Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Kalos7 #43668 üzenetére

    Tudnánk mondani.
    A linkelt típus nem igazán a jó minőség területe, olcsó, alaptípus, bár a 280Ft/m árat éppenséggel megéri. Kissé sprőd hangja van, még az olcsóságához képest is.

    (#43669) Ekkosh Az általad felsoroltak közül én hármat ismerek személyesen, ezek közül szerintem karakterben és ár-érték viszonyban is a QED a legbiztosabb választás, utána a Chord, ezek általánosan népszerű kábelek, szerintem okkal. Kellemesen dinamikus, viszonylag kiegyenlített hanggal, kirívó ismertetőjegyük szerintem nem igazán van. A Van den Hul egyrészt vitatottabb ár/értékű, másrészt a hangkaraktere se annyira elfogadott, van aki audiofilesen visszafogottnak/kulturáltnak tartja, van aki "kevésnek" - én magam a kettő között ingadozom.
    A magam részéről a nemzetközi kínálatból például az Audioquest Type-okat is nagyra tartom ebben az árszegmensben, de azok a QED-hez, Chord-hoz képest szintén vitatottabb kábelek (tömör eresek, tömör eres hanggal). Tehát azt csak meghallgatással merném ajánlani!
    Ha beleférne a keretedbe a Kimber alja, szerintem abban sem csalódnál, és a Nordost-tól az alap 2 Flat mellett akár a Flatline Gold is beleférhet, szerintem azok is egyértelmű választások - sok más mellett persze. A kifejezetten olcsó kategóriában a Gale-ekkel (is) feltétlenül érdemes próbálkozni.

Új hozzászólás Aktív témák