- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz lumpy95 #21750 üzenetére
Szia.
Ez itt OFF Topik, és egyszerűbb, ha az OTP Topikban kérdezed meg, ott rengeteg OTP-és van. -
lumpy95
tag
Köszi a gyors választ
-
sifarr
senior tag
Na, a Gránit elkezdett napi kamatot fizetni a folyószámlára (csak 1, lezárt csomagnál).
0,1 %, de lesz ez több is!
Örülök , illetve egyáltalán nem örülök .
Sokba fog ez még nekem (is) kerülni. -
veterán
Tényleg recash-nél volt valami hogy nem megy az uni kártya valamelyik nap láttam, de nem foglalkoztam vele. Erről van valami hír?
-
Pearce
aktív tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, mint kezdő ebben a bankátutalás, online bankolás témakörben, hogy ha valakinek 2-szer 8 számjegyű a bankszámlaszáma és valahol 3-szor 8 számjegyet kell megadni, akkor jól tudom, hogy a harmadik 8 számjegynek csupa nullát kell megadni? Legalábbis ezt olvastam, nem tudom, mennyire valós az információ.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
tonyrulez
őstag
válasz sajtos365 #21757 üzenetére
Hirdetményben benne van, hogy (Bajnok esetén) 500k-ig alapkamat-3%, afeletti összegre pedig alapkamat-1,5%. Megjegyzem ez mindig is így volt, csak az alapkamat most kezdett el folyamatosan nőni, 0,6%-ról június óta felment 2,1%-ra, így a kivonások után nem negatívba (=0) megy a kamat. És nem is most kezdett kamatot fizetni, 2 hónapja is kaptam már. (akkor érte el 1,65%-ot az alapkamat, vagyis így lett 0,15% a kamat).
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
sifarr
senior tag
válasz sajtos365 #21757 üzenetére
Hol van ez leírva?
tonyrulez már megválaszolta.tonyrulez
A Bajnok és a pluszos verziójáról meg is feledkeztem. Csak a "Magas kamat" járt a fejemben , mert nekünk az van. Ott már az 1 forintos egyenleg is kamatozik.
Elengedhetetlen csomag! -
ACE-
addikt
Azért az milyen gáz hogy ma már szinte egész nap nem működött a George?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #21769 üzenetére
És az még hagyján, de írják, hogy ez idő alatt, használjam a George Web-et. OK, bár semmi fontos intézni valóm nincs, de még úgyse próbáltam, itt az ideje, nézzük meg. Megkerestem, megadtam az online azonosítóimat, majd ez fogad: [kép] Aztán mégis, hogy ha nem megy az app???
-
RR-13
őstag
válasz Intruder2k5 #21770 üzenetére
Most éppen betudtam lépni. A nap végére elvileg működik ez a szerencsétlen George.
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
Két kérdésem van:
1. Van valakinek infója K&H "ifjúsági" számlacsomagról? Konkrétan, hogy milyen buktatói vannak egy sima számlához képest (pl. utalási/kivét költség stb.)?
2. Tudna valaki tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy ha egy számlára nagyobb összeget utaltatok, azt hogyan érdemes úgy lekötni pár hónapra, hogy közben bármikor törhető legyen a lekötés és ki tudjam venni? Elsősorban K&H-s megoldásokra lennék kíváncsi, mert ott van számlám. De ha van jobb megoldás, szívesen venném az útbaigazítást.A tudomány a valóság költészete!
-
axioma
veterán
MAP+ 26 nap utan mar visszahozza a valtasi buntit, PMAP is jobb matol de azt pont nem tudom hogy mennyi ido utan kezd valoban kamatot hozni, ingyen veheto/utalhato ingyen MAK szamlan. Anno volt ingyenes megtakaritasi szamlaja a kh-nak, de aztan atneveztek, a zero-nkat felmondtak akkor leleptem, a mostani allapotokkal nem vagyok kepben, de ilyen neven ra tudsz kerdezni.
-
RR-13
őstag
válasz Intruder2k5 #21770 üzenetére
Amikor ilyen van, hogy nem megy a George app, akkor a képen, amit megosztottál a Hsz-ben, ott van alul, hogy " "Nem kapott értesítést?"
Arra klikk, és megjelenik egy vizuális kód beolvasás rész, aminek az alján ott van, hogy "Jóváhagyás sms-el.", arra klikk és sms-ben megkapod a jóváhagyó kódot, amit a felületre beírva beléptet a George web-re.
Mutatom, hogy hol vannak ezek:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
RR-13
őstag
válasz Intruder2k5 #21776 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
RR-13
őstag
válasz Intruder2k5 #21778 üzenetére
Igen valószínű az van.
Az sms belépést meg elég jól elrejtették..., egyértelműbben is írhatnák a belépési oldalon, mert biztos sokan nem is tudják. -
pictigjis
senior tag
válasz axioma #21774 üzenetére
PMÁP erre nem jó, jól kitalálta a kincstár, hogy futamidő vége előtt csak 98 százalékon veszi vissza. a gránitnál novemberig 100 százalékon vették vissza a pmáp-ot, de ezt levitték 99-re - lehet, hogy x hónap múlva ők is 98-on veszik majd vissza, nehéz ezzel tervezni
azért a MÁP+ még a szar infláció mellett is többet hoz, mint bármelyik lekötés
-
ACE-
addikt
válasz Intruder2k5 #21778 üzenetére
Eddig működött, utalásnál, sőt néha a címzett kiválasztásánál is informatív, "Hiba történt" üzenet... hát ehhez csak gratulálni tudok nekik...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz pictigjis #21782 üzenetére
De azért egy ekkora Banknál csak egy cikk kijön valami nagyobb oldalon, elég durva presztízsveszteség, én nem hiszem el hogy ezt a luxust megengedhetik maguknak... Egész délelőtt próbáltam elutalni pénzt, sikertelenül...
És most a webes sem akar bejönni...
Bejelentkezés... gondolkodás... "Köszönjük hogy benéztél, várunk vissza..."[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem belépésnél a PIN kód beírásnál írta többször, hogy valami hiba történt, hibás kód. Hozzáteszem sosem szoktam elrontani, tehát bizonyosan most sem én rontottam el. Már paráztam is, nehogy letiltson a hibák miatt. Aztán másodikra vagy harmadikra beengedett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én ebből a "Nem kapott értesítést?" feliratból arra gyanakodtam, hogy majd kiküldi újra az értesítést, aminek ugye semmi értelmét nem láttam. De mint mondtam is, semmi fontos nem volt, csupán megnéztem volna a webes részt, ha már így alakult, de mivel ott is bonyodalmas lett volna, be is zártam a fenébe.
-
tlac
nagyúr
válasz Intruder2k5 #21785 üzenetére
nekem egyáltalán nem jön be
George Web szolgáltatásunk technikai probléma miatt jelenleg nem elérhető. A hiba elhárítása folyamatban van.
nem is értem miért kellett a régi rendszert megszüntetni, az legalább működött, meg többet is tudott bizonyos dolgokban
szerk.
na csak elkezdett újra működni ez a retek[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem először jártam úgy a Raiffeisen bank netes szolgáltatásával (direktnet), hogy karbantartásra hétköznap, munkaidőben kerül sor. Más banknál az ilyesmit hétvégén hajnalban csinálják, a Raiffeisennél nem először van hétköznap a munkaidő kellős közepén.
-
sifarr
senior tag
válasz lugosi #21791 üzenetére
... hogy karbantartásra hétköznap, munkaidőben kerül sor.
Nem karbantartás lesz az, hanem akut hiba kijavítása. Azt nem lehet előre bejelenteni.
A karbantartások - a honlapon olvasható téjékoztatások szerint - este, éjjel, hajnalban szoktak lenni.
Ma is lesz 21-23-ig az applikációra vonatkozóan, DirectNet viszont ekkor működni fog. Ha fog. -
ReSeTer
senior tag
Erről az Unicreditről csak panaszkodást olvasok. Tényleg ennyire bunkó banda?
CIB az milyen ebből a szempontból? Nem akarok bankfiókba járni, de amikor valamiért mégis kell, akkor legalább foglalkozzanak velem. Nektek mi a tapasztalatotok?
CIB rendszere megbízható? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz dptrsk #21794 üzenetére
És sifarr:
értem köszi. Tényleg azt írta az oldal hogy valami upgrade van vagy mi, de akkor ezek szerint nem az volt? A korábbi esetnél felhívtam őket aminek semmi értelme nem volt, csak dühöngtem, akkor az ügyintéző is karbantartást mondott. Bár lehet hogy neki is az az info volt kiadva.
-
Hintalow
senior tag
válasz lugosi #21796 üzenetére
Igen, ilyenkor az egységes kommunikáció jegyében minden csatornán azt kell kommunikálni, hogy karbantartás, akkor is ha valójában SOS kell valamit javítani, vagy csak simán megborult az egész hóbelevanc
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
RR-13
őstag
válasz ReSeTer #21795 üzenetére
Általánosságban nem mondható el az UniCreditről, hogy csak a baj van velük, de vannak bizonyos fiókok, ahol a hozzá nem értés megy felsőfokon, ilyen a Fehérvári úti fiók is.
Én pl. vidéken nyitottam számlát, és elém jött az ügyintéző hölgy, sőt még a biztonsági őr a nevemet előre mondta és, hogy engem már várnak.Budapesten biztos kevés ilyen fiók van.
A telefonos ügyfélszolgálat kb. minden banknál egyforma "tudással" bírnak.A CIB Bankban nem voltak ennyire kedvesek, amikor 2 éve nyitottam a számlát, pedig a város ugyanaz volt.
Amennyiben nem Budapesten nyitnád a számlád, akkor javaslom az UniCreditet.
Jó ez a Partner Aktív Zéró csomag.[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
válasz dptrsk #21798 üzenetére
Komolyan nem tudom, hogy létezik-e olyan bank amiről nem a panaszkodás van állandóan.
Erste rendszere hulladék, CIB akkor hülye meg nem tud programot írni, Unicredit utálja a magánszemélyeket és bunkók, OTP mindenért pénzt kér, meg bunkók.Mennék a takaréktól mert nem szeretek állami mutyis cégnél pénzt tartani, de komolyan eddig csak rosszabb bank van hozzájuk képest a vélemények alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest