- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
zberi
csendes tag
Hali!
Én is büszkélkedek egy kicsit , ha lehet.
[link]Majd ha rendet rakok a belsejében akkor arról is lesz kép.
:p
-
W.
tag
válasz Black Dragon #22659 üzenetére
Fujj, vidd innen!
Viccet leszámítva jó gépecske, azt a pwm-kábelt okosan rendezd még el aztán tiszta bikicsunáj lesz -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Idáig jutottam a gyakorlással kb 2 óra alatt.Ígérem gyakorlom még a projekt elkezdése elött.
-
félisten
Nem rossz, de a kábelrendezgetésen lehet még lenne mit csiszolni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
niklebi
senior tag
válasz AndrewTdi #22661 üzenetére
Szerintem kezdetnek nagyon jó még egy kis gyakorlás és mester lehetsz
Társulok TopaMo kolléga kéréséhez, ha le tudnád mérni pontosan meg tudnám csinálni és ha törne csak pótolni kellene. Nekem szélesség + hosszúság kellene mindenről Persze a két száracska közötti méret is kellene.
-
nemethati
senior tag
Üdv!
Elkészültem én is, végre.
Kisebb bakikat leszámítva pl: pumpa tető tömítés eresztett....egyszer csak leállt a DDC és pont. Csináltam hozzá új tömítőgyűrűt, kiszárítottam (a piros lötty szépen befogta a forrasztásokat) és visszaállt a rend. De azért nem picit voltam ideges
Nemsoká' dobok fel pár jó minőségű fotót a géprőlAz eddig linkelt gépekhez grat mindenkinek, zajlik az élet rendesen.
-
AndrewTdi
addikt
válasz TopaMo #22664 üzenetére
A szerszám bírja, kifejlesztettem egy módszert. próbálkoztam én is gemkapoccsal, tűzőgéptűvel, de nem nagyon ment.
Szóval nagyon pici (a legvékonyabb) műszerész lapos csavarhúzó. bedugom az egyik oldalra. picit elfordítom ( ilyenkor benyomom a kis karmot a csatin). ugyanez a másik oldalon is, ezek után bele a célszerszám és simán kijön, mindenféle eröltetés nélkül. És az az a jó, hogy a pici csavarhúzó olyan pici, hogy nem cseszi szét a csatit.Nekem így sikerült
-
AndrewTdi
addikt
válasz TopaMo #22675 üzenetére
Nem nem vártam meg a 7 évet amíg gari van rajta. Nemrég vettem.
Nem tudom azt már lemérni, nincs tolómérőm. centivel mértem a többit, de tutira jók, mert nem századmillimétereztek.
A vastagságát már nem tudom neked megmondani. :-s Sry Megpróbálom majd lemérni valahogy.
(De elég vékony.)[ Szerkesztve ]
-
csokad
senior tag
hali. nekem tetszik! mik lettek az újjítások? gondolom a fermi és még mi?
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22685 üzenetére
Egy hajtómű tengelyének megmunkálása.Hagyományos esztergával, cnc-vel, marással és köszörüléssel.Műveleti dokumentáció és Gazdasági számítás meg ilyen apróságok.
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22688 üzenetére
Köszi szépen.Kell is.1 hetem van rá és ma kezdtem.Mondjuk már 1 hónapja elkezdhettem volna.Jobb később mint soha.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
-
jaja1981
addikt
Nos, végleges lett a Barbie házam.
Megosztok pár képet a vég kifejlettről.
Nagyban-->[link]A vezetékeket nem tudom jobban elrendezni, mert ugye kicsi a ház és sok mindent kellett belepakolnom. Még mindig LAN-ra megyek majd Vele.
A nagy hűtő is kellett, mert húzott a proci és most baromi jó áron 4300Ft bruttóért lehet hozzájutni a Thermaltake Big Typ VP-hez.Egy kérdésem lenne, hogy valaki írja le hogyan célszerű gépeket fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest