Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    Sziasztok,
    Az volt a gondom úgy 8 hónappal ezelőtt, hogy váltottam az Amazfit Bipről Polar-ra, és nem tudtam átvinni sehová, pl. Strava-ra sem a korábbi trackeket. Facebook-os Mifit accountom volt, tehát nem működött a moddolt Mifit, a notify&fitness-t csak a végén kezdtem el használni (pedig amúgy ezerszer használhatóbb a Mifitnél), az Amazfit app pedig akkor nem tudott exportálást (a Strava szinkronizálás csak az új edzésekkel ment, erre rá is kérdeztem a supportnál), telefon rootolással állítólag létezett valami gadgetbridge-es módszer, de nem akartam telefont rootolni. Valamilyen módon exportáltam adatokat, de az csak lépésadatok alapján szedett össze némi futást. Párszor jártam itt, kérdeztem, van-e már azóta módszer, sajnos nem volt, akik reagáltak is csak ugyanazokat mondták el.

    Nos, azóta már van megoldás, a mostani Amazfit app már képes gpx-et exportálni (ami nem tcx, de a heart rate adatok amúgy is használhatatlanok), sajnos csak egyenként, de előbb-utóbb megoldom. Azért írom le, mert hátha másnak is van hasonló problémája.

    Mondjuk ahogy viszem át a trackeket, azok minőségét látva utólag látom, hogy mennyire jó döntés volt váltani Polar-ra, anno főleg az elején még nem gondoltam így, mert nem volt összehasonlítási alapom.

Új hozzászólás Aktív témák