- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
SirKero
őstag
válasz kopogo #32848 üzenetére
köszi a segítséget megoldódott. letöltöttem a giga oldaláról a drivert + a saját cd-n lévő lejátszó ( vivoTV ) nem megy valamiért a HP-n viszont a WMC-vel meg megy tökéletesen
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Répapüré
tag
válasz somasz #32850 üzenetére
Szia!
Megnyugtathatlak, az én Hp-m is produkálta ezt a jelenséget néhány hónapig.
Elfogadtam, hogy haldoklik az aksi és kész.
Ez igaz is, mert van némi elhasználódottsága,de pár napja valami csoda folytán életre kelt és újra 100 %-ig lehet tölteni.
Nem tettem semmit, csupán néha elfelejtettem hálózatra dugni és totál lemerült kikapcsolásig, de valószínűleg nem ez okozta a változást.
Azóta újra 100%-ig tölt, viszont nem jelenik meg az ablak, hogy 10 %-maradt hátra ,dugjam hálózatra.
Ha elfelejtem, akkor tökig merül és kikapcsol.
Szóval, van esélyed rá, hogy meggyógyul és újra 100%-ig tölti... -
Nixon18
senior tag
Hello!
Tudtok valamit a HP NBD garanciájáról? Van olyan jó, mint a Dellé?
Mert ha van, akkor szerintem megéri megvenni 7000 forintért a 3 évet és tudom akkor, hogy nem fog elkveredni a gép, ha esetleg szervizelni kellene -
sagit
veterán
2530p-t használ itt valaki eGpu-val?
Külső monitoron hibátlan, de belsőn nem tudom működésre bírni :/
Amúgy PE4L V2.1b adapterem van.
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ro_bert17
őstag
Köszi a választ, benned bíztam!
Azóta figyelem az aprót, de a kínálat, az nem sok. Se hdd-ből, se ssd-ből. A hdd helyére való adapter ötlete elvetve, viszont tendálok az odd helyére való beszerelés eröltetésére. Nem olcsóbb, de legalább van kínálat. Egy biztos, rendesen zsebbenyúlós móka ez így. -
Breeze
aktív tag
Üdv!létezik olyan, hogy a "hdmi" nem működik a notin viszont minden más jó és hibátlan???bios alatt sem ad képet, idításkor csatlakoztattam ugy sincs semmi
-
csakika01
csendes tag
Sziasztok,
Tudna segíteni nekem valaki a következő dologban.
Vettem egy új hp pavilion e050sh-t telepítettem rá win7+drivereket de mégis azt mutatja hogy nincs benne akksi.Pedig működik akkumlátolról(vadi új).Találkozott már valaki hasonlóval,vagy tudja valaki a megoldást?
Előre is köszi a segítséget. -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Itt is megpróbálok tanácsot kérni, hátha van köztetek olyan, aki tud segíteni.
Tehát van egy HP ProBook 4720s notebookom, és néha a szövegnél észreveszek ilyen eltorzulás szerűséget, nem tudom mennyire lehet észrevenni, ilyen amikor rossz.
Utána ha csinálok az egérrel egy jobb klikket és ott egy frissítést akkor teljesen jó lesz a kép.
De az is elég, ha csak simán a szövegre viszem a kis "nyilacskát" az egérrel és tökéletes lesz, tehát ilyen lesz belőle.
Segítségeteket és tippeteket előre is köszönöm.★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
Rs232
csendes tag
Sziasztok, pár napja vettem egy hp pavilion 17 e050sh laptopot, win 7 32bit-et telepítettem rá, de sehol se találok megfelelő drivereket hozzá, így nem megy a net, stb. A hp oldalán csak win 8 64bit-hez vannak illesztőprogramok. Találkozott már valaki hasonló problémával, mi lenne a megoldás?
-
Ice&Lime
veterán
Adott egy HP 8470p laptop:
-i5-3320M
-Intel HD4000
-4GB RAM
-legújabb hp-s intel graphics driver fent van (a legújabb intelessel is kipróbáltam)
-chipset driver fent van
-inteles vezérlőpultban állítgattam a teljesítményre is
-energiagazdáslkodásban állítgattam kiegyensúlyozott és teljesítménycentrikusra is
-még a hp power assistanttal is kipróbltam
-egyébként 1hete volt benne alaplap és cpu csere
-bios mostani
-a flashplayer minden böngészőben telepítve
-eredeti hp win7 pro 64bit lemezről lett frissen telepítve (egyébként többször is már), sőt win8-cal is kipróbáltam már
A gondom még mindig ez:
-akár chrome, firefox, ie vagy opera böngészőkben a videók szaggatnak
-a játékok is szaggatnak
Nem tudom mit csinálhatnék még.... -
Ice-ozsé
tag
válasz Ice-ozsé #32867 üzenetére
Már meg is oldódott a gond, egy sima egyszerű probléma volt, mégpedig, hogy újra kellett rakni a Mozillát.
Erre az egyszerű lehetőségre nem gondoltam.
Köszönöm a privátokat.★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
A tulajdonomban van egy HP Elitebook 6930p Noti, amin ma újra raktam a wint (Win7 64bit).
