Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz dgyuri0123 #74229 üzenetére

    50e 15m. korrekt :D ennyit nem ér nekem.

    Van nekem amúgy ilyen árnyékolt deloc 15m-es usb kábelem és ez minden gond nélkül üzemel. Ez pedig nem 50 hanem 8e kürül van : )

    Tudtok esetleg linket vagy pontos típust, hogy 10m-es optikából melyiket érdemes venni? Itt most nem a kácsa audió minőségre gondoltam, mert 100e-ret nem költenék rá, bár ahogy látom náluk 5m a max távolság.

    Így inkább akkor optikán vinném a jelet a géptől. Ez a rendszer most: Pc -> USB - > Asus xonar u7 hangkártya - > optika - > Yamaha RX-V659 erősítő.

    Lenne még 1-2 kérdésem, mert most építem a ház belső villamosságát így tudok alakítani.

    Alapötletem: mindennek a közepe az erősítő (egyébként ez cserélve lesz 1x, ha lesz rá keret, de egyébként elégedett vagyok vele).

    Az erősítőbe több jelforrás érkezik: 1. PC. 2. Tv 3. Bluetooth jelfeldolgozó (telefonnal rácsatlakozok, optikán küldi tovább a jelent az erősítőbe) 4. Synology szerver audio kimenete, szintén optikán küldi a jelet.

    Az erősítőből több jel megy ki így: az egy szem kimeneti optika után egy jelerősítős optikai splitter, utána 1. hálóba a kis hifire 2. fürdőbe a kis hifire (ez itt nehézkes lesz, mert 15m hosszúság, létezik ilyen optikai kábel, a minőség kérdés - de fürdőbe nem kell nagy minőség...) 3. kültérre a kinti hifibe (szintén 15m lesz szerintem, kint sima 5.1-es logitech hifi van).
    Ezen kívül van a nappali, onnan az erősítőből megy közvetlen a hang, 5.1-es rendszerre, ezen kívül rá lenne kötve még 2 hangszóró, ezek mennének a konyhába a B első hangszóró párra. Egy légtérbe van a nappalival de egy nyitott 130cm széles ajtó választja el a kettőt -> a mélyláda pont az ajtónál van, így mély is átmegy konyhába.

    Mi erről a rendszerről a vélemény?
    A két első hangfalbárhoz egy komolyabb kábel menne, a hátsókhoz sima 2,5-ös, míg a konyhába is ugyan ilyen.

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák