Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zenebohoc

    tag

    A teljes levél, mert írás közben kiléptetett a rendszer :O

    Sokáig tanakodtam, hogy beleszóljak-e. Főleg azért is, mert más családot választottam volna a felsoroltak közül, mint Ebit. Az általa említetteken felül, (mellett, helyett) még szívesen láttam volna a porondon az Onkyot, Yamahat vagy a Revoxot. Ez a kérdés viszont eldőlt. A Király utcában nem a vevő a király. Dönteni pedig csak meghallgatás után lehetne.

    Marad a következő kör. NAD - Rotel. Az örök riválisok. Meg tudod hallgatni őket és tedd is meg! Vidd el a kedvenc lemezeidet. Nagy nyűg, de az is segítené a döntést, ha hangfalaidat is felpakolnád a meghallgatásra. Semmit nem tudok a 304-ről. A gyér leírás szerint nem tud többet a 302-nél, csak nagyobb a teljesítménye. Nekem, mint már írtam 302 van. Fülemnek jobban tetszett, mint az etalon 3020.

    Azért érezném fontosnak a kedvenc lemezek - erősítő- saját hangfal ''összehallgatást'', mert tudni kell, hogy a felsorolt erősítők nagyon is olcsó gépek. Persze nem nekünk, hanem ahhoz a piachoz viszonyítva, amelyet megcéloztak vele. Persze olcsó berendezések között is lehet gyöngyöt találni, de csodát ne várj.
    Ha csak akét típus között lehetne választanod, akkor sem járnál rosszul, bármelyiket is vennéd meg. Egyrészről félve írom, mert nem hallottam az említett típusokat. Másrészről bátran, mert mindkét családdal elégedett vagyok (a NAD-dal jobban).

    Az ORION erősítőjét én is értékesnek tartom, de azért a modifikációk terén óvatosságra intnélek! Nagyon nézd meg ki és mit piszkált bele. Értő ember előnyére tudta modifikálni. Ha kell megkeresem a HiFi Magazin idevonatkozó cikkét.

    Üdv.

    Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

Új hozzászólás Aktív témák