Olyan gondom van hogy nem tudok ujjlenyomatot rögzíteni, mert kér valami fingerprint system owner passt.
Na olyat én biztos nem adtam meg, az előző win alatt pedig még nem volt ilyen amikor regisztrálgattam az ujjlenyomatot.
Tud valaki erről valamit? Mi ez vagy mit lehet csinálni vele?
Nem nagyon merek a biosban nyúlkálni, nehogy nagyobb bajt csináljak.
Előre is köszi
Tibor -
szata.68
senior tag
Helló
Van egy 8440p-m,és az problémám van vele,hogy az alján lévő 5 csúszásgátló gumiból 4 lejött,és most csúszkál,mint a huzat,ami eléggé zavar.
Hol tudok szerintetek ilyet venni? Közeli szervizben megoldják? (gondolom nem garanciális dolog)Üdv.
Tomi
-
Ice&Lime
veterán
válasz kopogo #32881 üzenetére
(#32870) jakos73 ezt olvasd át kicsit.
Kerner processor power 37 hiba ac power-ről is, többek közt ezért, illetve a hanggal is gondok voltak, de ugyan úgy az akadozás is ott volt a sorban, de ez megmaradt sajnos.
eszközkezelő ok, csak ujjlenyomat olvasó nincs feltelepítve-amit nem is fogok
ez csak integrált vga-s[ Szerkesztve ]
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy HP 650-es notim egy Celeron 1000M procival. Láttam hogy árulják a gépet Core i3 2348M CPU-val...azt szeretném megtudni hogy milyen procikra lehetne cserélni a celeront, mert nem találtam egyértelmű dolgot erről...
Köszi a segítséget!
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Rs232
csendes tag
válasz csakika01 #32866 üzenetére
Szia, nekem is ugyanilyen gépem van, szerintem hiányzik a megfelelő driver (még keresem), írod h sikeresen felraktad rá a win7-et +drivereket, én pont itt tartok. A Realtek RTL8139 háózati kártyához milyen illesztőprogramot használsz? Amit én raktam fel kód:10-es jelzéssel letilt.
-
simonlaci55
tag
Hello, Hp pavilion HDX 9200 laptopnál lehet vga-t cserélni és milyen foglalatban , előre is köszi, jah meg ha pl mxm2 vagy mi nem vágom, akkor azon belül mind1 h milyen vga, ebben 8800gts volt és ha rakok bele egy 9800gtx-et vagy bármi olyan szintű kártyát az jó?
Simon László
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés szert tudok tenni, kiárusitásban egy HP pavilion g6 1150ew tipusu notebook-ra! Zsír új garanciával! Főbb paraméterek: Intel Core i3 2310M • 15.6" HD (1366x768) BrightView LED • GMA HD Graphics (Sandy Bridge) • 2GB DDR3 • 500 GB • DVD+/-RW DL • 802.11(b/g/n) • Bluetooth • FreeDOS • 2,6 kg
Az ára:60000 ezer forintocska lenne, kérdésem az lenne hogy azonnal lecsapjak rá vagy inkább rakjak össze egy költség hatékony asztali-t! Netre meg filmezéshez kéne másra nem!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz simonlaci55 #32888 üzenetére
Lehet benne, mxm-es, de próbáld ki a kártyát, mielőtt megveszed, mert nem mindegyik megy.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Agyasima
őstag
válasz Agyasima #32840 üzenetére
Szóval az Aida legújabb verziójával sikerült összeválogatni a Win7 drivereket is. (A webcam kivételével, mert arról meg megfeledkeztem.) Ha lesz időm, csinálok egy Win7-es driver listát, ha más is kerülne hasonló szituációba, ne furulyázzon annyit mint én.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
veterán
-
BaLee
addikt
Mit szóltok ehhez a laptophoz? meg lehet venni?
Mire elég egy A4-5000M proci? 1.5ghz csak de 4 mag.
Munkatárs szeretne venni 17" laptopot, max keret 130k, van más alternatíva?
-
albi31
aktív tag
válasz SeniorTilla #32894 üzenetére
Na ja!
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Adott egy HP 650 laptop gyárilag 2GB DDR3 RAM-al. Vettem bele még 2 GB-ot, Egyben és külön-külön látja őket a Win7, de folyamatosan azt írja a "Számítógép" tulajdonságokalatt a Telepített memória (RAM) sorában hogy "4GB (929MB használható)". Ha 2GB van benne akkor is csak 929MB a használható, és ez érződik is a teljesítményen. Ilyennel még nem találkoztam hogy ne akarná az összeset használni ami benne van, csak egy részét.
Van valami ötletetek? Nem akarnám újrarakni a gépet, jó lenne anélkül megoldani ezt.Csinálj egy képet a hangjáról!
-
poero
aktív tag
válasz Turbobacsi #32899 üzenetére
Igen 32bit ami mellesleg 4GB-ot lát, valamint nem hinném hogy egy integrált Intel HD videókártya 2GB Ram-nál 1GB-os lenne, 4GB Ramnál pedig 3GB-os...
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs