Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Sokan nem fogadtunk volna rá hogy minden fapaci által leírt dologgal képbe van.
    Amúgy meg tök jó, hogy az a profi hozzászólás le lett írva.

    Remélem a kérdező eq-zás nélkül is kipróbálta a zenéket, hogy úgyis "betorzítanak-e". Nyilván ekkora méretektől nem kell csodát várni, de még egy belépő polcsugárzónak sem kellene torzan szólnia bizonyos hangerőig (persze nem tudjuk hogy mégis mekkora hangnyomást szeretne belőlük kipréselni öhhöm).
    Mondjuk eq-t használni olyan zenékhez amik alapból fullra vannak tolva basszus szempontjából ...
    Szerintem azt is leírhatta volna hogy pontosan hogyan is oldja meg ezt az eq-zást, meg egy-két konkrét zeneszám mondjuk a youtubról. Hátha akkor valaki közülünk is viszonylag egyszerűen ki tudná próbálni hogy olyankor mi is történik.
    Amúgy meg ötletelések megvoltak, igaz én az egészet úgy kezdtem volna hogy rögzítem az eseményt és linkelem; persze nem biztos hogy az sokat segítene.

    (#90388) fererencz89
    Én olyat soha nem próbáltam, ezért nem tudom milyen nyomot hagy. De én ragacsos valamiknél mindig úgy csinálom hogy ilyen jól tapadó szövetes 3M-es ragasztószalagból tépkedek kisebb darabokat (Lidl-be is kapható néha), és nagyon sok (gyors) hozzáérintéssel átviszem ezekre a letépkedett ragasztószalag darabokra a ragacsokat arról a dologról amit meg szeretnék tisztítani. Eddig mindig bevállt.
    Olyan volt már, hogy iszonyatosan odaragadt valaminél hiába érintgettem merőlegesen hozzá, nem ragadt át rá. De ott úgy csináltam, hogy rásimítottam és a felülettel nagyjából párhuzamosan kezdem el húzni úgy hogy 1 ujjal közben nyomtam rá, így "összegörgette" a ragacsot, amit utána már le tudott szedni a hozzáérintgetés.

    (#90390) fererencz89
    Másra nem vállalok garit ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák