Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Ear001 #44041 üzenetére

    "Én csak egy egykori Primare tulajdonost idéztem, miután rájött, hogy palira vették a márkanévvel meg a külcsínnel."

    Hmmm. Akkor eddig te is palira vettél minket, nem is hallván még a szóbanforgó készüléke(ke)t, mégis nyilatkozván róluk? Ugyanis már nem először nyilatkozol kifejezetten degradálólag a Primare A típusú erősítőkről, miközben eddig nem jelezted, hogy az nem is a te véleményed, hanem másé. Merthogy, ha most utólag megkülönbözteted-elhatárolod magad a szádból már legalább másodízben elhangzott, kifejezetten degradáló véleménytől, miszerint az nem is a te véleményed, hanem másé, akkor az elhatárolódás vagy azt kell jelentse, hogy neked más a véleményed, vagy pedig azt, hogy neked nincs is saját véleményed, mivelhogy esetleg még nem is hallgattad ezeket a típusokat. Az első eset illogikus lenne, hiszen miért mások degradáló véleményével ékeskednél, ha neked pozitív lenne róluk a véleményed, ergo logikailag a második eset marad, eszerint már nem először degradálod durván ezen típusokat, miközben még nem is hallottad őket?! Nyilván persze nem a második esetről van szó, de akkor miért határolódtál el utólag, utalván, hogy az más véleménye, nem a tied?
    Felvetésem korábbi inszinuációkra utal, azazhogy biztos-e, hogy kettőnk közül én nyilatkozgatok olyasmiről, amiről fogalmam sincs.

    Azt csak a közvélemény kedvéért jegyzem meg, hogy amit tőlem idéztél, az azért sikeredett ilyen zavarosra, mert kihagyásosan idéztél tőlem, nem az én eredeti szövegem volt ilyen hibás. (Egyébként illdomos jelezni a kihagyások helyét, ha kihagyásosan idézünk.)

    Szívesen olvasnék beszámolót a Zsolt Audió múltkori összejöveteléről, megköszönném, ha írnál.

Új hozzászólás Aktív témák