- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Sinkapeter #44398 üzenetére
Porkibocsájtás, szívóerő, ergonómia, porzsák/tartály tisztítási macera.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BB9000
senior tag
válasz Cece04 #44399 üzenetére
Az állami támogatással történő hűtőgép/mosógép csereprogram épp folyamatban van. A folyamat: 2018 novemberében egy adott napon egy 2 órás, előre meghatározott idősávban kellett beadni a pályázatokat. Ha erről lecsúsztál, akkor idén már nem fogsz tudni venni pályázatos gépet. Legközelebb újra próbálkozhatsz, ha lesz újranyitás valamikor, de erről most még semmi infó nincs. A pályázatok elbírálása 5 lépcsőben történt. 2019 március végére minden pályázó kapott egy támogatói okiratot, aki érvényes pályázatot adott be. Ezzel 150 nap áll rendelkezésre, hogy beszerezze a pályázó az új hűtőgépet, mosógépet. Legkésőbb augusztus végén mindenkinek lejár ez az időpont is.
Lényeg, hogy a pályázati pénz felhasználására várni kell. Sokat. Először ki kell várnod, hogy újranyissák a pályázatot, utána beadod, majd megvárod, hogy elbírálják és értesítsenek. Ha ez megvan, akkor mehetsz a boltba. Ez nálam pl. úgy ment, hogy már régóta döglődött anyám 15 éves mosógépe. Tavaly augusztus tájékán jött az infó, hogy lesz 2018-ban is támogatás és újra nyitják majd a HGCS programot. Ekkor eldöntöttük, hogy abból szeretnénk lecserélni. 2019 április 4.-én tudtuk megvenni az új gépet. 8 hónapot vártunk rá. Szerencse, hogy addig nem nyiffant ki a régi.[ Szerkesztve ]
-
breezer88
tag
Morzsaporszívóból van valami ajánlott márka/típus vagy legalább valami hasznos tulajdonság amivel jó ha rendelkezik a kisgép? Illetve minimum milyen motorteljesítményt kellene produkálnia?
Keményfelületekről szeretnék róla dohányt, apró papirfecniket és szöszeket felszippantani.
Korábban valami nagyon alap Hausert használtam, végülis meg voltam vele elégedve, elég jól kiszolgált, szóval ha valami minőségibbre is váltok azért vagyonokat nem áldoznék rá..Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
-
veterán
sziasztok,
hgcs pályázatnál a gyakorlatban mennyire kell egyeznie a leadott hűtőnek az adatlapon megadottal? kicsit kavarodott az élet, és most nincs felülfagyasztós hűtőm
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz freaghill #44408 üzenetére
a leadott gép az kérdés, amit elvisznek az új hűtőt már megvettem (Liebherr CNPel 4813-21, a+++) glamour napokon (elég baráti ára volt, -20% a glamour miatt, és abból még 45e), csak nem volt raktáron, és mostanában lesz esedékes a szállítás.
köszi![ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Porszívó vásárlás előtt állok. Max 40-50e forint a keret és, hogy most hétvégén Joy-napok..70 nm a lakás eddig egy 16 éves eta arcus 1415 volt szolgálatban ő megy nyugdíjba. Olvasgatva arra jutottam,hogy marad a porzsákos gép de nem zárkózok el a porzsák nélkülitől sem.Óriási a választék Electrolux, Rowenta Philips stb segítsetek benne esetleg típust írjatok kinek melyik vált be.
Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz Nerazim #44411 üzenetére
Soha többé nem vagyok hajlandó olyan vasalódeszkát használni, ami fémrácsos. Egy idő után megnyúlik, nyomásra hozzáér a keresztmerevítőkhöz és az éppen vasalt anyagba belenyomódik a mintája. Egy 30000 forintos Brax nadrágommal jártam így. Szerencsére sikerült eltávolítani belőle, közben folyamatosan anyáztam, majd rendeltem egy ilyet. Baromi jó!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Mosógépet vennék albiba, egyetlen szempont hogy a legjobb ár/érték arányú elől töltős gépet megtaláljam, maximum keret 80 ezer Ft de inkább alatta. Ezek közül melyik az amivel a legjobban járhatok?
BEKO WTE-5411 B0 65000 Ft
BEKO WTE-6532 B0 7000 Ft
BEKO WTE-5511 B0 70000 Ft
INDESIT IWSB 61051 C ECO EU 70000 Ft
GORENJE WP 62S3 80000 FtEsetleg más?
Előre is köszi
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
MODERÁTOR
válasz Szállító76 #44413 üzenetére
Pzs nélküliben a dysonok faszák csak horror áron, porzsákos esetén 50 alatt kijön pl egy Miele C1, de Eluxból is vannak ajánlott modellek.
-
Szállító76
tag
Köszi!
Ú. A Dyson az... nem melós ember pénztárcájához való.
Egyébként régóta ezzel szemezgetek Electrolux ESP74GREEN és valószínű ez is marad. -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Megvettem ezt: [link]
Kegyetlenül szív:-))!
Néhány kérdésem azért lenne.
Nincs a fogantyúján "kapcsoló" amit kinyithatnék ha felkapja a szőnyeget/ pedig legkisebb fokozaton használtam/. Tud valaki erre megoldást? Barkácsolás is szóba jöhet.
A szívófej: DustPro szívófej Ezt lehet parkettára is használni? Nem karcolta össze, de keménynek tűnik.
Köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz Szállító76 #44417 üzenetére
C2 powerline most bestbuy, eluxnál szinte biztos, hogy jobb. [link]
-
BB9000
senior tag
válasz GeryFlash #44415 üzenetére
Most 80 999 Ft a MM-ban ez: BEKO WTV 6633 B0 elöltöltős mosógép. Egy erzessel meghaladja az eredetileg tervezett összeget, viszont az 5 év gari miatt mégis jobb vételnek tűnik a többinél. Azokra "csak" 2 év jár. (Gorenjére 3 év)
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz BB9000 #44422 üzenetére
Ez lesz szerintem! Még ma megnézem hogy tuti jó méretre de szerintem az lesz.
Köszi szépen!Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
BBéci
legenda
válasz blattida #44425 üzenetére
Nem szeretek kopottat venni még jeans-ből sem, de a szóban forgó Brax egy Ultralight volt, a hordás előtti első mosás után vasaltam éppen. [link]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz polonic #44427 üzenetére
A Brax nem drága, viszont elképesztően kellemes viselet és a kidolgozásának minden centiméterén látszik a minőség. Van belőle három, valamint két Pierre Cardinom is. A Peek&Cloppenburg saját márkája a Christan Berg szintén magas minőséget képvisel, olyanom ugyancsak három darab van. Ezeket összehasonlítva 12000 forintos C&A nadrágokkal; ég és föld.
Ez már számomra is kissé túlzás, de ha tehetném biztosan kipróbálnék egyet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Intel fan11
őstag
Üdv,
Itthon, amit kapni vezeték nélküli csengőt kinek melyikkel van jó tapasztalata? igazából 1 nyomógomb meg 3 csengő kellene,de olyat nem kapni, így beérem 2 csengős változattal is. Ki mit tud ajánlani?
Battletag: hojszi#2983
-
peppe79
senior tag
válasz Intel fan11 #44431 üzenetére
Elvileg össze lehet "hangolni" többet is, de én tökéletesen megbízható vezeték nélküli csengővel még nem nagyon találkoztam.
-
Digitalpimp
senior tag
Ez meg olyan, mint a leggagyibb kínais gatya. Még ingyen se kéne. Végül is meg kell pumpolni a pénzeseket, legyen hova elkölteni a lopott milliárdokat.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
törölt tag
Beírtam, feljött a weblap és csupa koptatott naci.
Viccvót!Én igénytelen állat vagyok: jöjjön rám, ne essen le, bírja, amíg kell.
(#44429) polonic
Míg ifjú voltam és karcsú, a 48-as konfekció tökéletes volt. Emiatt aztán nem is akartam sosem varratni. A kedvencem egy fekete, egysoros, három gombos Ungaro öltöny volt, aminek másolatát pár évvel később Pierre Cardin néven, szürkében is megvettem, sokkal olcsóbban. Mindkettő 20+ évvel ezelőtt.[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
Bosch nonfrostos fagyasztó szekrényekről mi a vélemény?
Battletag: hojszi#2983
-
BBéci
legenda
válasz Digitalpimp #44433 üzenetére
Ne fénykép alapján ítélj!
A hazai átlagkeresetekhez képest nem elviselhetetlenül drága egy 100 eurós nadrág, amit fél, vagy kétharmad áron meg lehet venni outletben, valamint idény végi leárazáskor.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
breezer88
tag
válasz st6969 #44404 üzenetére
@st6969 @ribarszki: köszi szépen a tippet! vagy 2 napja nyílt egy Lidl a Blahán, megnézem hazafele menet, hogy nekik van e készleten.
Illetve egy ilyen Lidl/Aldis az kb mennyibe szokott kerülni? jobb vétel mint mondjuk egy ilyen sencor ??
-
-
BBéci
legenda
válasz st6969 #44441 üzenetére
Melyik, a Leifheit? [link]. Szlovák boltból esetleg olcsóbb, de bizonytalan. Azalaza (direkt így írtam) négyszer módosított szállítási időpontot, inkább lemondtam és visszakértem/kaptam a pénzemet.
(#44440) breezer88
Legfőbb előnye a gőz visszaverés, sokkal kevesebbel sima lesz a ruha. A fémrácsos alatt folyton gőzfelhő terjengett, az átengedi és hagyja kárba veszni a kétharmadát.
Ezen kívül könnyű, stabil, esztétikus.[ Szerkesztve ]
-
breezer88
tag
Ezt nagy örömmel olvasom! Igazándiból a házimunkák egy része olyan, hogy az embernek vagy van kedve hozzá vagy nincs, de ha eldönti, hogy most rendesen megcsinálja, akkor általban mindent szépen meg is lehet csinálni, na nálam kivétel ez alól a vasalás... egész egyszerűen nem csak az, hogy utálom, de rettentő béna is vagyok benne, ezért eddig próbáltam a non iron ingekre korlátozódni, de remélem majd most kinyílik az ingek színes világa (vagy legalább elkezdem hordani azokat is amik bár már megvannak, de nem non ironok )
-
Digitalpimp
senior tag
Felőlem lehet a világ legkényelmesebb nadrágja, de ha béna, ronda akkor se veszem fel-meg. Az átlagkeresetet meg inkább hagyjuk, nem ide való. Meg ha 300K keresnék se vennék gatyát 30-ért.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
törölt tag
Hát bocs…
Kategóriánként mutatjuk, melyik az a márka, ami a legtovább bírja, és ritka, hogy szervizbe kell vinni.
Miele
Miele
Miele
Miele
Miele
MieleTudom, vérg.ci „kereskedő” vagyok.
-
BBéci
legenda
válasz Digitalpimp #44446 üzenetére
Az első mondatoddal egyetértek, de az a nadrág, amit linkeltem álomszép, bár ez a fényképen egyáltalán nem látszik.
Az, hogy ki, mire, mennyit ad ki, az egyéni elbírálás kérdése. Én például egy telefonért nem adnék 40000 forintnál többet. Első készülékem Nokia 2110 volt, 1996-ban 93000 forintért, két és félhavi átlagfizetésért vettem.
Szeretem a szép, jó minőségű ruhákat, cipőket, amíg megtehetem, olyanokat viselek. A legdágább cipőm egy Bally Scribe, ha érdekel az ára, keress rá.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik