Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Gali199qd #51502 üzenetére

    Itt most nem a RAW - amiről volt szó egy másik topikban bővebben - a lényeg, hanem az, hogy eleve nem stimmel a 3 TB-os HDD kapacitása, 3 TB helyett csak 2 TB. Vagyis az utóbbit kellene megoldani az előző válaszban javasolt módon. Bár az továbbra sem derült ki, hogy SATA-n / USB-n van-e csatlakoztatva, meg hogy pontosan mi történt amitől megváltozhatott, mivel a "le lett formázva +partícióként is meg lett csinálva" művelettől normál esetben nem kellene.

    Az MHDD letöltési linkek működnek, nem vírusosak (legalábbis nálam nem jelez rá az AV), van bootolható ISO, stb. Plusz elvileg a régi / új HBCD, UBCD stb. is tartalmazza. A kapacitás visszaállításához meg az NHPA parancsot kellene használni (csak példa), valamint ha eddig nem tetted, az előző válaszban linkelt példa alapján akár a másik fórumtaggal is konzultálhatsz, hogy ő pontosan hogyan csinálta.
    Persze az ilyet csakis saját felelősségre javasolt próbálgatni, előtte a többi meghajtót leválasztani, stb.

    Ha nem megy, nem tudod/akarod azzal a programmal megoldani, ellenben még garanciális a HDD, hát akkor vidd vissza, kérj garanciális cserét. Bár azt nem ártana tisztázni, hogy mitől állítódott el, mert normál esetben nem kellene neki. Meg ennyi erővel akár legközelebb is előfordulhat...

Új hozzászólás Aktív témák