Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belashx

    senior tag

    Hogy ON is legyek a tegnapi után, kérdeznék. Remélem, lesz, aki válaszol. :)

    Mostanra eljutottam arra a szintre, hogy tényleg szívesen ülök le a hifi elé, nem azt keresem, mi zavar benne, de még korántsem tökéletes a rendszer. Még mindig sok a középtartomány bizonyos része, és ezt főként a hangsugárzóm számlájára írom. Ez persze függ a zenei stílustól, de főként a "tömény" zenékre korlátozódik, kevés hangszeres zenénél (általában) semmi gond.

    A DAC cseréje nagyon érik, hisz eléggé kilóg a sorból, kategória tekintetében. Attól félek, ha most a jelenlegi cuccaimhoz igazítom, akkor később problémám lehet a rendszer többi tagjával, kényszerpályán leszek, ha esetleg fejlesztenék - már ami a hangzást illeti.
    Egyszerűbb megvalósíthatósága okán az erősítőt cserélném legközelebb (a DAC után). Elég jól elvagyok a jelenlegivel, számomra elég zenei is, de egy kis plusz dinamika sosem árt. Néztem egy Primare A20-at, azt látatlanba is megvettem volna, viszonylag kis ráfordítással, de hamar új gazdára lelt. Nem is csoda, mert elég jó áron volt.

    Szóval a kérdés:
    Cseréljek inkább erősítőt, aztán a DA konvertert, vagy előbb az erősítőt?
    Ha erősítő, akkor semmiképp sem szeretnék olyat, ami rásegít a középkiemelésre. A Vincent (úgy általában) szimpatikus, de lehet jobban járnék egy kevésbé meleg hangúval? Vagy azokra sem jellemző?
    DACból merre induljak? 100-150 eFt-ra gondoltam, viszont addig van pár hónapom. Javaslat függvényében, átfáradok a megfelelő helyre. :)
    Egyéb infók az adatlapomon olvashatóak.

    Előre is köszi!

    "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Új hozzászólás Aktív témák