- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
egyébként ha nagyon fontos, akkor lehet android-on is képernyőmentést készíteni (a telefon szoftverének módosítása nélkül), de számítógép kell hozzá. (nyilván közel sem ideális és jogos a panaszod, csak jelezni akartam, hogy nem lehetetlen)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
MrPeekaboo
senior tag
Már a Gránitnál is elérhető a Google Pay, most jött email róla. Már be is állítottam, de még nem fizettem vele.
-
tonyrulez
őstag
válasz MrPeekaboo #21406 üzenetére
Igaz semmit nem kaptam róla, de beállítottam
Gratulàlunk! ****xxxx kàrtyàjàval màr hasznàlhatja a Google Pay-t. GRÅNIT Bank
4 8 15 16 23 42
-
RR-13
őstag
"Nem ideális, jogos"
Azért panaszban adtam le az "igényt" , mert így kénytelenek lesznek vele érdemben foglalkozni, és nem azt megtenni, hogy válasz nélkül nem tesznek semmit.Semmilyen biztonsági előírásra, szabályra, szintre nem lesz alapos a hivatkozásuk, ugyanis az Erste Bank, a Budapest Bank, talán a K&H bank is, stb. az Android rendszeren is engedi, hogy képernyőmentést készítsen a felhasználó, ez már egy régi hülye hivatkozási ok, hogy biztonsági szempontból nem lehet.
Akkor az IOS rendszerén meg miért lehet pl. az UniCredintél is Ott nem számít a biztonság?A legnagyobb 4 banknál lehet Android rendszeren menteni képernyőképet, a CIB-nél nem, de elég hivatkozás volt a 4 legnagyobb bank is.
Nem tudom, hogy hogyan lehetne PC-én menteni a telefonos képernyőmentés..., valamiről hallottam 1 éve, de az sem működött a CIB-nél pl.
HiSuiten sem mutatja a PC-én, ha megnyitom az UniCredit appot, és a CIB appnál sem a képet. -
veterán
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21409 üzenetére
Hát ez az, ráadásul a telefonunkat is védjük külön is mindenfajta biometrikus azonosítással, vagy jelszóval stb.
Szóval, ha valaki benn van már az appban, akkor nem az lesz a legnagyobb "előnye", hogy képet csinál valamiről, akár titkosan is, hanem helyette fogja és pl. átutalja a pénzt róla magának. -
vacs
veterán
Sziasztok.
A K&H elvileg támogatja a recash-t, de a K&H oldalán semmit nem találok ezzel kapcsolatban.
Valaki használja ennek ellenére, működik?
Jelenleg hitelkártyám (is) van náluk, azzal kapok vissza pénzt (idén eddig 6970 Ft-ot), de ha működik a recash, akkor ezt megszüntetném![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
veterán
A recash-be kell elindítani a folyamatot. Belépsz az appba és regisztrálsz és fent megjelenik egy sáv. Arra rámész ott kiválasztod a bankot (úgy emlékszem láttam k&h-t is) megadod a bankszámla számod és valamilyen módon (app, e bank) engedélyezed a harmadik feles hozzájárulásokat.
-
Veron
addikt
"Azért panaszban adtam le az "igényt" , mert így kénytelenek lesznek vele érdemben foglalkozni". - tapasztalatom szerint a bankok nagymesterei az időhúzásnak, majd az utolsó pillanatban semmitmondó válasz adásának, amibe mindenféle banki gumiszabályt beleerőltetnek. Az embernek elmegy a kedve az egésztől és hagyja a francba.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
ACE-
addikt
-
Brandynew
őstag
ACE-: ez túlzás és nem is igaz ebben a formában. @Vacs az évben eddig 7000 Ft hitelkártya-visszatérítést kapott és 6600 Ft a kártyadíja, nem hiszem, hogy neki konkrétan megéri. Gondolom hozzám hasonlóan ő sem vásárol kártyával havonta 200 ezer Ft-ért, a legtöbb költésem nekem is átutalás/csoportos beszedés formájában valósul meg.
A Recashnek sokkal jobb a visszatérítése, de való igaz, hogy csak az üzletek egy viszonylag szűk körében tudod használni, ez a lényege, ezért fizetnek neki a bent lévő partnerek. A havi 2000 Ft átlagban viszont könnyebben teljesíthető, mint egy 1%-os hitelkártyával, mivel rendszeresen vannak magas visszatérítések. Pl. nyáron vásároltam be a Praktikerben kerti szerszámokat és hasonlókat, ott hagytam 120 ezer Ft-ot, az Recashben mérve 18 ezer Ft, máris kipipáltál 9 hónap hitelkártyás visszatérítést és nem jön le belőle a 6600 Ft kártyadíj, tehát valójában ezzel az egy vásárlással annyit nettó nyereséget hozott a Recash, mint sokaknak a hitelkártya egész évben.
A hitelkártya is és a Recash is az egyéni vásárlási szokásaidtól függ, nem lehet egyikről sem kijelenteni, hogy valakinek ez vagy az a jobb választás. Olyat is lehet csinálni, hogy a hitelkártyával ott fizetsz, ahol 1% a visszatérítés, a Recash-sel pedig ott, ahol annál több.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Brandynew #21417 üzenetére
Aki tudatosan használja a hitelkártyát:
vagy a hitelkártyán van a csoportos beszedés, ami ad vissza %-ot
vagy a hitelkártyával fizeti ki a számlát, ami ad vissza %-ot.Persze ha RECASH miatt nem használjátok minden alkalommal a hitelkártyát, könnyen lehet, hogy nem jön vissza az éves díja se(ekkor felesleges a hitelkártya), de ha a RECASH költéseket és csoportos beszedéseket is a hitelkártyával intéznétek, lehet, hogy ugyanott lennétek a hitelkártyával is, mint RECASH-el.
-
moma
őstag
Sziasztok.
Próbálom megérteni az erste banszámlám deviza kondícióit, de kicsit elvesztem Vágja valaki ezt?
azt jól sejtem, hogy napon belül más árfolyamokat alkalmaznak attól függ hánykor csinálsz valamit?we all deserve a bit of luck.
-
RR-13
őstag
Amúgy nem csak az Erste Bank alkalmaz naponta több deviza árfolyamot is, hanem pl. Budapest Bank is.
Mi pl. itt szoktuk megnézni a BB hk. PayPal vásárlások előtt az árfolyamot, és a számlakonverziósat kiválasztva naponta több ár is van.Az Erste aktuális árfolyamait itt lehet nyomon követni, ahol alul leírás is van hozzá.
-
ACE-
addikt
válasz Brandynew #21417 üzenetére
Ne hari, de a praktiker olyan drága, ha egyszerűen máshol vásárolsz is olcsóbban megusztad volna, mint visszatérítéssel. Régen én is mindent csop. beszedéssel fizettem, de a hitelkártya óta már mindent kártyával... nem mondom hogy minden hónapban megvan a 200ezer, de éves átlagban simán. Erste Max-al már 25ezret visszakaptam az eltelt 4 hónap alatt és mindössze kb. 3000 Ft költségem volt vele, mivel az első éves kártyadíjat elengedik, de ha nem akkor is 17ezerrel beljebb vagyok.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Brandynew
őstag
Nem csak a Praktikerben lehet vásárolni. Használd nyugodtan a hitelkártyát. Nekem amiatt, hogy kapjak pár ezer Ft visszatérítést, nem éri meg csoportos helyett kártyával fizetni minden hónapban. A Recash nem jár efféle kompromisszummal, nekem jó az is, és még sokaknak jó, akik nem fizetnek 200 ezer Ft-ot egy hónapban kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
A Cib bankos új bankkártyámnál szerettem volna a pin kódot megváltoztatni, K&H bankautomatánál volt ilyen menüpont, de kétszer sem sikerült ez a művelet. Ezt csak Cibes bankautomatánál tudom megtenni?
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21432 üzenetére
Sajnos igen, az UniCreditnél a PIN módosítás díja 200 Ft jelenleg.
Itt is csak saját ATM-en módosítható egyébként. És elvileg már látod a terhelését.Azt várom, hogy beletegyék az appba a PIN változtatást, ami így elvileg díjmentes lesz majd.
Én elég jó PIN-t kaptam így nem változtatom meg...Rafinál pl. jobb a helyzet, mert az első díjmentes, és minden további PIN csere is csak 60 Ft.
K&H Banknál a PIN csere 113 Ft[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz István89 #21436 üzenetére
Tervezés alatt van, de az, hogy lesz -e belőle valami, és mikor azt még nem lehet most tudni.
Viszont a GPay "nemsokára" elérhető lesz náluk is (szerintük).Ja és akkor a Gránit "győzött" PIN módosítás kategóriában, mint a legmagasabb díjat felszámoló bank.
(talán azért, mert nekik nincs sok saját ATM, amin meglehetne változtatni viszont a sajátjukon is ennyibe kerül ezek szerint?)[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Azért az nem semmi, hogy valaki azon bosszankodik, hogy egy egyszeri PIN kód csere (feltehetően nincs szükség rá többször, max. ha új kártya érkezik) milyen drága, miközben simán hitelkártyá(ka)t használ, mert úgy érzi pénzügyileg ehhez elég stabil.
Pedig van egy sokkal olcsóbb megoldás: jegyezd meg a kódot! Kétlem, hogy egy négyjegyű számnál ez akkora feladat. 3 bankkártyám van, mindháromnak fejből tudom a PIN kódját.
-
addikt
én se kaptam mailt, úgyhogy köszi, hogy szóltál. tegnap már fizettem is vele.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
egykori
őstag
A Gránit Pay-t már le is tiltották az appban. Ezek szerint a Google Pay lesz helyette?
-
kenyeres94
csendes tag
Sziasztok!
Meguntam az OTP bankot, kicsit sokallom a költségeket és szeretnék váltani. Számomra a netbank, ingyenes készpénz felvétel, kártyás fizetés és az ingyenes vagy legalább olcsó utalás a fontos. És persze minél olcsóbb havi és éves díjak.
Külföldön dolgozom, ezért erre a számlára nem fog havi rendszerességgel utalás/fizetés érkezni.
Erre az esetre melyik számla lenne a legjobb választás?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz kenyeres94 #21449 üzenetére
Szia,
Tehát a számlára a munkáltatód nem fog pénzt utalni? Akkor a Revolut, az teljesen ingyenes és a legjobb árfolyamon vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest