- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz Floyd80 #65859 üzenetére
Köszi ! A hasznos infókat, szerintem rajtam kívül és Palfitomon , mindenki szereti az Nzxt minőséget
Jó hallani a ventikről ,hogy nem egyből kell őket cserélni a hangjuk miatt . Ahogy nézem a BQ. Pure rock hütőm simán elfog férni benne
Szétszedés viszonylag könnyen ment, bár az elejét erősen ellen kell tartani
Erről csak ez jut eszembe ... Akár hányszor megnézem, mindannyiszor, majd be csinálok a röhögéstől
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #66194 üzenetére
Úgy néz ki, mégis be lehet tolni ebbe egy fehér G12-őt ide, csak barkácsolni kell. A GW 2060 nyák rénézésre ugyanaz mint a Zotac 2070.
Egy olcsóbb víz kellene még, ami kompatibils, Antec H20 pl. 17-ért is van.. VGA-ra elég a 120-as víz? Eredményt is szeretnék, ilyen 60 fok alá menni.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
mihione
őstag
válasz Floyd80 #66735 üzenetére
Inkabb a cput fujatom befele,gondolom erre gondoltal te is,de amugy nem fer be elolre sehogy mert 38,5mm vastag ez a radi az atlag 25-27mm helyett.Levett oldallappal amugy se szamit hol.van mert mindof friss levegot kap,mintha intake lenne zart haznal elol.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
-
Vasshammer
tag
válasz Floyd80 #66925 üzenetére
a gainward marad családon belül, feleségem gépét is fejlesztjük; abba megy majd. Egy RX 580-ast fog leváltani, ami megy majd eladásra. Eddig 900p-be osztotta a fejeseket rainbow sixben, de most kapott egy Acer Nitro-t, amihez bizony jobb VGA is dukál; és hát, így magam is könnyebben ajándékoztam meg egy superrel . Így a különbözet a fehérnek az ára
A házváltás oka, hogy a M-ben az x62 csak előre fért el, amihez szét kellett bombáznom a hdd kereteket is. És a "meleg" levegőt a házon belülre fújta, ami nem tetszett. A korábban 60 fokot nem átlépő Phoenix pedig néha már bekacsintott 62-63-ra is.Üdv, VH
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #66927 üzenetére
https://www.coldzero.eu/backplates-gallery
Ezt ismeri valaki, megbízható?
-
Vasshammer
tag
válasz Floyd80 #66927 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a radiátor fogra fel az eddig akadálytalanul áramló levegőt, de a hőfok emelkedett. Mindenesetre nekem nem tetszett a dolog.
Backplate: le kéne méretezni a hátlapját és egy jó cnc-s ismerős megcsinálja neked aluból
Ha kell, akkor nekem most úgyis kinn van, leméretezhetem, kinyomtatom és meglátom passzol-e, aztán átküldöm az stl fájlt.Üdv, VH
-
Kobe
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Floyd80 #67308 üzenetére
Ha SeaSonic, akkor nem feltétlenül túlárazott. Azokból a gyártói sem olcsó.
Utoljáta olyat olcsón akkor vettem, mikor a Corsair AX-ban az volt, de ha jól rémlik, az csak az első széria, utána átálltak vmi fél-custom CWT-re vagy melyik az a dögnagy OEM gyártó.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
abdulka1
őstag
-
abdulka1
őstag
válasz Floyd80 #68486 üzenetére
Te látod, hogy mit lehet, de a lényeg az amit írtam. Ha nincs megfelelő kereszthuzattal létrehozott túlnyomás akkor nagyobb mértékű a porosodás, és marad a gyakori takarítás. (Gondolom a házcsere nem játszik)
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
vtommy
aktív tag
válasz Floyd80 #68507 üzenetére
Kikészít az az egyetlen színes kábel, de összeszerelésnél pont nem volt alternatíva..
Novemberben raktam össze, minimális port szedett fel azóta a hátsó exhaust venti, + a videókártya backplate-ről töröltem le valamennyit még, úgyhogy nem vészes.
Nehéz jól belőni, mert elég komoly hézagproblémák vannak az NZXT házon, az oldalüveg pl simán eláll 2-3mm-t elölről nézve.Néhán nap tesztelgetés után viszont hőfokban rengeteget segített a +2 venti. A 10600k 5Ghz-en még prime 95-alatt is megáll 86 fokon. (korábban ez 95 körül volt)
Nem hagyta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy 280mm-es x63 aio ugyanebben a setupban, de annyira aránytalannak tűnik, hogy inkább ezt az utat választottam.
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
válasz Floyd80 #68511 üzenetére
Igen adapteres lesz a megoldás, csak annyira átgondolatlan a csatlakozófejek elrendezése a z490i msi-n hogy még nem vettem rá magam, hogy újra hozzányúljak.
Egyébként ez nem i-szériás ház, hanem sima h210, led-elosznó nélkül. Annyira nem tetszett a gyári nzxt ledszalag "bedobálása" a h210i-be, hogy úgy voltam vele, ha ledezni akarok majd az alaplapról megfuttatok később egy címezhető szalagot.
A zsugorfóliázás sem rossz, de nehéz úgy rámelegíteni, hogy a téglalap alapú csatiból ne lógjon ki a színes kábel a tövénél.
A VGA marad egyelőre undervoltolva, így 68fok a csúcs. Arra valószínűleg egy kis noctua venti lesz a megoldás az itx táp felé.. pcpartpickeren néhányan 4-5 fokot nyertek vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Floyd80 #69433 üzenetére
Szeretek veszélyesen élni.
Ugyanakkor nem sutázok, amúgy KV kis tejjel, a csavarhuzó meg VGA támasz a Sapphire HD3870-hez.nForce déli híd: nForce 2-n többnyire nincs is, nForce3-on határesetes, nForce4-en (mint a lap is) kötelező hogy legyen és működjön is, azok szerettek megsülni.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #70275 üzenetére
Költözés. Szellőzés meg szerelhetőség miatt váltottam (H700 - H7 Flow). A teljesen mesh előlap és tető valóban sokat számít, jó pár fokkal hűvösebb lett, főleg a VGA.
Szerettem a H700-at, de szerelni, tisztítani rémálom volt, ez egy óriási plusz pont, hogy minden oldalát pikk-pakk le lehet kapni és nem kell letépni és hanyatt esni, az üveg is két pillanat és nem négy csavar. A többit majd a másik topikba.
A fehérnél kérdés mi lesz a sötét elemekkel, a fekete radiátor kicsit sok oda, de még egy fehér AIO-t nem fogok venni dupla áron, majd lefújom matt fehérre ha jobb idő lesz + fehér AIO sleeve, a pumpa meg úgy se látszik.
-
palfitom
félisten
válasz Floyd80 #70479 üzenetére
Jó döntés volt! A korábbi, zárt előlapos NZXT házakkal ez a baj, sajnos.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Grave_444
nagyúr
válasz Floyd80 #70600 üzenetére
Nagyon méregetni még nem volt időm és kedvem. Annyira azért nincs közel a kártyához.
Van menet a ventilátor lefogatásnak, igaz nem jár hozzá csavar, ezt írják is a gyári oldalon.
Csak a külső furatokban fogattam meg, elég szűkös a hely, ha már bent az alaplap. Összeszereléskor még nem volt nálam minden alkatrész.[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz Floyd80 #70479 üzenetére
Egy kis "utolsó" simítás, a radiátor bekerült az első kamrába P14 Slim ventiknek köszönhetően, két új venti, belülre, AIO sleeve + VGA kábel.
Hátsó kupi:
A moduláris tápnak ilyenkor már nem sok értelme, haszna van. Ennyi kábelnél egy idő után már csak a logikát keresi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Renault, Dacia topik
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest