- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
Köszönöm a sok választ!
A melegedés nem a szervíz után jelentkezett, már előtte is volt.
Megkérdezem bátyámat a levegő hőmérsékletéről! -
nagyúr
válasz SeniorTilla #43044 üzenetére
Nem prof kell nekünk, hanem Enterprise rendszer. Prof-os driverek vannak HP oldaláról. Lehet visszarakom a régebbi 64bit-es drivereket, amik a működő gépen vannak.
-
ló úr
őstag
Tegnap kicseréltük a b810-es Celeront egy i5 2520m-re a HP 6460b-ben. Nem gondoltam volna, h ekkora sebesség növekedést hoz ez a csere. Nem játékról beszélek mivel igp ugyan az szóval valszeg sokkal több fpsem ezután se lesz. Hanem irodai felhasználásban Viszont 35w-os megegyező tdp ide vagy oda melegebb ez az i5 mx4 paszta után is
A netezős,filmezős 44-50 fok vagy TF2 alatt a 80-87 fok mennyire számít jónak/rossznak ilyen időben?[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
xlife11
senior tag
Üdv!
Van egy HP Pavilion 15-ös notim, amiben egy AMD A10-5745 proci, és egy HD8610g + HD8670 dolgozik. A nagy problémám az, hogy a Catalyst nem tud normálisan települni a gépre, így a 8670-es egyáltalán nem működik. Mi a teendő?
-
-
icr
csendes tag
sziasztok!
kerdesem lenne: vadiuj probook 470 g3-as rogton bekapcsolaskor, a hp logo utan a kepernyo 2szer egymas utan egy pillanatra villan. utana minden ok a bootolassal es egyeb problema sem merult fel
ez micsoda, jelent-e barmit?
arra nem emlekszem h win 10 elott szuzen freedossal csinalta-ekoszi,
z -
SZIGMA
aktív tag
válasz xlife11 #43058 üzenetére
Milyen oprendszer?Hány bites?
A driverek telepítését a megfelelő sorrendben csináltad? (chipset, integrált, dedikált)
Catalyst driver verziója?HP-ról vagy AMD-ről töltötted le?
.NET 4.0, 4.5 fent van?
[ Szerkesztve ]
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
xlife11
senior tag
-
SZIGMA
aktív tag
válasz xlife11 #43061 üzenetére
"de amint rákattintok, hibaüzenetet dob, hogy hiányzik neki valami"
Na ez segítene igazán, ha leírnád a hibaüzenetet."Net 4, 4.5 része a rendszernek nem?"
WIN10-nél nem tudom,én még nem kínoztam vele magamat, elég a 8.1."Chipset driver tudomásom szerint fent van."
A chipset driver meséli el a rendszernek,hogy itt bizony kik vannak, így a dedikált videokártyás notiknál muszáj ezt első driverként telepíteni, aztán mehet az integrált és végül a dedikált."A driver nem egyszerre kezeli az integrált és a dedikált gpu-t? Elvégre crossfire a rendszer, ha jól tudom."
Ha chipset driver miatt a rendszer nem tud arról,hogy neki ezt is kezelnie kellene,akkor nem is fogja.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
xlife11
senior tag
válasz SZIGMA #43062 üzenetére
Mindjárt megírom, milyen üzenetet dob. Chipset drivert tudnál nekem keresni hozza? En azt raktam fel, amit az AMD oldalán található, de az is sírt, hogy nem kompatibilis a 8610el, és hogy a mostani driverem jobb lenne.
Na szóval: No AMD Graphics driver installed, or the AMD driver is not functioning properly. Ezután pedig felkér hogy telepítsek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz xlife11 #43063 üzenetére
Nem igazán értelek.
Chipset driver a HP oldaláról kellene.A HP Pavilion 15 az még édeskevés, pontos modell kell.
Utána valószínűleg menne a VGA driver telepítése is.Merthogy:
"No AMD Graphics driver installed, or the AMD driver is not functioning properly. Ezután pedig felkér hogy telepítsek egyet." Hát ennél egyértelműbb üzenetet hová akarsz?Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
diobioesz1
tag
válasz xlife11 #43063 üzenetére
Szevasz!
Én igen sok win 10-et telepítettem már.
Soha nem kellett telepítenem drivert,mert frissítéskor,amit ki sem tudsz kapcsolni,
letölti a gépre a rendszer telepítése után...
Ha nem,nagy baj,mert a gyártó nem készíttetett hozzá, de vigasz lehet,ha 8 vagy 8.1-es
driverrel megy.Gépházban rátalálsz...
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Még mindig él az a kérdésem, hogy nem tudtok olyan linket, ahol pl. egy HP gyári szám alapján megtudnám, hogy egy konkrét gépet milyen hardverkiépítésben adtak ki / gyártottak le ?
-
Alexuz
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a HP laptopomba a Wifi, iszonyat gyenge. Feltelepítettem minden alaplap drivert, de nem sokat javult a helyzet. Valakinek valami ötlet? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
xlife11
senior tag
Felraktam a HP honlapján található illesztőprogramot, sajnos ugyan azt a hibaüzenetet kapom a catalysttól. Windows update pedig frissítené a drivert, de hiba lép fel.
A gépem amúgy HP Pavilion 15-n052sh.
Sajnos nem tudom innentől hova tovább, nem vagyok egy nagy guru e téren.[ Szerkesztve ]
-
diobioesz1
tag
Szevasz!
Nem találtam ilyet még sehol.
A konkrét pontos géptípust szoktam beírni a gugliba,de ez sem mindig egyezik a valóságban.
/Akár proci is lehet más/.Aida 64 a biztos,vagy Everest,de ugye ezekhez már kell a gép...
Néhány ügyfél szolgálatot is megkerestem,de nem ajánlom...[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz diobioesz1 #43073 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz diobioesz1 #43078 üzenetére
Kicsit en is visszasirom a W520-at, foleg a beepitett kijelzo kalibraloja miatt.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion G6, AMD procis notebookom.
A gondom az lenne, hogy bekapcsolom, és nincs kép.Amiket produkál jelenleg:
- Felpörög, lelassul a venti, folyamatosan változik
- Bekapcsolás után pár másodpercig lehet hallani a winyót, hogy kerreg, de ez nem minden bekapcsnál van.
- Wi-Fi visszajelző narancssárgán, bal oldalt kis bekapcs visszajelző világoskéken világítAmiket próbáltam:
- USB-ről való bootolás (Linux és Wint is)
- HDMI kábellel monitorra kötés, nem vált be
- Földhöz vágást (na jó, ez csak poén volt )Nem a gyári töltőjével volt / van használva.
Remélem létezik erre a hibára is megoldás, előre is köszönöm a segítséget!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
diobioesz1
tag
Gyanítom a videó chip az alaplapban van elhelyezve.
Én azért írtam,amit írtam,mert nem járatos a témában és otthon szerintem,nem fogja tudni egyedül megcsinálni.
A Te véleményed is hasonló.
Ha valóban a videokártya a hibás.mindegy,hogy integrált,vagy dedikál,per
sze a konkrét géppel még nem volt dolgom.[ Szerkesztve ]
-
-
ló úr
őstag
válasz #40553216 #43090 üzenetére
Ok de sima neten pötyörészés meg bootidő stb.
Olvastam teszteket mielőtt megvettem csak ugye tesztprogramokkal vannak a tesztek csinálva amik meg nem feltétlen adják vissza mit várhatsz irodai szintű felhasználás mellett."Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
6460B-nél win 10 alatt hogyan lehet az ujjlenyomat olvasót munkára bírni?
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
veterán
-
veterán
-
twine
veterán
Ez engem is érdekelne már régóta...
Eszközkezelőben nem is tudom mit kellene látnom
Az életben nem volt ujjlenyomat olvasós gépem...
Lövésem nincs mit hol kellene beállítani, hogy működjön...
Ha egy "Senior professzor úr" segítene, nagyon megköszönném..illetve valszeg ketten is megköszönnénk..
Nekem nincs semmilyen felkiáltójeles "b@sz" az eszközkezelőben, ezért gondolom, biosban is be kellene kapcsolnom valamit? de mit?
Köszönettel előre is....[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
válasz diobioesz1 #43097 üzenetére
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Android szakmai topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
- Acer Nitro 5 i7
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs