Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz CrusherW #44370 üzenetére

    Ha ennyire nagy arányban használod zene hallgatásra a rendszered, akkor add el a frontjaidat és csak azokat. De még azt se....kezdj el nyomozni ismerőseid között. Keress hifistákat, akiknek van sztereó rendszere. Ha még nem hallgattál igényesebb sztereót, (ezzel nem az össze válogatottra célzok, hanem pl B&W hangfalpárt egy minőségi erősítővel), akkor nem tudhatod, mit keresel!
    Most a legjelentősebb és legésszerűbb lépés a frontjaid cseréje lenne, vegyél olyan hangfalpárt, ami képes zenein szólni. A jó részletező képesség nem valószínű, hogy hátrány mozizásnál... :U
    Nemrég az AVX-en eladtak 40 ezerért egy Standard 2-es hangfal párt, de kereshetsz mást is, lényeg, hogy régebbi, de elismerten jó hangú, a hifista körökben népszerű darabot válassz, lesd az alkalmi vételt, s csapj le rá, ha adódik. Addig használd így a rendszered.
    NE kezdj bele a költekezésbe, van egy mozid, azt tartsd meg mozizni, egy jó hangfal párral cseréld le a frontokat, az meg fog felelni mozizásra, de emellett fényévekkel kijjebb leszel zene hallgatás terén.
    Aztán majd meglátod, merre tovább...szerezz egy kis tapasztalatot, különben nem leszel elégedett, mint ahogy most sem vagy az, lehet, hogy a mozis erősítővel meghajtva egy jobb Yamaha hangfallal is nagyon elégedett lennél, nem muszáj rögtön mindent váltani.
    Beengedted a HM bogarat a füledbe, most engedd be a HIFI bogarat is...hagy zümmögjön az is:)

Új hozzászólás Aktív témák