Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Kriccs #39493 üzenetére

    Ha valóban hibátlanok, akkor az LE-500-zal a fix ára, a Quinto-val a villámára környékén nagyon jól járnál. Azt gondolom nem figyelted, hogy a GLE-50 villámára 28ezer, feltételezem, az nem férne bele a keretedbe. A két JBL hirdetés nem érdekes számodra.
    Azon én is csodálkoztam, hogy a kolléga az árkeretedhez képest reálisnak gondolta az említett DIY kábeleket, gondoltam, hogy nem fogsz ráugrani arra az árkategóriára. A konkrét Kácsa típust nem hallgattam még, de általában ezek a Kácsa-Neotech kábelek kb. a megfelelő ár-érték arány környékén szoktak lenni, szerintem ritkán best buy-ok. Az egy-két ezer forintos méterár környéki árszinten én általában az Audioquest-eket szoktam javasolni (persze más is szóbajöhet, például Cambridge Audio), megjegyezve, hogy én a tömör ereseket szeretem jobban, az emberek többsége inkább a sodrottakat.

    Látom mindenféle ürügyekkel ki akarsz bújni a lemezjátszócsere alól, de nem úszod meg! :D Tessék, itt egy példa, csőkaros NAD 5120, AT95e hangszedővel 16.000 forintért. Ilyesmit keress ennyiért vagy kicsit kevesebbért, alkudj le belőle egy-két ezrest, és máris van egy rendesebb lemezjátszód, amin zenét is lehet hallgatni. (Az AKAI-don nem lehet!) Ez kulcskérdése az egész rendszerednek, ne térj ki előle, parancsolom! :((( :((( :(((

Új hozzászólás Aktív témák