- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
válasz GrandeP #5960 üzenetére
Mit nem értesz? A riks.fw.hu oldalon találhatók skinek plajos modosításai (fejlesztései) a riks skinek igo8-hoz, illetve GJA (gurjon) skinek Primohoz. Attól, hogy azt a riks.fw.hu oldalról töltöd le a primohoz, még nem lesz riks skin. Ezek a GJA primo skinek továbbra is az eredeti gurjon skin megjelenését és alapjait tartalmazzák, plajos által hozzáadott pluszokkal, illetve trob által készített ikon gyűjteménnyel kibővítve. Én pl nem emlékszem, hogy a primoval kapcsolatban riks skin említve lett volna. Ha nem müxik, akkor vagy nem a leírásnak megfelelően pakoltad fel, vagy valami baj van a primoddal. Az baj.
A Opel Astrám olajnyomásproblémát jelez. Pedig az egész motorházból folyik az olaj. Hol kapcsoljam ki a lámpát, nagyon idegesít?TRob 1.6 480x272 hol található?
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz GrandeP #5975 üzenetére
Persze, hogy nem értem. De más sem értette, mert ezek szerint másról beszéltél, mint amire gondoltál. A plajos féle GJA skin a primohoz az ő oldaláról tölthető le. Akkor te másik skint töltöttél le. Végül is mit?
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
ndrstnd
csendes tag
válasz GrandeP #10269 üzenetére
Hol olvastad a "mocskos, büdös" ... "tilcccsuk ki, öljük meg, löjjjük le" szavakat a válaszok között?
Aki megfelelően kér, az itt rendszerint kap is.
Ezen a fórumon nem tartozik a megfelelő kategóriába a warez (függetlenül attól, hogy ez neked tetszik-e vagy sem és attól is függetlenül, hogy kinek mennyi warez van a gépén).
Ahogy szeretett fizikatanárom mondta volt anno: "... most pedig menj ki, gondold át és ha megértetted, gyere be újra!"
-
snowdog
veterán
válasz GrandeP #10269 üzenetére
Kezd el olvasni az elejéről a topikot, és látni fogod semmi másról nem szól, csak arról, hogyan tegyünk a gépre warez programot. Ha nem cseszegetik az Admint (mint most), akkor nagyon tág keretek között lehet tanácsokat kérni, és segítséget kapni. De ehhez megfelelő hangnemben kell írni, és nem egyből mindenkit leköcsögözni.
Úgyhogy az írásodat nem tudom hova tenni, talán eltévesztetted a topikot.
ndrstnd
Mindössze orrhosszal nyertél![ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz GrandeP #10378 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi a legegyszerűbb módja, hogy el tudjam menteni ezt, hogy később használhassam is. Ezt a funkciót még soha nem használtam, ezért kérdezem, hogy hogy kell.
Automatikus nyomvonal mentés az aktív, és van jó pár régi útvonalam, viszont azokat pl nem tudom betölteni, hogy használja is, csak mutatja a térkép, vagy hogy köztes célpontokat megjelenítse.
Kedvencek mentés oké, van pár cím a kedvencek között, az a legegyszerűbb akkor, hogy minden megállónál nyomok egy mentése kedvencek közé gombot? És a végén ebből hogy lesz útvonal? Egyenként berakom és rendezem majd mentem útvonalként, később meg betöltöm?
Szóval ez a kérdés.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz GrandeP #10385 üzenetére
Pedig szerintem tök érthetően leírtam. Primo-t eddig arra használtam, hogy "Budapest XI,ker Jóska pista utca 6." címet beírtam, oda vitt.
Vagy volt 50 köztespontom, beírtam címeket egyenként, rendeztettem programmal, és körbevitt az 50 köztesponton, és végül a célállomásba.Most azt szeretném, hogy végigmegyek az úton, mit kell nyomnom ahhoz, hogy az adott koordinátát mentse, lehetőleg köztespontként egy új útvonalba, vagy legalább mentse a koordinátát, hogy később tudjam köztespontként bepötyögni.
Elég egyértelműen leírtam, hogy nincsenek címek, emiatt nem tudom beírni, rendezni, semmit, sőt, térképen fogalmam sincs hol vannak a lerakóhelyek, ezért kell elmennem az útvonalra, és megnézni, viszont megkönnyíteném a saját dolgomat, ha GPSbe kapásból menteném az útvonalat lerakóhelyekkel (köztes pontokkal), hogy azt később tudjam használni. (és nem azt, hogy a város után 5 km-re balra föld úton, aztán jobbra 2km-et a második legnagyobb tölgyfa után a 3. doboz)
(esetleg kéne valami PCs program ahol lehetne térképen szerkeszteni/menteni útvonalat, majd betölteni primo-ba)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
SimonYana
addikt
válasz GrandeP #10590 üzenetére
Sokszor az az érzésem ilyenkor , hogy aki az előző verziót készítette , ki van rúgva és egy másik idióta , meg nem tudja mit is csinál és meg vannak győződve , hogy jobbat csináltak az előző kollégánál!
Ha valaki csinál egy progit az általában később tudja mihez kell és mihez nem szabad nyúlni!® SimonYana ®
-
csferke
senior tag
válasz GrandeP #11027 üzenetére
Nem abban van a valami,hogy melyik text editort használod hanem, hogy mik a parancsszavak amiket be lehet/kell írni és azok mire valók, mit jelentenek, melyik beállításuk a legmegfelelőbb.
Egy mezei felhasználó honnan a bánatból tanulja meg ezeket a varázsszavakat??Erre szolgál a SysConfigurator. Nem a parancsokat látod hanem szövegesen leírva a jelentés és vagy kipipálod vagy nem. Ennyi.
Azután már amikor kész a sys.txt akkor könnyebb belepiszkálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest