Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Vagy másik hely, ahol nem kell letölteni.
-
djculture
félisten
Ez fej kattogás, van a felületen hibás rész és nem tudja olvasni írni azt a részt netán még sérülés is van akkor csinálja ezt. Nem sok minden jóval tudlak biztatni ez csak rosszabbodni fog amig egyszer csak elveszik róla a partició és átminősül papír nehezéknek a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Van hd tune program error scan tesztje, van olyan is ami probálja frissiteni a felületet de annak a normális működéséhez mindent lekell menteni róla és a particiót is elkell távolitani. Előbb az error scant nyomasd végig..
ClioRS: Lásd amit irok a te problémádra is megoldás lehet. Hd tune leszed error scan lefuttat akkor kiderül mennyi hibás szektor van. Utána lehet tovább lépni : [link]
[ Szerkesztve ]
-
sider24
tag
Üdv! Segítsetek! Mai nap folyamán telepíteni szerettem volna gépem ki szerettem volna próbálni a(z) Windows Blade-t . Szóval amikor el indítottam a telepítést akkor az ellenőrzés után azzonnal kék halál jött be. Utána újra indítottam és el indítottam egy sp3-mat annál is az ellenőrzés után kék halál jött be. Ezért nem tudtam újra rakni a gépet és be kapcsoltam a jelenlegi rendszerrel (win7) és nem látja a meghajtókat... csak a C -t látja de 3 ra volt osztva C-D-E-volt és most már az 1tb Winchester-ből nem lát csak 195gb -t. miért nem látja a meghajtót? és hogyan tudnám ezt helyre állítani? Segítsetek pls!
-
djculture
félisten
válasz sider24 #35162 üzenetére
Nem mondod hogy egy valaki által összekókányolt spyprogikkal teli xp-t akartál feltenni ? Az bármibe belerondithatott, fájlrendszerbe, fájhozzáférési jogosítványokba. Nem kis meló már igy lementeni a fájlokat. Erre a célra nekem egy pendrive-ról futó win7-em van amin csak egy program fut a total commander az meg nem foglalkozik a jogosítványokkal.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz ClioRS #35170 üzenetére
Mivel a hd tune error scanner irja hogy hány megnánál jár épp igy simán fel lehet irni hogy mennyinél lassul be és mennyinél gyorsul fel jó esetben ez egy kisebb pár gigás terület. Ha már ezt tudjuk akkor kilehet számolni hogy mekkora particiókat kell létrehozni hogy az adott rész üresen maradjon. Így a maradék részek használhatók lesznek nem lassul agyonig a vinyó.
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz djculture #35171 üzenetére
Megnéztem most HD Sentinel-el, 0% Kondíció, illetve ezt írja:
"Meghibásodás várható - Attribútum: 1 Raw Read Error Rate, Olvasás közben előforduló nem javított hibák száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 6111 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
Úgyhogy akkor ez gondolom kuka
[ Szerkesztve ]
-
sider24
tag
Hali. El jutottam odáig hogy egy haveromnál el mentem és ott be raktam a hdd-met háttértárolónak ott viszont látott minden meghajtót (C,D,E) És minden féle adataim meg vannak, viszont mikor Windows xp-t akarok fel telepíteni vagy egy Windows 7-et akkor viszont ki ír olyan baromságokat hogy (nézze meg a kábelt mert lehet hogy nincs csatlakoztatva, akkor ellenőrizze le valami vírus irtóval és stb.. volt mikor Kék halált írt ki Windows telepítésnél, erre valami meg oldás lehetséges lenne?
És az miért van hogy rendszer alatt nem tudom le formázni a HDD-met?? (rajta persze a régi windows 7, rendszer)
-
p87
senior tag
válasz djculture #35158 üzenetére
Lefutott a teszt, jó sokáig tartott, a WD-k 4óra 30 perc, a samu 5óra 15 perc.
Semmi hibát nem jelzett, egy piros blokkot sem illetve a százalékok is 0,0% volt.Annyi volt, hogy az egyik Wd meglált 1998GB-nél és legutolsó blokk szürke maradt, a másik kettő pedig 1999GB-nél végzett, újra futtatva csak a végén 5Gb-ot ugyan úgy szürke marad az utolsó blokk és megáll 1998GB-nél.
Ez lehet a hibás, vagy akkor most nem is hibás egyik se?[ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
válasz djculture #35176 üzenetére
Basszus, ezt nem tudom, hogy csináljam, nincs ennyi szabad helyem.
Viszont érdekes, most újrafuttattam a végét kétszer is és most már nem marad szürke és 1999GB-t is ír csakúgy mint a másik két vinyón.Esetleg nem lenne valami más progi ami részletesebben vizsgálja és mutatja az eredményt?
Addig amíg kitalálok valamit, hogy mentsem le az adatokat, lehet több napba is telik. -
törölt tag
Üdv!
Az hogyan lehetséges, hogy a foglalt terület kevesebb, mint amikor kijelölöm az összes fájlt és úgy nézem meg a méretet, amit lefoglalnak. Még csak az sem kell, hogy a rejtett fájlok is ki legyenek jelölve, sőt csak a windows mappa mérete nagyobb, mint amit mutat az adott lemez tulajdonságainál (Foglalt terület).
Egy sima asztali gép, illetve egy laptop esetében is ez a helyzet. Előbbiben ssd van, utóbbiban pedig hdd.Szóval lehet, hogy nem is ez a megfelelő topik, ahová írok, mert ez nem probléma egy hhd-vel, vagy ssd-vel.
Viszont engem mégis érdekelne, hogy erre mi a magyarázat.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
skayline
tag
Sziasztok!
Egyik haverom beszerzett egy NAST és beledobta a köv vinyót WD20EARX.
Következő jelenség történt fogta kivette és beletette ezek után egy Windowsos gépbe ami már csak 0MB lát a lemezből és nem lehet formázni.
Valaki megoldás?
-
bteebi
veterán
válasz kenesei1982 #35015 üzenetére
Milyen alaplapod van? Lehet, hogy nem támogatja a 2 TB-nál nagyobb HDD-k kezelését. Nézz utána neten, talán már egy BIOS update is megoldja a problémát. Ha nem, akkor vegyél egy egyszerűbb RAID vezérlőt, azok elvben erre is jók (nekem így van megcsinálva). Ha nem ez a megoldás, akkor jó eséllyel a HDD-vel van gond.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
djculture
félisten
-
p87
senior tag
válasz djculture #35181 üzenetére
Lefutott a Hdsentinel tesztje is mind a három vinyón és egyiknél se jelzett semmi, se sérült vagy rossz szektor, 100%-osnak írta, nem maradt ki semmi és nem állt meg sehol, nem időzött egyik területen sem sokat.
Smart adatoknál sincs semmi, raw read error rate 0.
Ha tényleg lenne valami most, hogy végigolvastattam kétszer az egész felületet és nem tudta volna olvasni azért a smart-ban csak jelezte volna nem?Furcsa hang se volt tegnap óta még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...