-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz huskydog17 #10401 üzenetére
Nem akarok ezer lejátszót feltenni, eddig megvoltam ezzel is.
Most is megdoldottam, csak kutakodni kellett kicsit
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
huskydog17
addikt
-
Termi16
őstag
válasz huskydog17 #10403 üzenetére
Jahh, utána még kell külön zenére is ugye, és én épp abba az 1%-ba tartozom
-
Termi16
őstag
válasz huskydog17 #10407 üzenetére
Még mindig nem értesz
Ha egy is elég, akkor NE legyen fent három, ennyi.Amúgyis megoldottam a dolgot, szóval tényleg nincs miről beszélni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Termi16 #10408 üzenetére
Azért leírhatnád, mi volt a megoldás, hátha másnak is olyan baja lesz, mint neked.
Nálam pl. csak az MpcHC van fent, ált. minden arról megy, zene csak akkor megy Aimp2-ről, ha a TC Ultima Primeból tallózok, mert annak a része. BD-t ha egy mód van rá, akkor mkv-ban szedem le.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Termi16
őstag
válasz CPT.Pirk #10409 üzenetére
A megoldás olyan egyszerű, hogy már-már butának éreztem magam, ezért nem írtam le
Ha a fenti menüből a lejátszás-t válaszottam, azon belül pedig a szűrőket, akkor ott be tudtam állítani bármelyik audió-sávot és a feliratok is.
A filmen jobb klikk/audió menü nem működött.
Szerk.: Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy a True-HD/DTS-HD hangok továbbításához csak ati hd 5xxx-es vga-t tudok használni?
Láttam, hogy az Nvidiáknál is írják a hang kiküldésének lehetőségét, de a hd hangokról nem esik szó.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz Termi16 #10408 üzenetére
"Ha egy is elég, akkor NE legyen fent három, ennyi."
Maximálisan egyet értek!
Lényeg, hogy összejött!#10410: Most már nem csak az Evergreen széria, hanem a Geforce GTX 460 is képes rá, amely a GF104-es GPU köré épül.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Joshi
titán
válasz Termi16 #10410 üzenetére
"Szerk.: Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy a True-HD/DTS-HD hangok továbbításához csak ati hd 5xxx-es vga-t tudok használni?
Láttam, hogy az Nvidiáknál is írják a hang kiküldésének lehetőségét, de a hd hangokról nem esik szó."Én úgy tudom hogy ATi vonalon is csak az 5000-es széria tudja az nVidia pedig egyáltalán nem. Ha még sem így van majd kijavítanak.
Visszatérve a hangsáv váltására MPCHC vs BD esetén. Én nálam nem működik még úgy sem a hangváltás ahogy írtad, az AVATAR van full BD ripben meg és én nem tudom a magyar hangot előcsalogatni. A BDMV\STREAM\ mappából nyitom meg a legnagyobb méretű(44Gb) m2ts fájlt de csak egy audio sáv van.
-
tissotto
tag
Sziasztok egyik filmnel osszevissza allitgattam a beallitasokat mpchc-be aztan most filmeknel oldalra mozgasoknal megjelenik kb. a kepernyo felenel 1 vonal es az alatta levo kep elcsuszik a filmhez kepest. Ujraraktam mpchc-t, hogy majd ujra beallitom a dolgokat de minden beallitas megmaradt es nem tudok mit csinalni. Esetleg valakinek van otlete hogyan tudnam eltuntetni ezt a bizbaszt?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tissotto #10416 üzenetére
Azt a biszbaszt tearingnek hívják, van rá eltüntető opció az MpcHC-ben. Egyébként a DX9 sajátossága, ha XP-nél újabb win van a gépen, akkor meg tudod szüntetni, csak helyes kimenetet kell választani. Részletek az 1. hozzászólásban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tissotto #10418 üzenetére
Az furcsa, hogy akad, szerintem is elég hozzá a gép, akkor is, ha csak a proci számol.
Milyen lejátszást használsz hozzá? DXVA mellett akad? A 40 gigás cuccok mkv fájlok, vagy komplett BD lemezstruktúra? Mert utóbbi megnézéséhez inkább a Total Media Theatre3 progit javasoljuk, az meg viszont másra nem igazán használható...
MpcHC-ből próbáltad az aktuális svn buildot? [link] Mert ami letölthető a hivatalos oldalról, az már elég régi, azóta nagyon sok mindent fejlesztettek.
Végül is milyen oprendszer, és milyen beállítások mellett megy a film? Mert az 5670-ednek mindenféle HD filmmel meg kell birkóznia egymagában, proci használat nélkül is.
DirectX, driverek frissek?[ Szerkesztve ]
-
tissotto
tag
-
tissotto
tag
Kiprobaltam tmt3-at ezzel megy faszan a kep viszont a hd hangokat nem viszi at, az erosito csak dts-t ir ki!
-
tissotto
tag
Felraktam a patchet es igy mar jo lett . Mar csak az mpchc-t kene megoldanom, hogy ne szaggasson. Nincs valamilyen lehetoseg benne, hogy az osszes beallitast alaphelyzetbe tudjam allitani? Ha csak letorlom es ujrarakom akkor minden beallitas megmarad.
-
tissotto
tag
Remek, mukodik minden! Remelem egy ideig nem kell beneznem ide
-
Xerxész
őstag
Üdv.
Van egy Panasonic HDC-SD10 videókamerám, amivel csináltam 1440*1080p felbontású felvételeket. Az a bajom, hogy a MPCHC nem játssza le jól a felvételeket, az éleket ilyen csíkosan adja vissza, holott direktbe a kameráról HD tévére átjátszva a felvételek jók voltak. Csináltam egy mintaképet, amin láthatók ezek a csíkos élek.
Valaki tudja, miért így játssza le a Media Player a HD felvételeket? Mit kéne átállítani a beállításokban?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Xerxész
őstag
válasz huskydog17 #10427 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, működik!
-
mondomén
őstag
Hahó!
TMT 3-ban nem tudom kiválasztani a BDMV mappát. Ha kijelölöm a mappát az OK gomb egyszerűen inaktív lesz. Ez mitől lehet?
(ArcSoft TotalMedia Theatre v3.0.1.180 Platinum with SimHD Plugin Multilanguage) -
mondomén
őstag
Miután kicsomagoltam, a BDMV és a CERTIFICATE mappák nem voltak egy mappában.Szóval csak úgy kirakta egymás mellé a kettőt (nincs nagy fő könyvtár).
Beraktam őket egy mappába, de úgy sem jó.
Az a furcsa, hogy ezt a filmet már elkezdtem TMT-vel nézni,de félbe hagytam és mikor újra elakartam akartam indítani már nem nyitotta meg. -
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!v Adott egy AMD AthlonX2 3600x+-os proci(2x2000Mhz,2x256 kB L2 cache) és egy 7600gt 256mb-os videókari.Az alaplap anti tuningos(nincs opció tuningra a biosban)KmPlayer a médialejátszó,monitor+lcd tv amin a fílm menne.A 720p(MKV) filmek egész jól mennek rajta,de az 1080p filmeknél ha néha mozgalmasabb dolgokhoz érünk(SW Baljós Árnyak Űrcsata)néha beakad(csak a kép a hang nem).Gondoltam a videó karit lecserélem egy 8400Gs 512-re vagy egy 4350 512-re.A KM plalyert ki fogom egészítve az MPC-s kodekkel (nálam így fut)és ezt nem is cserélném,mert az őseim gépe,ketten együtt 120 évesek és nem tudok betanítani egy újabb média lejátszó használatát(ez is jó időbe telt ) így légyszi ne is ajánljatok mást.
A kérdések a következő:
Ha a fent említett videó kari cserét megejtem(az adott médialejátszó használatával) az előre lépésnek számít e(egyáltalán van e értelme) és folyamatos lesz e a kép 1080p-s mkv filmek lejátszásánál.
Ha van értelme akkor két kártya közül melyiket érdemesebb beszerezni.A 4350-es 8600ft-ért tudom megszerezni(és most ez is van megrendelve,de 1 hete várok rá)viszont át tudom váltani 8400Gs-re ami 8300ft.Én elvakult ATI-s vagyok ezért a kérdés,mert én nem vagyok objektív a témában
Sajnos ebben témában nem vagyok otthon,mert az itthoni vasaimba van elég szufla és semmi problémám nem volt a lejátszással...
A válaszokat észrevételeket(minél többet) előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Milka 78 #10433 üzenetére
"Ha a fent említett videó kari cserét megejtem(az adott médialejátszó használatával) az előre lépésnek számít e(egyáltalán van e értelme) és folyamatos lesz e a kép 1080p-s mkv filmek lejátszásánál."
Folyamatos lesz.
""Ha van értelme akkor két kártya közül melyiket érdemesebb beszerezni."
8400GS.
-
-
Milka 78
nagyúr
Okés akkor változtatok a megrendelésen .Amúgy miért is jobb az Nv kari?
CPT.Pirk:Átolvastam sőt teszteket is nézegettem és a 3800+ és a 4000+-os pocihoz képest is elenyésző volt a különbség,de amúgy én is erre gyanakodtam.Most bepattintom a 8400gs-t+Dxva és megnézzük mi lesz.Elméletileg így is mennie kell,de dvxa nélkül semmivel sem jobb a 8400gs mint a 7600gt,mert a proci fogy el?jól értelmezem?Az én X2 215 full buta procim+3450 512mb meg reccenés nélkül visz mindent Dxva nélkül totális energia takarékos módban úgy,hogy még félgőzzel sem megy a proci(800mhz-1500Mhz).Hiába,régi az az X2 3600-os.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Milka 78 #10436 üzenetére
Igen, DXVA nélkül kvázi érdektelen, hogy milyen vidkari van a gépben.
Az X2 215-ben meg ott a 2*512k L2, azért megy vele jól. Más is járt itt így a 3600+ X2 procival, hogy kevés volt az L2 benne, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Xerxész #10440 üzenetére
Az interlaced videót még a CRT TV-k korában találták ki, hogy sávszélesség növelés nélkül érjenek el jobb képet. A lényege az, hogy váltott soros kirajzolást használ, pl. egy PAL rendszerű TV-n 50 képkocka egymás után tartalmaz 25-25 váltott soros képet, így a végén megkapod az eredeti 25 képkocka/másodperces képet.
A TV-n azét jó, mert 1080i-s képet (i mint interlaced) kap a kamerából, neki az természetes, a gépen meg azért rossz, mert nem interlaced megjelenítést használ a monitor. Ilyenkor a videót át kell küldeni valami progin, ami tud deinterlace-t, vagy a kamerán állítani...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz CPT.Pirk #10441 üzenetére
50 interlaced képkocka viszont 50 mozgásfázist (félképet) tartalmaz szemben a 25 progresszív képkocka 25 mozgásfázisával, ezért sokkal folyékonyabb, nézhetőbb. Nekem nagyon szar 50i vagy 60i-s koncert DVD után nézni valami HD filmet, mert nagyon akadozósnak tűnik a 24p.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
szmegma
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kerdesem a MPC-HC nevu programmal kapcsolatban.
Eddig ez bizonyult a legjobbnak HD filmek lejatszasara. Talaltam a neten egy komplett beallitasi leirast. Megcsinaltam es az MKV fileokat tokeletesen lejatsza, mind hang es mind kep teren. Itt jon a problemam. Ezekkel a beallitasokkal viszont az m2ts file-t nem jatsza le.
A leirasban szerepelt az AC3 es CORE AVC kodek telepitese. Arra rajottem, ha tiltom az AC3-as kodeket akkor lejatsza az m2ts-t de utana az osszes file lejatszasakor a hangot nem jol adja at az erositomnek. Pl. DTSHD hang eseten is LPCM 48 KHz-et erzekel az erosito. Ha DD a hang akkor is LPCM-nek veszi.
Ha bekapcsolom az AC3-at akkor tokeletes a hang, de mint irtam nem jatsza le a blu-ray fileokat (m2ts).
Szoval van vmi megoldas?
Koszonom[ Szerkesztve ]
TV: JZ1000
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A konfigomnál van leírva a jelenlegi gépem. MPC HC-vel játszom le a filmeket. A problémám az, hogy olyan 20-30 percenként elmegy a centerhang, ha a TV-re kirakom a filmet. Amikor visszahúzom a monitorra, akkor visszajön a hang. Eléggé zavaró. Ugyanezt csinálja sima divx esetén is. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Segítsetek légyszi.
Win7 Ultimate-et használok, az integrált vga-hoz a legfrissebb driver van fent az intel oldaláról, a directx szintén.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest