Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz thornadoj #54069 üzenetére

    Megérne.

    A többiből a Canton Carat, az Elac ares Alpha 5, a Prelúdium B31, az Axton AX70, a Yamaha NS-G40 a hangminőségorientáltságúbbak, ezekkel ismerkedj, körülbelül reális áron vannak hirdetve, persze ahol lehet alkudj. És persze ha mégis emelnél a kereten, azzal a megtetszett AR S30-cal még inkább jól járnál, nem véletlenül ajánlottam kiemelten a kollégának, - abból is lehet próbálni alkudni.
    És az a Tannoy is érdemes. Próbálj menni hallgatózni.

    A NAD 3020 jó, ha jó állapotban van, bátran megvehető, bizonyára tetszene a hangja. Hallgasd meg, vedd meg.

    Tanuld meg a link gomb használatát. Főleg mobiltelefonról elég macerás a címet másolgatva megnyitogatni - még jó hogy ismerem ezeket a hirdetéseket.

    (#54072) toto0569 Így merevésestől biztosan sokkal korrektebben szól, mint előtte. Ha tudsz, esetleg tehetnél bele még egy merevítést, bár így szétfeszítve egy is elég lehet. Anélkül, hogy túl okos akarnék lenni, nem feltétlen jobban hallatszódik az a basszus, hanem inkább "látszólag jobban hallatszódik", azaz a magas hangok feldúsulása kontúrosabban mutat meg mindent, illetve a könnyebb állvány kevésbé tart stabilan - legalábbis ezt sejtem, de persze nem akarlak mindenáron lebeszélni az újról, te hallod. De majd óvatosan, többszöri összehasonlítás után dönts, hogy melyiket tartod meg inkább. Amúgy jól néz ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák