- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catman
aktív tag
Sziasztok,
A fiam HP 15S-EQ1037NH laptopjában szeretném kicserélni az SSD-t egy 1TB-osra. Ha még garanciális, akkor ki tudom én cserélni garanciavesztés nélkül?
-
veterán
-
veterán
-
Catman
aktív tag
válasz SeniorTilla #54653 üzenetére
Szuper, köszi! Bármelyik M2 SSD jó bele? Illetve cserénél mire kell figyelni? Videóban pl. láttam olyat, hogy az akkut is kivette csere előtt...
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz Catman #54654 üzenetére
Szia. Nem bonyolult a szétszedése, de vigyázni kell. Ha ez az első akkor főleg vigyázz.
M.2-ben ugye van SATA meg NVME (PCIe), neked az utóbbi kell bele, és a 2280-as méretű. Zsanérnál vigyázz nagyon, ezek ott érzékenyek meg ott törnek a legtöbb esetben.Akksit igen húzd le mindenképpen. a kivett SSd-t tartsd meg, ha mégis gar lenne belőle, azzal küld vissza, és óvatosan szedd szét, mert ha meg fog látaszni a szétszedés nyoma, akkor ugrik a garod is.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Kereken 8 éve működő HP laptopban egyik napról a másikra lenullázódott az akkumulátor.
Hálózatra volt kötve a gép és csak akkor tűnt fel, amikor a tálcán lévő akkumulátor-töltöttségkijelző 0% értéket írt ki.
Persze vélhetően így is szép kort élt meg az akkumulátor, mert ez még az eredeti, a notebookhoz járó gyári példány volt.
Ti már találkoztatok hasonló jelenséggel, hogy ennyire viharos gyorsasággal purcan ki az akksi?
Ilyenkor benne lehet hagyni a gépben az elromlott akkumulátort az új gyári HP darab beszerzéséig, vagy biztonságosabb eltávolítani és rögtön az ártalmatlanítóba vinni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
janos666
nagyúr
válasz SeniorTilla #54652 üzenetére
A második kényszermerítéssel felmászott 56%-ra a kondíció, így nem panaszkodik semmi, de közel van a kritikus ponthoz. Majd kiderül, hogy tovább "gyógyul"-e. Kár érte, mert max 2 éves az akksi, és legtöbbször AC-ről megy.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dhampir
félisten
SeniorTilla és Pyttawrx
Köszönöm szépen a tanácsot!
-
veterán
-
janos666
nagyúr
válasz SeniorTilla #54666 üzenetére
Tudom, hogy csak akkor pontos a kapacitás mérés(/becslés), ha időnként lemerül 100% környékéről 10% környékére, de erre úgy tudom elég, ha 2-3 havonta lemerül egyszer (pár nap alatt semmit nem degradálódik, ha nem töltődik/merül, csak pihen). Illetve azt hittem, hogy ez a másik irányba működik, vagyis hogy nem regisztrálja a degradáció mértékét, míg ki nem derül egy ilyen kalibrálásból, vagyis felfelé, és nem lefelé téved.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
lsebestyen
addikt
Üdv!
Adott egy HP 650 G1 notebook, aminek a kijelző egyik fele csíkozódik. Ha egy picit nyomom a szalagkábel - kijelző csatlakozásánál, akkor megszűnik. A szalagkábelen nem látok semmi sérülést, szépen a helyére is megy. Ez ilyenkor kijelző vagy szalagkábel hiba szokott lenni?
-
Tibi74
újonc
Sziasztok!
Van egy Elitebook 8760w-s laptop, amin ma reggel óta nem működik a wifi.
Tegnap működött, használtuk.
A wifi adapter ki van kapcsolva és ha bekapcsolnám akkor sem reagál semmire (nem vált át a led fénye).
- az eszközkezelőben látszólag minden rendben, a wifi adapter eltávolítása és újratelepítése nem segített.
- újraindítás nem segített.
Találkozott valamelyikőtök ilyen problémával?
Köszi előre is. -
HARDVERAPRÓD
válasz lsebestyen #54670 üzenetére
Szia.
Inkább LCD szokott lenni -
Dhampir
félisten
válasz Graphics #54675 üzenetére
Szép eredmény az utángyártottól.
Most kapott a gép egy eredeti új HP akksit.
Más:
Sajnos HP ProBook 6570b-re laptopra nem találtam HP akkumulátorkímélő programot beállítási lehetőségekkel, a Biosban sem érhető el ilyesmi. Lásd HP Battery Health Manager. -
adam89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion 15. Az mennyire normális, hogy teljes feltöltés után nem kapcsol ki a töltést jelző led? Fehér, de nem kapcsol ki.
Egyébként az enyém is képes 1 hét alatt 40%-ról 0%-ra merülni úgy, hogy a BIOS óra is kukázódik. (Olvastam, hogy másnál is merül nagyon..) -
veterán
válasz adam89 #54677 üzenetére
Nem kapcsol ki, mert tápról megy. Ha narancssárga, akkor tölt.
Én ezt a merülés problémát még nem hallottam vissza egyetlen ügyfelemtől sem, pedig nagyon sok paviliont eladtam már. Nem készenléti állapotban van a gép?
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
adam89
csendes tag
Kikapcsoltam most a gyors rendszerindítást meg a hibernálást is, egyébként mindig leállítással kapcsolom ki, nem hibernálom, nem altatom. Ahogy látom a sima leállítás nem jelent teljes leállítást, ha a gyorsindítás aktív.
Meglátjuk. Köszi a tippeket! -
po1son
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy HP 255 G9 (6A1A7EA) notebook-ot 200e Ft-ért egy "szaküzletben".
15.6" FullHD, AMD Ryzen 5-5625U, 16GB RAM, 512GB SSD, Magyar billentyűzet, Operációs rendszer nélkül, 3 év garancia, Ezüst színben
Félkövéren a lényeg, hirdetésben és visszaigazolásban is így volt.
Win telepítő viszont evvel fogadott, elég ideges lettem (256 GB?)...
Szépen vissza csomagoltam mindent, gondolom kötelességük vissza adni a pénzt (elállási jog?).STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
Bourne20
csendes tag
Szia,
Töröld a meghajtókat, ès látszódni fog a teljes tárterület.
Utánna partícionálhatod.
Ma 2 ugyanilyen HP-t csináltam. -
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Kihasználatlanság miatt pár hónapja vásárolt HP 4K7Z2EA notebook-om el szeretném adni. A gépen előre telepített Win11 van.
A kérdésem az lenne: eladás előtt hogy tudok egy teljes tisztítást csinálni rajta? Mint a telefonoknál a "gyári visszaállítás"... Lépjen ki mindenből, felejtsen el minden helyet, jelszót, stb. Teljesen szűz Win11 legyen.
Nem szeretnék teljes ledúrással-újra telepítéssel kínlódni, mivel a géphez telepítőt sem adtak (vagy nem tom hogy is működik ez ilyenkor).
Nem adtam el idáig se laptopot, se pc-t, ezért is kérdéses a téma számomra. Előre is köszönöm -
gatto_
senior tag
válasz Kis Tigris #54690 üzenetére
Van a gépházban a Frissítés és biztonság fül alatt egy helyreállítás pont, és ott a gép alaphelyzetbe állítása. Win10-en néztem a de a 11-ben is ilyesmi lesz, max kicsit más a fordítás. De ez hosszasan szuttyog. Sokkal jobban jársz, ha csinálsz a microsoft oldaláról egy telepítő pendriveot, és újra húzdod.
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, Januárban vett a párom fia egy Hp Envy X360-t Win 11-el, újra lett húzva a rendszer és azóta egy dedikált gomb nem akar működni. Hogy lehetne újra életet lehelni bele? Válaszotok előre is köszönöm
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok HP laptopra telepítenék windows 11et 64 bites az intel oldaláról nem tudom sehogy sem letölteni a nvme drivert,valaki nem tudna adni valami linket vagy valami formában elküldeni nagyon megköszönném,szép napot mindenkinek!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Fabolous4 #54695 üzenetére
Szia.
Bár típus nélkül nehéz, meg hogy hol akadsz el, azt sem írtad.....
De gondolom mikor a telepítő a háttértárhoz érne, ott üres neked.
Próbáld meg az IRST drivert a Hp oldalról, majd azt betallózni neki, ha nincs win11-es, érdemes a win10-es driverrel is megpróbálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest