Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz RetepNyaraB #44079 üzenetére

    Nem fújolunk a Bostonra, de természetesen az mindig is csak egy lózung, hogy bármi bármilyen kategóriának az új referenciasugárzója. Az ilyen mondatok az új termék pályafutásának második-harmadik hónapjában elenyésznek. Kiugró kereskedelmi sikerek vannak, de kiugró referenciaminőségek nincsenek, hanem mindig, minden kategóriában sok olyan készülék van, ami jó vétel lehet, adott ízléshez, adott rendszerhez, adott környezethez - mindezt természetesen nem azért mondtam, hogy Andorrra kenyerét elvegyem.
    Én már az első kérdésedre is azt mondtam, hogy hagyjál mindent úgy ahogy van, de ha ragaszkodsz hozzá, az említett T+A például egyértelmű javulást jelentene - és mint írtam, egyértelműen másfajta lenne, a szintén bőséges mélyei ellenére is. Az adott Boston nem annyira egyértelmű javulás, de az is javulást eredményezne. (Egyébként a helyedben én örülnék, hogy egy Jamo doboznak bőségesek a mélyei, általában a sokkal szárazabb hang jellemző rájuk.)
    Ha itthon keresnéd, azt mondanám, keress Alisca Orange ASP fajtákat, németben keress például Phonar-okat az adott árkategóriában. (És persze az említett Heco, Canton, ELAC... is szóbajöhet, de azok ízlésfüggőbbek, míg a Phonar amolyan "mindenki szereti" hangvétel szokott lenni.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák