Hirdetés

  • V Rising teszt

    gp Két évvel ezelőtt nem várt sikert hozott a Stunlock stúdió számára a V Rising, és most minden földi jóval teletömve kiléptek a korai hozzáférés árnyékából is. Nézzük, mit is hoznak a teljes pompájú véres kalandok!

  • Hamarosan megjön a Samsung 360 Hz-es QD-OLED monitora

    ph Az 1440p-s kijelző az előzetes tapasztalatok alapján kellemes opciónak tűnik az 1000 dollár alatti szegmensben.

  • Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz nebulo5 #23445 üzenetére

    Teljesen fölösleges bizonygatnod. páran már eldöntötték, hogy minden vezetőnek azonos a hangja, erősitő rezgéscsillapitásnak nincs értelme. Úgy, hogy nem is próbálták tisztességes láncon. Ha mérhető, ha nem, ők szenvednek placebotol, hogy nem hallanak semmi difit. Mert nem akarnak. vagy nem hallottak jó láncot, vagy nincs fülük.

    A quadról az általános vélekedés, hogy a 6363as vidi szintjétől jobb, de csak a szoci rendszerben volt jó, mint sok más hifi elem is. Pl ezért is lehet, hogy nem hallani abban a láncban semmit. El kéne már menni valami tisztességes láncon meghallgatni a saját lemezeiket, hogy észhez térjenek, mi az amit, ma nem túl sok pénzből ki lehet ma hozni. Ahol lehet értelme próbálkozni a trükkökkel. És ezek szerint van még pár ilyen ember, aki azt hiszi,h van füle, de ha nem hall különbséget kábelek, rezgéscsillapitások között szerintem átlagos láncokon, akkor ott bizony baj van.

    Hozzáteszem, vannak olyan láncok, erősitők, amik jó minőségűek, csak annyira más felfogásúak, hogy alig hallgható azokban ezekből a haátsokból bármi is. Tipikusan a Heed láncok ilyenek. Tényleg nem sok értelme van pár ezer forint fölé kábelezni, annyira mosott a hangja, annyira folyékony, hogy teljesen mindegy milyen kerítésdrótot használsz.

    De ha visszaolvasnak, a szövegem környezetéből kiderül, hogy én mindig adott körülményekre értettem a tapasztalatokat, és megpróbáltam nem általánosítani. Nyilván nem egy videotonon kell elkezeni rezgéscsillapitani, mert a zenéhez ennek a szintnek semmi köze. Nekem is volt ilyen láncom, én sem gondoltam, hogy valaha lesz olyan láncom, amiben kijöhetnek ilyen úri huncutságok. De akik a trükkök, kábelek mellett vagyunk, bizony valószinű, sokkal jobb láncunk van.

    Aki nem ért egyet, joga van hozzá, de ez kérem struccpolitika. aztán majd jól megijesztik őket betonon.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák