Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Na, kipróbáltam a hagyományos, gégecsöves portalanítást, a régi vezetékes porszívómmal. Hát, igazából két kifogásom volna.
    Egyfelől, a hozzá adott, gyári gégecsővel, max szemmagasságig tudok portalanítani vele, ami lehet kevesebb, ha beljebb is akarok nyúlni, mondjuk egy polcra. Vagy emelgetnem kell a porszívót, ami ugye jóval nehezebb, mint bármelyik akksis modell.
    Ha lehet kapni valamilyen hosszabbítót, akkor az mindenképpen kelleni fog. A gyári hossz ugyanis túl rövid ehhez a művelethez.
    A másik kényelmetlenség pedig akkor adódott, mikor szembesültem vele, hogy nekem a szoba közepén is vannak elhelyezve bútorok, mint pl a dohányzóasztal. Ezt, vagy ezeket kerülgetni egy vezetékes modellel, jóval nehezebb, mint bármely akksis modellel.
    Ha a helység közepe üres, és a portalanítást a falak mentén elhelyezett tárgyakon kell végezni, akkor jóval használhatóbb a módszer.
    Nálunk sajnos nem ilyen.
    Még egy dolog.
    Amennyiben az íróasztal rendetlen, és elszórtan hevernek rajta használati eszközök, ezeket sokkal könnyebb leverni gégecsővel, mint handheld modellel. Például, mikor hátra akarok nyúlni a fejjel, akkor a gégecső gyakorlatilag tarol mindent, ami az útjába kerül.

Új hozzászólás Aktív témák