Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz #71562240 #24330 üzenetére

    Hát nekem a következő lépés hangfalkábel terén lehet, hogy a 10.000 Ft/m árkategória lesz. :B + Hasonló, vagy magasabb kategóriájú IC.

    A legutóbbi hallgatózás alkalmával Pityunál én azt tapasztaltam, hogy árkategóriától függetlenül a megfelelő minőségű kábelekkel (IC, hangfalkábel, tápkábel) lehet igazán kiszolgálni egy láncot, ha elég jó hangminőséget akarunk kihozni a rendszerünkből, aminek természetesen ára is van.Sokkal több tudás lakozik az alap dobozokban és erősítőkben is, ha megfelelő kábelekkel kötjük össze őket.

    Hogy mi az a megfelelő? Rendszere válogatja! Nincs minden rendszerbe passzoló kábel. Ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie, ami idő és pénz.

    De ha ez esetleg segítség: megdöbbentő lehet, de most azon a véleményen vagyok, hogy a rendszer komponenseinek (új/lista)árával összemérhető árú kábelekkel lehet ilyen eredményeket elérni.

    Jó ideje már én is másképp látom a kábeleket. A lánc ugyan olyan értékű tagjai, mint az erősítő vagy a hangfalak, tehát hasonló árkategóriában kell kábelt is választani. Ezzel lehet még igazán hangolni a rendszert, a hibákon korrigálni kicsit, ill. szobaakusztikai problémákra is megoldást nyújthat.

    Azzal is tisztában vagyok, hogy ez sok esetben nem lehetséges, vagy nagyon nehéz. Az ember nem szívesen ad ki több tízezer forintot kábelekre. Én ezen az úton haladok tovább. :B

    Xtremetuning megfertőzött! Osztom a tapasztalatait:D És k..vára igaza van!

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák