Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz RR-13 #12489 üzenetére

    Jogos, ezt 12.17 olvastam reggel... még csodálkoztam is, hogy 12.16 reggel sokat kellett várni az SMSre, de bejutottam 12.16 délelőtt is. ( már mentem volna mobilos netbankra, mikor megjött az SMS)

    Hamarosan készítek egy kérdőívet, aminek a válaszai nyomonkövethetőek lesznek a bankok 21.századi felkészültségei, érdekelne a mai helyzet a bankokról, de sok helyen nincs DEMO felület(vagy csak a kinézetet tudod megnézni), ha elkészültem vele közzéteszem itt is, hogy minél több bankról legyen adat.

    Gránittal eddig (kopp-kopp) jó tapasztalataim vannak(tény, hogy többnyire hitelkártyával vásárolok, a gránitos kártya szinte csak kp felvételre szolgál). Mióta időnként kell a contactless fizetéshez is PIN a hitelkártyás fizetés is van, hogy csak 2.-3. alkalomra sikeres...

    Raiffeisennél nekem olyan volt, hogy nem tudtam belépni hó első napjaiban délelőtt(se net se mobilbank), ez szinte minden hónapban tapasztalható volt, egyébként van jó ajánlata és egyedi funkciók netbankban, amit máshol még nem láttam, a felület kb mint a gránitos, de gyors, mobilbank mostanra kezd használható lenni

    CIB miatt a több helyen leírt netes rossz tapasztalatok miatt félek

    Erstevel korábbi rossz tapasztalat miatt nem szerződtem a Privilégium L-re se, amikor még lehetett, nem tudom jelenleg mi a helyzet, de a hozzáállás nem tetszik..

    OTP rendszere elavul, alap dolgokat nem tud a netbank és a smartbank se(pl. azonnal látni tételesen a kártyás forgalmat)

    K&Hnak nincsenek jó ajánlatai, pedig amúgy a kínált IT infrastruktúra nagyon jó

    BudapestBanknak nincsenek jó ajánlatai
    MagNetnek nincsenek jó ajánlatai
    Unicreditről a CIBhez hasonlóan rosszakat olvasni
    Takarákbank(FHB) nincs jó ajánlat, meg a migrációs rossz tapasztalatok is ellene szólnak.
    MKB nem nagyon volt versenyképes ajánlatuk mikor néztem.
    Sberbank róluk az a kevés info van, hogy megragadtak a múltban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák