Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neduddki

    nagyúr

    válasz Manitou #20955 üzenetére

    HI!

    Nem ertelek, ill. ertelek csak konzepciodat tartom egy kicsit ertlemetlennek, azzzal teljesen tisztaban vagyok ,hogy egy sportosabb otot szeretnel amig emgteheted, es nincs is ezzel semmi gond, inkabb a kiindulasi feltetlekekl, hogy miert is mondom, mert az almera egy piszok jo kocsi, DE kifejezetten komfortos, kenyemes futomuvel, egy kivalo, alulrol ebredo motorral es pont ezek miatt mondom azt, hogy erdeme slenen elgondolkodni, egy mar alapol potensebb kocsin, ugyansi tartok attol, hogy most rakoltesz egy kisebb vagyont es a vegen meg legestlenebb leszel, mint miost vagy, es a felni gummedli parost at tudo rakni masra is de egy fektuning eredmeneyt mar nem igazan, ill, tovabbi komojj raforditasokkal, mert hmarosan a lovak szama lesz keves, es ezt foleg a msotan tervezett atlakitasok utan foogd eszrevennei.
    Es ugye ertelemszerun agay magat a felvetes, hogy most t ausitasz egy kis onmersegletet, a raszant pizt felreteszed, es a mostanra leszallo aru vti-k koztott kezdesz el keresgelni, meg csak marcisus vege van, ebbol meg nyarra boven lehet egy ertlemes joszagot kifogni. es erzesme szeritn sokkal bolgoabb leszel azza, mintha erre az otora koltod azt a peznt.

    udv

    neduddki

    mod: nalam az rg2 elhagyasakor ezen erzesek is igen komojjan munkalt benenm, hiszen amogott a gyonyorusegmogott mar laccik minden, na msot hogy nezne ki a en elso bebitarcsam, meg a hatso dobom??? rohejjjesen, es nem a masok velemeney erdekel, hanem ez magamank nem volt osszeegyeztetheto, masrezt a telin meg 14es volt, akkorian es nem is nagyon gondoltma bele, hogy 15re csereljem, csak mikro a gummedli akcijosan befutott:- )

    [ Szerkesztve ]

    https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Új hozzászólás Aktív témák