
4500@1,36-1,37V
Függetlenül attól, hogy E8400-E8500-E8600-ról van szó.
A legszebb az, hogy jócskán VID alatt tudják stabilan a 4 gigát. És 24/7-re teljesen jó egy 4300 körüli órajel.Szerencsére az enyém is ilyen, úgyhogy a többiek eredményét elnézve bőven elégedett vagyok. És teljesen random bolti példány volt.
A lényeg egy szó: Intel
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Amit irtam fentébb szerintetek?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22256 üzenetére
Ennyit én adtam neki fater..csakhogy azt 5GHz-hez
-
nagyúr
Én is úgy tudom, hogy a Blend kevésbé terheli a CPU-t, nagyobb hangsúlyt fektet a RAM-ok nyüstölésére.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Laraxior
titán
meg az északi hídra
-
Zájec
veterán
ez vegyesen van valahogy , a Blend kezd egy cpu-ram tesztel-el és a második negyedórában pedig egy erös cpu tesztet csinál úgy mint a smallFFT az elsönél...
ezért szokott néha sokakanak a 17 perc környékén elhasalni mert ott van egy erösebb cpu terhelés... az elsö vegyes 15 percet még birja , de utána elhasal...
általában ha a smallFFT-n megfelel a cpu akkor az a Blend-nél is meg fog felelni a cpu szempontjából ,, de ez oda-vissza is igaz.....
-
nagyúr
Érvek és ellenérvek sorakoznak, miközben mindannyian ugyanazt mondjuk.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zájec
veterán
válasz Szatesz #22272 üzenetére
ezt nem igy fogalmaznám....
a smallFFT u.azt a tesztet csinálja mint a Blend a második 15 percben..
Jorus félig , de még nem kristálytisztán...
mondjuk ha nagyon bogaras akarok lenni akkor aztmondanám :::
"én azt látom hogy mindkét fajta teszt alatt a CPU terhelése 100%"
innentöl kezdve mindkettö ugyanannyira megterhelö... nemde[ Szerkesztve ]
-
Szatesz
őstag
igen de mégis a höfok a SmallFFt nél jobban felszökik és hamarabb meg is halnak a procik a smallFFT alatt mint a BLEnd alatt ahogy irtad is a 8k s teszt csak 15 perc után kezdödik a blendbe a smallfft meg azzal kezd és az terheli legjobban a procit...De ezen nincs mit beszélni mind a ketten ismerjük a Prime95 -öt
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
tomiika
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki, hogy E8400ast gyrái hűtővel kb meddig lehetne húzni!
Előre is köszi. -
leftyke
aktív tag
Hello mindenki
Kérdésem az lenne hogy valaki tudna-e nekem egy kis infot e8400-es proci tuningjáról adni mit hova és hogyan kell állítani? Ja csak sajna még a gyári hűtő van.
Előre is köszi. -
Bagira01
veterán
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Szatesz
őstag
válasz Bagira01 #22282 üzenetére
Itt a válasz 9x460 1,2v Prime stabil majdnem 1 óra
De kisebb fesszel is lehet birná csak kene gtl eket allitani rajta
Elég rosszul válogatjak ezeket a procikat A e8400 asodtol igen kevés e8600 mehet jobban:d[ Szerkesztve ]
-
serito
senior tag
Szatesz , Bagira01 szép! Csak azt sajnálom, hogy az én procim 1.2v-al nem megy 4GHz felett.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Ha bemegyek a boltba és kérek egy E8400 boxot, vagy E8500-at, honnan tudom megállapítani h a proci E0 streppinges?
Előre is köszönöm válaszotokat! -
Szatesz
őstag
válasz fenergie84 #22287 üzenetére
Az s-SPEC legyen SLB9J (8400 esetén) vagy SLB9K (8500-nál).Ilyenkor E0 ásak...
-
sz.j
nagyúr
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Szatesz #22291 üzenetére
Most nem mert melózok, talán majd a későbbiekben.
Addig is, van itt egy régebbi, reményeim szerint a múltnak átadandó eredmény:
1,200V@4088MHzRemélem, ennél is síkerül legalább annyit javítani mint a Vcore=1,152V eredménynél.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kicsigeri
senior tag
Hi all!
Segícsetek légyszí hogy melyik a legjobb lap egy 8XXX proci alá. Illetve milyen ram lenne hozzá az ideális, 2X2GB. Tuning szempont nagyon fontos lenne.
-
-
malwy
senior tag
CSX Diablo 1150mhz 2*1 GB ramról tudna nekem vmit mondani? (rettenetesen megbántam, hogy megrendeltem... félek tőle mint nyuszómuszó) Annyi nyugtatna meg, hogy egy Corsair Dominator 1066 2*1GB -nál jobb-e? Mert a kettőt tudtam volna megvenni a diablo 20,5k a domi 13k
-
Zé_Mester
őstag
válasz kicsigeri #22293 üzenetére
ez sokmindentől függ, pl pénztárca
"olcsóbb" lapok közül mondjuk
Gigabyte P45 DS3 nyerő lehet.
ha kicsit több zsetont szánsz rá, akkor
- ASUS Maximus II Formula,
- ASUS Rampage Formula,
- Gigabyte P45-DQ6.
ezek ugye mind DDR2-es lapok, így ramból 2x2GB DDR2-ből ami korrekten megy az mondjuk G.Skill 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15.DDR3-as lapok közül is szép választék van mostanság, itt is vannak olcsóbb/drágább lapok.
Gigabyte P45T-DS3, vagy ami még nagyon jó DDR3-as lap gigáéknál, az az Gigabyte GA-P45T-UD3P.
drágább kategóriába pedig
- Gigabyte P45T-Extreme,
- Rampage Extreme.
mondjuk a Rampage Extreme kicsit kényes a 2x2GB-ra, sajna ezzel volt problémánk több KIT-tel is.
DDR3-as ramból pedig már nagy a választák, és mostmár egész korrekt áron vannak, OCZ, G.Skill, CellShock, SuperTalent.....stbstb1 dolog lehet a befolyásoló tényező, az pedig a PÉNZ, ahogy sokminden másban is
-
kicsigeri
senior tag
válasz Zé_Mester #22299 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, pl most hirtelen, a GIGABYTE GA-EP45-UD3 ra gondoltam, jó választás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest