Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz --Disztroj-- #49001 üzenetére

    Az előző eset alapján már használtál ilyen programot és én is csak azt részleteztem, hogy Windowsnál eleve szükség van ilyenekre, máskülönben egyáltalán nem fog menni a HFS+, APFS stb. fájlrendszerű kötetek kezelése.

    Azt pedig akkor nem véletlenül kérdeztem, hogy mi a helyzet a külső merevlemezzel macOS alatt, ott rendesen működik-e, hozzá lehet-e férni a meghajtón lévő HFS+ kötethez stb. Mert, ha ott igen, akkor lehet nálad a Windowsnál csak a MacDrive nem kezeli valami miatt megfelelően és esetleg szükség lehet arra a korábban említett javításra. Ellenben, ha Macen is gondok vannak vele, akkor viszont pláne nem meglepő, hogy a MacDrive használata esetében is. Viszont ilyenkor célszerűbb lenne macOS alatt megoldani, javítani a fájlrendszer esetleges hibáit, vagy ami ott ilyenkor szokás.

    Arról pedig már volt szó, hogy Windowsnál az intézőben (fájlkezelőben) csak akkor fog megjelenni egy kötet, ha van meghajtóbetűjele. Ha nálad nem jelenik meg, akkor ezek szerint nincsen. Viszont az megint nem derült ki, hogy mit mutat a lemezkezelő. Egy HFS+ kötet normál esetben ilyen formában fog ott megjelenni és külső program nélkül nem is lehet meghajtóbetűjelet hozzárendelni. Ha valami gond van vele, akkor szokott pl. RAW lenni, de betűjel ez is esetben is van. Viszont az előző válaszom lényege többek között pont az volt, hogy nálam rendszerint mindent automatikusan elintézett a program, kapott meghajtóbetűjelet is a kötet és jóformán csak használni kellett az eszközt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák