Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz vicze #113577 üzenetére

    Érdekes a Cinebench. Ugyanakkor a 2400-as ramokkal sikerült első nekifutásra is ~2650 pontot [kép] elérnem, azóta viszont kizárólag 25xx pontot sikerült, akármit csináltam, más ötletem nincs, mi okozhatta.

    "a visszarakás sokkal szarabb"
    Nem értek egyet. :P A leszedésnél volt nekem inkább a rettegés, hogy eltörök valamit, illetve a körmös/pengetős/leszedős feszegetés, amit nem szeretek. Az összerakás is idegőrlő, mert nem könnyen akarnak a pöckök a épp a helyükre kerülni, de az nekem már könnyű menet volt a leszedéshez képest, kevésbé kell feszegetni a műanyag határait.

    Ja, igen, a Rembrandt is a listámon van. :K
    Ami a T14 újratervezését érinti, attól kicsit én is tartok. Bár a 16:10-es formátumot én nagyon szerettem, az nem zavarna, ha visszajönne, de a jobban elvékonyított billentyűzet vagy a lehagyott memória slot nem lenne kedvemre nekem sem. Összességében a fém T480s után kicsit féltem a T14 műanyag építésétől, de pozitívan csalódtam. Bár nem annyira masszív, ahogy várható is volt, de kellőképpen egyben van, és kellemes használni is, a "felfelé szóló" új hangszóró pedig kifejezetten kellemes a korábbi lefelé szólóhoz képest.
    Az új T14s-nél nem igazán tetszett, hogy lecsaptak 0,3mm magasságot a gombokról, és hogy a palmrestbe került a modem antenna. :F

    #113578 zsoltip : Én úgy vettem észre, windows alatt a "képernyő kikapcsolása" energiatakarékos opció a billentyűzet világítást is lekapcsolta, ami egyébként eléggé idegesített, szóval ez valami szoftveres dolognak tűnik, mivel Linux meg megjegyzi, és ott úgy jön vissza a világítás, ahogy hagytam legutóbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák