- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easyl0ver
tag
Vettem a napokban egy TX750M Corsair tápocskát. A gép alapvetően fekete színekre építkezik. Azt a baromi nagy sárga matricát eltudom távolítani gar vesztés nélkül? Illetve pár hete vki linkelt Corsair matrica mintákat belinkelné újra esetleg?
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
jocek91
aktív tag
Üdv, nem tudom követitek-e ezt a build logo-t de ez nagyon beteg [link].
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma végre volt időm fotózni (és ma érkeztek meg az új BeQuiet ventik is). A rögzítésével meggyűlt a bajom, egyelőre ideiglenes megoldás.
Valamint egy videó a RAM-ok effektjéről: [link]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kívülről van egy valag kép róla a neten
Majd csinálok távolabbról is valamikor.
Légszállításban 5-10 m^3/h kevesebbet tudnak, de jóval halkabbak.becsitibi: Köszi, tervezem gyárilag harisnyázott kábelek vételét, de nekem az már sok lenne, ha sárga lenne. Feketet fogok szerintem rakni bele.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Drizzt01
őstag
válasz fatal1ty1984 #38965 üzenetére
Milyen fajta ?[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
Drizzt01
őstag
Mindenhol néztem , de csak kék ledes ramot találok .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, a képek alatt van egy link a Youtube-ra. Csináltam egy rövid videót.
Drizzt01: Avexirnél az 1600MHz-esek sárgán világítanak, a gyorsabbak azok kéken.
Nemrég nyílt egy RAM konfiguráló honlapjuk is, ott mindent megadhatsz ahogy akarod. Csak ugye drágább lesz a szállítás miatt.
Én is fatal1ty1984 által írt boltban vettem. Keresd meg engusz-t a fórumon.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok,
most állt össze a gépezet, ez az első ami nem felsőtápos és még rejthető is a kábelezés. Szóval nem sikerült valami csodásan, de azért gondoltam megosztom veletek és elfogadok bármilyen tanácsot, hogy hogyan tehetném még rendezettebbé...
A tápból van moduláris csak ideiglenesen nincs itthon, szóval ez megoldódik hamarosan, és nemsokára belekerül a gépbe még egy darab HD5970-es kártya.
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Telegdy
aktív tag
válasz fatal1ty1984 #38975 üzenetére
Megy-megy, mondjuk még állítgatom...
Nekem is 1200-as CWT-belsős táp lesz benne (mondjuk ettől kicsit félek, hogy elfér-e az SSD-doboz mellett) és az 5970-pár is passzoljocek91: Erre én is gondoltam, de sajnos közben sikerült elhagynom azokat a kis lefogókat a ventiről és most csak úgy rátettem
[ Szerkesztve ]
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
F34R
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #38975 üzenetére
oh atyam de sok gondod van
-
do3om
addikt
válasz fatal1ty1984 #38979 üzenetére
Ezeket a gépeket te veszed meg és úgy keresel rá vevőt vagy a vevő van meg előbb és elmondja (rád biza) mi kel, te meg beszerzed-összerakod?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
ST05
őstag
nálam is hasonló gondok vannak a corsair NEm moduláris táp kábeleivel,,
mit lehet azokkal kezdeni?
régesrég hallottam egy olyat, hogy ha irok a corsairnek hogy levágom ami nem kell kábel ,akkor kapok valami igazolást? vagy "tudni fognak róla" és megmarad a gari?
tud erröl valaki valamit? ( elég baromságnak hangzik nem kizárt h csak kitalált dolog) -
ST05
őstag
válasz kovsol #38986 üzenetére
az lesz magamnak a válasz, hogy lassan ideje házat váltanom ,pedig szivemhez nött ez a vacak GMC
kérlek ne szörnyülködjetek nagyon, tudom undoritó, de eddig CSAK a hardverekre volt idöm/pénzem energiám,
nyilván a maxtor80 as kikerül, meg a postás gumi, plusz rendrakás,+uj venti,,,
max egy takarólemezt tudok elképzelni a táp vonalába
ahol rejtöznének a kábelek?
a hátlaphoz tuti nem fér semmi, söt még le sem vehető[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Ha díjat osztanának gányolás és rondaság kategóriában minimum egy jelölést megérne a géped! 10-15e Ft ért ehhez képest full extrás házat vehetnél. 20k ért meg már dimenzió ugrás lenne.
Nem túl hangosak azok a kisméretű ventilátorok ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ST05
őstag
válasz Grave_444 #38993 üzenetére
nem is azért vettem anno 22 ért hogy eladjam, egy Seasonic beles nem ugy mint a mai cx vackok..
gumi meg persze nem olvad el, de kiszáradni ki tudnak idővel, ( de ez is hónapok)
de annál jobb rezgésgátló megoldást nem találtam még.. mint a postás gumi ( erre a nem gyári megoldásra, de majd kap 1-2 schyte slip-et vagy hasonlót ,akkor kikerül a gumi is,, de egyenlőre ez volt a legnémább megoldás
Kovsol: megtisztelnek a dicsérő szavaid mint mondottam eddig csak hardverre és funkcionalitásra gyurtam, majd most jön, hogy: ki is nézzen valahogy,krx21: máshol trollkodj, nyilván leszigetelném, semmi baja se lenne, nem ez a lényeg, hanem a gar, hogy hallott -e erröl valaki esetleg...
ellenben ha szétszedném tut elcsesznék valamit, max szakemberrel szedetném szét(#38996) kovsol : igy alakult, nemrég van meg a proci is, és most lesz vga. ..
ebbe igazad van vga-val már gondba leszek hütés ügyileg, ( bár most örülök, hogy végre bemelegszik a ház forever 3570k fütőtest
minimum vágatnom kellene alulra és hátulra 12cm helyet mint itt láttam valakinél ( persze ha nem cserélem le a házat)[ Szerkesztve ]
-
Telegdy
aktív tag
Így a gumi-nemgumi témához hozzászólva: Én is elhagytam a Brockenről a hozzáadott ventitartó kis drótokat...
Mit lehet ilyenkor tenni? Beszerezhető valahonnan, vagy adnak valamelyik ventihez, esetleg vegyek új hűtőt?
Utóbbi esetben maradna a gumi, azt pedig nem szeretnémMacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest