Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz lehella #47502 üzenetére

    Ha neked is olyan routered van, akkor annál is az lehet a helyzet, ami a téma topikjában említve volt. Aztán, hogy most 2 db USB-port használatával OK lenne-e, meg hogy mit bír a router tápegysége, azt majd annak topikjában megmondják. Normál esetben egy megfelelő hardveren nyilván nem szokott ez téma lenni.

    Egy merevlemez nyilván nem örök életű és előbb-utóbb meghibásodik. Aztán, hogy a routeres használat mennyire járult hozzá ehhez, vagy sem, az már más dolog. De attól még az előző válaszban említett dolgok ugyanúgy érvényesek.

    Itt magával a merevlemezzel van gond, illetve a felületén gyenge / hibás szektorok vannak. Azt pedig az Ext fájlrendszer ellenőrzése és javítása nem feltétlen fogja rendbe rakni. Ahhoz, vagy legalábbis a meghajtó állapotának stabilizálásához eleve inkább az előző válaszban említett speciális teszteket lenne célszerű lefuttatni. Illetve, ha erre nincsen mód, akkor pl. egy teljes formázást. Ha valóban nincsenek fontos adatok a külső háttértáron, akkor feltehetően azok törlése sem gond a formázás által. De azt lehetőleg egy normális gazda hardveren (pl. PC / notebook), stabil tápellátás és adatkapcsolat mellett kellene csinálni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák