Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz pictigjis #20502 üzenetére

    ezért lenne jó egy abszolút hivatalos hirdetmény az összes lehetséges költséggel az unicredittől is
    Van. Már korábban is linkeltem, de most megteszem újra.
    Ez a jelenleg hatályos hirdetmény, ez pedig a 2021. 11. 01-től hatályos hirdetmény.
    Egyértelműen benne van, hogy ez vonatkozik a bankmonitoros Parner Aktív Zéró csomagra. Első oldalon, hogy kik jogosultak a csoamgra, c) pont:
    Akik a Bankmonitor Partner Kft. független közvetítő weboldalán regisztráltak és Bankmonitor Partner Kft. által kiküldött linken keresztül a Bank online
    számlanynyitási felületén igénylik a Partner Aktív Zéró Csomagot, és a Banknál nem rendelkeznek, és számlanyitási szándékuk jelzését megelőző 12
    hónapban sem rendelkeztek lakossági bankszámlával.
    Tehát mindazok, akik a Bankmonitoron keresztül köznek, azok csomagjára vonatkozik a hirdetmény.

    Itt tisztán kell látni, hogy a Bankmonitor egy közvetítő, egy ügynök, a bankok megbízásából és felhatalmazásával jár el, pénzt is kap érte a bankoktól, de a szerződés a bank és az ügyfél között jön létre. A hirdetmény szerint a szerződést nem is a közvetítőn keresztül köti az ügyfél, hanem a "Bank online számlanyitási felületén". A Bankmonitornak a bank termékét kell promotálnia, a terméket viszont a bank harározza meg minden feltételével és díjtételével. Ezeket tartalmazza a Partner Aktív Zéró hirdetmény. Ez az abszolút hivatalos. Ahogy a CIB-nél is van a BM-es CIB ECO-nak hirdetménye a kedvezményekről.
    Szerződési szabadság van, tehát az Unicredit adhat bárkinek, bármilyen, akár egyénre szabott kedvezményt is (nekem is ilyen van a CIB-nél). Adhat az Unicredit a bankmonitorosoknak további kedvezményeket a többi Partner Aktív Zéró jogosultakéhoz képest.
    Én nem vitatom, hogy amit a Bankmonitor meghirdetett, az igaz. De akkor
    - vagy kell lennie egy külön, további bankmonitoros hirdetménynek, vagy
    - a banknak a számlaszerződés törzsszövegébe (az, amiben pl. a szerződő felek is meg vannak határozva) kell tételesen beleírni a hirdetményhez képest a további kedvezményeket.
    Külön hirdetményt nem találtam a bank honlapján. A számlacsomagra nem szerződtem, tehát a törzsszöveget nem ismerem. Ha szerződni szeretnék, akkor külön hirdetmény híján, ha a magam számára megfelelőnek tartanám a hirdetményben szereplő feltételeket, akkor kötnék szerződést, vagy a banki szerződést olvasnám el alaposan, hogy minden nullás szerepel-e benne.

Új hozzászólás Aktív témák