- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
catalano
tag
válasz hegegabi80 #62150 üzenetére
Igen. Egyszerűbb, mint gondoltam... Nem láttam még sehol és rápróbáltam.
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
BBencK
csendes tag
válasz Grave_444 #62144 üzenetére
Az a kártya gyárilag engedi fel magát 75 fokra. Elég jó levegő áramlás kell körülötte, hogy 75 alatt maradjon (direkt csendesen próbál működni). Nálam normál házban tudott 75 alatt működni játék alatt, illetve szabad levegőn 60 alatt BF3. mITX házban fix 75, ott emeli a fordulatot, hogy ne menjen feljebb hőfok (Fractal Design Node 202).
-
juliensorel
senior tag
válasz hegegabi80 #62150 üzenetére
Eleg rovidnek is tunik az a kabel. Egyebkent ezek a basic intel hutok teljesen szimmetrikusak, kabelvezetes szempontjabol erdemes elforgatni 90-180 fokkal, hacsak nem zavar valakit, hogy az intel logo fejjel lefele van (en leszartam mindig is amikor ilyenem volt, es inkabb elforgattam )
-
catalano
tag
válasz hegegabi80 #62154 üzenetére
Egyszerű szétszedni! Egy tűvel be kell nyomni és egyesével ki lehet húzni. 3 mm kábelharisnya és 5 mm zsugorcső...
Mielőtt szétszeded a sorrendet írd fel egy papírra!
[ Szerkesztve ]
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
palfitom
félisten
válasz catalano #62131 üzenetére
Üdv a klubban!
Szép lett!Gyári riser-kábelt használsz?
(#62138) Grave444
Fajin![ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz catalano #62159 üzenetére
Ha kicsit utánaolvasol, akkor láthatod, hogy sajnos mindegyikkel baj van, s van akinél az alaplapot is tönkreteszi.
Nálam kb. 5-10 alkalmat ment vele a gép, aztán VGA-hibával nem is tudott elindulni. Szerencsémre az alaplapom megúszta.
Az itthoni forgalmazó (IPon) tojt a fejemre, de írtam az Tt-nek, akik elismerték a hibát, és küldtek egy új kábelt. A tanácsok (köszi Szunya!) és az olvasottak alapján én ezt nem mertem kipróbálni, hanem inkább vettem egy normálisat (3M).Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
Nem használ valaki ASUS alaplaphoz LED Strip-t?
Lenne kérdésem az ASUS Aurával kapcsolatban."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
palfitom
félisten
válasz catalano #62161 üzenetére
Ne erőltesd, nehogy kinyírja az alaplapod!
(#62163) catalano
Itt olvashatsz teszteket, itt pedig lehet vásárolni.
Elvileg csak a 3M tud adni megbízható, és PCI-E 3.0-ás kábelt.[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #62169 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
palfitom
félisten
válasz catalano #62170 üzenetére
Megértelek, én is gondoltam rá, nem is egyszer.
Viszont nem bánom, hogy megtartottam, imádom a látványát. Szerintem ha túl leszel a kábel-ügyön, akkor neked is örömöt fog okozni! Fel a fejjel!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz catalano #62173 üzenetére
Nekem is most úgy van, még nem érkezett meg a 3M-es kábel. Így sem rossz látvány, de az állított VGA-val sokkal jobb!
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #62175 üzenetére
A G.Skill ramokhoz gondolom meg nem keszult el a program amivel lehet a szinekkel operalni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Sage83 #62129 üzenetére
Direkt van fordítva a két hangszóró?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz catalano #62149 üzenetére
Milyen típusú ház ez?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Skynet258
veterán
Igen, jó az a kis Logi, a forma miatt cserélném valami szögletesre de amíg működik addig marad, jó hangja van még most is...
-
Snip3r_HUN
addikt
Kicsit változott a belső kialakítás, ősszel vagy télen pedig jön a harisnyázott szett a CM táphoz.
Csináltam egy gyors videót a jelenlegi helyzetről.In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Grózi
veterán
válasz Snip3r_HUN #62193 üzenetére
Én továbbra is készítenék egy rácsot fekete perforált lemezből a ház tetejére.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Atke
senior tag
válasz Snip3r_HUN #62195 üzenetére
10.000???
ezt vágattam és festetem kb 3000 se volt...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Hol lehet ilyen rácsot venni? Valami kellene nekem is a MO-RA2-re
Mondjuk a nevét se tudom, esélytelen megkeresni[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
Én az Atke által alkalmazott megoldásra gondoltam,szolidabb és jóval olcsóbb.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest