Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Sziasztok! (Elnézést de kicsit hosszú lesz)

    Lenne egy kérdésem és előre is megköszönném a válaszokat ! :R

    Van nekem egy Logitech Pure-Fi Anywhere 2 Bluetooth-os speakerem: Pure-Fi 2

    Minden ok, működik rendesen, amikor ráteszem az Iphone 4S-t szépen szól :)
    Viszont!
    Ha nem a dokkolón keresztül használom hanem az AUX kimeneten keresztül akkor fogja magát és 2-3 perc után "alvó" üzemmódba helyezi magát.

    Kicsit kutakodtam az interneten...A Google nagy barátom volt.
    Jelenleg mindegyik ezt csinálja és ezt a megoldást találtam:
    A Pure-Fi amikor nem veszi a jelet akkor teszi magát alvó üzzemmódba (erre sokan írták, hogy szól a zene és magától lekapcsol mintha nem kapna jelet /nálam is ez van/.

    Viszont erre írták megoldásként , hogy az adott eszközön (én esetemben egy okostelefon) a maximumra kell állítani a hangerőt és a Pure-Fi-on lévő gombokon kell állítani a hangerőt. -->Ez a megoldás bevált nagyjából 3 órája nem kapcsolt ki a Pure-Fi. Kíváncsiságból levettem a hangerőt nullára 3 óra után és készenlétbe tettem a telefont. A Pure-Fi 3 perc után kikapcsolt. (aminek örülök)--->Azóta megint Max hangerőre tettem és 30 perce megy úgy folyamatosan, hogy nem kapcsolt le.

    Ami a problémám:
    PC-n (Windows 7 32 bit) hiába állítóm maximumra a hangerőt ugyanúgy lekapcsol 2-3 percnél. Viszont most pl. Youtube-on keresztül is maximumra tettem a hangerőt és már szól vagy 15 perce. Nem értem, hogy azt honnan tudja, hogy én a Youtube-on fél vagy maximum hangerőn hallgatom a zenét... :(

    A kérdésem:
    Jelenleg csak egy sima Jack összekötőkábelt használok (nem aranyozott csak sima ezüst)

    Egy aranyozott Jack összekötő kábel javítana valamit a dolgon? Tehát a jelszinten? Hogy ne kelljen mindenhol maximum hangerőt használjak? Vagy esetleg egy Jack->2xRCA adapter a gépbe és Jack 2xRCA kábellel összekötve? Melyik a jobb megoldás? Vagy esetleg más ötlet? Nagyon megköszönném a válaszokat :)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák