- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
tick
aktív tag
válasz SchumiBácsi #60301 üzenetére
Méretes hangfalak, nem szeretnék a szomszédod lenni
Everything that has a beginning... has an end
-
moddingR
aktív tag
-
TechN7ne
nagyúr
Nagyon barátságos ,főleg a prüss kutyuli ,na meg a naptár ,király!
-
shteer
titán
-
őstag
A villanyoszlopok azok villanyoszlopok Hurkapálca és fogpiszkáló meg egy kis ragasztó és nagyjából egy esős hét.
A hangfalnak készülőben az utódja, egyedi hangsugárzókhoz igazított hangváltókkal és hangolt dobozzal. Ritkán pörögnek, teljes hangerőn sose mentek de filmekben jól jönnek egy-egy dörrenésnél no meg játékban is
A Fleshlight lényeges dolog - nem hiányozhat egyetlen férfi repertoárjából sem
A kutyák régóta megvannak akárcsak a művirágok - nem száradnak ki nem kell etetni őket, ráadásul szobatiszták
Réginek régi kép de azóta szinte semmi változás úgy tűnik ideális állapot alakult ki lassan 7éve.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Figlár #60270 üzenetére
Látom egyforma házunk van Kérdésem lenne: nálad hogy alakulnak a HDD hőfokok? Nálam most így áll: rendszer
A két Samu bent van az SSD-vel együtt, a WD Red meg közszemlére téve Most az egyik Samu elé tettem egy 45mm-es kis ventit, az a képen látható szintre hozta a hőfokokat, előtte viszont 40-42 fokig mentek el, míg a WD csak 32-34 közé.Üdv.: Delta-Laca
-
Petyyyyy
addikt
Írtó jó a hangulata.
Vajon a meztelen csajok falán gamer fiúk képei lógnak?
Az én asztalom úgy emlékszem 4-5K lehetett jófogásról. Nincs valami nagy rend, de időm sincs leülni játszani egyet már jó másfél éve.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
core i7
addikt
Nekem azok a magasfeszültségű tornyok tetszenek a szobában
-
Figlár
csendes tag
válasz Delta-Laca #60308 üzenetére
A sandisk 120-as 27 fok, a Samsung 850 EVO 250GB 29 fok. A többi mind külső USB, a routerre dugva közvetlenül és azokat nem tudom.
-
SoulReaver
veterán
válasz spanglee001 #60311 üzenetére
Az egyik szett gondolom vezeték nélküi, ágyból kockulni pl..
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Petyyyyy
addikt
válasz spanglee001 #60311 üzenetére
G15 nagyon jó játékra - csak nincs rá idő ugye - viszont nem bírok gépelni rajta, ahhoz nekem túl kemény. Erre a célra van a Samsung bill.
A Genius egérrel notin szoktam egerészni ha javításra hozzák, ott maradt.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz spanglee001 #60316 üzenetére
A G710+ sokáig kérdés tárgyát képezte, de egyrészt marha drága, másrészt nem a legtartósabb darabnak tűnik. Másrészt egy ideig kerestem is Pesten 710+ tulajt, hogy megnyomkodjam, de nem találtam senkit.
-
piero86
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #60228 üzenetére
Jó monitor!
Én is ilyet vettem múltkor! -
SoulReaver
veterán
Furcsa így kárpit nélkül és magas sugárzó helyett piezzoval látni a hangfalakat..
Nem visít nagyon?
Nekem a terv szerinti dtf helyett ez a monacor sokkal jobban bejött, viszont drága.
Egyébként nagyon jó kis kuckó Félúton van egy gyerek szoba és egy felnőtt játszótér között
-
őstag
válasz SoulReaver #60319 üzenetére
Ezek a sugárzók nem piezo, hanem ún.: ring sugárzók. Ha a két kifejezés közös akkor fail, de sztem a ring nem egyenlő a piezoval. Kültéri hangosításra ajánlja a gyártó és a teljesítménye 100W körül alakul. Nem visítanak korrektül szólnak.
Kíváncsi leszek az új hangfalban lévő dóm hogyan teljesít majd, mert néhány szakártó szerint ez a DP35 középen kissé kásás és nem szolgáltat elég magasat. Utóbbiról meg is vagyok győződve mert tesztek alapján 16kHz felett néma a rendszer. De az biztos hogy a többi részen elég vastagon megszólal, simán partiban van a 30centis mélysugárzók összességével
Egyébként felnőtt gyereknek tartom magam, ezt mi sem bizonyítja jobban hogy a játékaim egy nagyságrenddel drágábbak
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
SoulReaver
veterán
válasz SchumiBácsi #60320 üzenetére
Haverom ezzel a ringel csinált anno 40cm méllyel egy kis duci hangfalat, az is sal terv alapján. Tényleg hangos volt amúgy
Ha haza érek belinkelem a monacor pontos típusát, az nagyon szépen szól, kifejezetten házimozihot való.
-
TigerCat
nagyúr
válasz kisza25 #60274 üzenetére
Általában így néz ki, de előfordul, hogy belecsapok a lecsóba...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
mihione
őstag
válasz KAMELOT #60325 üzenetére
Akarok majd rajta modositani,de koszonom a kabelek pirosak lesznek vagy marad igy es a fenyes fekete takaro lemez lesz matt feher+majd ha lejar a gari akkor a videokartya piros reszei zold
Ket hatso ventit is feherre kene festeni[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
imibogyo
veterán
-
őstag
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Figlár
csendes tag
válasz mihione #60326 üzenetére
A kábeleket össze tudod rendezni ilyennel
http://www.ebay.com/itm/10pc-Shakmods-Black-Open-Cable-Combs-Set-2mm-3mm-4mm-Sleeved-Extension-/182303166260?hash=item2a721d8f34
http://www.ebay.com/itm/10pcs-Shakmods-Clear-Open-Cable-Comb-Set-2mm-3mm-4mm-Sleeved-Extensions-/172364455660?hash=item2821b8deec -
imibogyo
veterán
válasz SchumiBácsi #60329 üzenetére
Már kaptál helyes választ... De azért válaszolok... Dual-mono felépítésű lesz majd az új rendszer, ha egyszer végre elkészülök az új műhellyel (és persze a műhelyre gyűjtéssel, mert még hiányzik az építkezés kezdéséhez egy kisebb vagyon, ugyanis csak akkor kezdem majd el, ha 100%-ra be is tudom fejezni).
-
mihione
őstag
Koszi,tole vannak a harisnyak is de akkor meg nem arult ilyet.amugy nem ferne bele fesube mert duplan vannak huzva...a videokartyae meg jobban tetszik igy befonva
Majd ha esetleg osszeall a kep h milyen szinosszeallitas lenne jo lehet athuzom azokat a kis reszeket.fekete-feher-piros?Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
thomeef
őstag
válasz GrmnShepherd #60335 üzenetére
És 4 is lesz belőle hogy 850es táp kell?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
gabriel26
tag
Nemregiben koltoztem es meg hianyos egy kicsit a tokeletes gamer sarok....
Erkezik mar az Evodesk-em amcsibol egy honapja......, Ncase M1 is csak karacsony utan fog megerkezni (utalom ezt a piros belsot, de ideiglenes haznak jo volt es 5 ezerrel olcsobb a feketenel ) valamint uton a Noblechair szekem is -
shteer
titán
-
Bjørgersson
félisten
válasz shteer #60341 üzenetére
[L:link]szöveg[/L], így ni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
shteer
titán
-
Atke
senior tag
Még van vele munka,de jelenleg így fest: ALBUM
-
Atke
senior tag
Köszi srácok!
Vga nem lesz vizezve, max ha találok jó áron egy poseidon-t (nem akarok több radit) Ráadásul a 970 minire nincs blokk.... A VGA kábelem már meg volt,csak rövidre csináltam,de hát ha az ember ha nem ért valamihez minek csinálja
A 24 és a 8 pin is alakulóban van. Venti meg csak 4 db volt eladó, majd azt is teszek be egyet hátra,csak épül egy másik projekt is ami jobban nyeli a pénzt mint a Pc
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok