- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
Megjött a + 2db vörös ledes MegaFlow-om.
+ egy kicsit kijjebb húztam a kábeleket is.
A két kék fényben elnyomja a vöröset, de majd cserélem bennük a ledet vörösre.Az elrendezés (moduláris táp, hát nem igen lehet ennél jobban kivinni a kábeleket) :
És a MegaFlow-ok:
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
válasz jones965 #22604 üzenetére
Köszi!
Am. lesz is még. A memóriákat még bővítem egy ugyan ilyen párral és remélhetőleg hozzájuk tartozó ventivel együtt. Amit még nem látsz, az az 1TB-os vinyón +1 hűtő, amiben 2db 6cm-es venti van, darabonként 3700-as fordulattalÉlj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
csuki00
tag
válasz glspeter1 #22607 üzenetére
Persze mert az előző rendszertől már igen kemény halláskárosodást szenvedtél, így a mostani már fel sem tűnik.
Mindenkinek más jelenti a zajt. Én nagyon érzékeny vagyok rá... amit így kitapasztaltam az az persze ha hihetünk a dobozon írottaknak az olyan 12-14 decibel amit már nem tartok zavarónak. (a gép 50 centire van a fejemtől és a fejemen van a fülem)
És a 14 es 3600 as venti biztos van vagy 30 decibel, de 25 biztos. Én megőrülnék.
-
glspeter1
őstag
válasz csuki00 #22608 üzenetére
Az előző gép nagy hangja lényegében köszönhető volt annak is, hogy az asztal alatt volt teljesen bezárva
Biztos nem lett rosszabb a hallásom, mert azt már túl sok mindenben tapasztaltam volna
Amikor lecseréltem az első házamat a Cm690-re érezhető volt a zaj csökkenés. Amikor a ventiket szilikonnak tettem fel még inkább. És amikor már a HAF lett és minden egyes venti szilikonnal lett feltéve.... hát sokkal de sokkal halkabb lett az egész. A HDD cooler egyáltalán nem is hallható, csendes és jó helyen is van.Az egyetlen amitől megsüketülhetek az a vacak fejhallgatóm
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
pincehely
addikt
Rendezgettem kicsit a kábeleket.
Jó sokáig tartott, de megérte.
Sajnos a táp alaplaphoz menő 24 pines kábelét nem tudom hátul elvezetni, mert nem fér el a tálca, és az oldallap között.
Amúgy elég szép lett.
Holnap képek!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Ide is belinkelem, hátha itt tudtok nekem segíteni ebben. Amilyen fanatikusok itt laknak
(De még az is lehet hogy itt linkelte valaki a keresés tárgyát...)Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
megint én
őstag
Amúgy nekem LeXa S házikóm van, és ott sem lehet hátul elbújtatni a kábeleket... A hely gumis rész megvan, de sokkal-sokkal szűkebb a rés rajta, mint maga a kábelcsatlakozók bármelyike... Csak a sata kábeleket tudtam "bújtatni"... :S
Amúgy itt a picikém...
. -
Wyll
őstag
válasz D1Rect #22621 üzenetére
Hát nagyjából ezekre emlékszem vele kapcsolatban.
Előfordulhat hogy itt linkelte valaki. De az is, hogy nem is PH!-ról jutottam oda.
Szépen le voltak fényképezve az über alkatrészek dobozostul mindenestül úgy együtt, több kép is volt asszem.
Aztán oda volt írva fölé, hogy mi mennyibe került, ahogy néztem ilyen milliós körüli Ft lett volna átszámolva. De ez az írás már karakteres volt asszem, tehát nem a kép része volt. Tehát egy blog vagy fórumszerűség vagy talán hír lehetett.
Valami híresebb külföldi hardveres fórumozóról volt szó.
És szinte biztos, hogy volt hozzá magyar komment is ott ahonnan linkelték.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
megint én
őstag
Amúgy honnan lehet szerválni kábelkötegelő spirált (lehetőleg kék uv aktív)? Mert googliztam egy csomót, de vagy nincsen az üzletben, vagy messze van:S (budapesti vagyok)
És még tapasztalatotokat szeretném kérdezni, hogy melyik adja a leg sötétebb árnyalatú kék színt (melyik fénycső)
Thermaltake
Revoltec
Sharkoon
Mert a mostani olyan rikító ratyikék színben megy, hogy kénytelen vagyok kikapcsolva tartani mindíg... -
félisten
válasz megint én #22624 üzenetére
Ha találtál bp.-i boltot, akkor hajrá.
Nálam a "nehezen beszerezhető" az, hogy USA-ból kell rendelni, mert errefelé nem nagyon van, szóval ha el tudsz BKV-zni, az sztem nincs messze.Fénycsövekben nem tudok segíteni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
W.
tag
válasz megint én #22624 üzenetére
Kompjútermódban van, és Cica utcában van BP-n.
-
pincehely
addikt
válasz kelzsoca #22612 üzenetére
Úgy lehet, hogy túl vastag.
Tényleg, baromi vastag.
Majd ha hazaérek dobok fel képet róla.
Esélytelen feltenni az oldallapot, ha ott a kábel. Ha odateszem, hogy behúzzam a helyére, az alsó, és felső kis pántok még csak a közelében sem vannak azoknak a lyukaknak, amibe bele kéne passzolniuk.
Jó fél-1 cm-et eláll az oldallap.Amúgy Be quiet Dark Power Pro 600 a táp.
Itt lejjeb görgetve van egy kép róla.
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
válasz D1Rect #22639 üzenetére
Okés, de ha veszek is egy hosszabítót, akkor hova teszem attól a kábelt?
Mert jó, hogy hátul el tudom akkor vezetni, de elég hosszú ez a kábal magában is, hogy nem tudjam eldugni sehova.
Meg a nagyobb baj, hogy nem éppen egy hajlékony darabhttp://kefetemap.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs