Hirdetés

Aktív témák

  • Neurotoxin

    őstag

    A szobám alapterülete jó, ha eléri a 15-20-nm-t, szóval nem kell 1000watt teljesítmény. A Yamaha RX V361 nagyon megtetszett és szemezek a V363al is. Ezek között csak abban van eltérés, hogy HDMI-vel van ellátva a V363, vagy van más lényeges különbség is? Ami nem világos:ha mondjuk van egy HDMI-s tvm, akkor felsáklázza a DVD felbontását 1080ra? A sárga csatlakozók gondolom S video bemenetek. Ezzel kapcsolatban egy kérdés:a DVD lejátszó képét ráköthetem Svideon, majd az erősítőn lévő S-video out-al visszaköthetem a TVre? Alapból van vmi OSD menü az erősítőn, amit kivetít a TVre?(Most tényleg nem az az 5 ezer forint számít, csak kiváncsi lennék, hogy milyen egyéb külöbség van még a két erősítő között, képes vagyok többet is áldozni rá.)

    A már meglévő 2 db 70/90 wattos 4 Ohm-os nagy hagfalaimat megtartanám a rendszerhez, elég jól szólnak a régi Fisher CA-38as erősítőmmel is.

    Nem találom sehol ,de az erősítő gondolom 4-8 Ohm-ig támogatja a hangfalakat?

    Nem kell bálteremnyi hangerő ,de egy centert és 2 háttésugárzót szeretnék venni hozzá pluszba a mozi élményhez. Megkérdezném a véleményeteket erről a két termékről(center+2 háttérsugárzó),h ogy melyik érné meg jobban és hogy meghajtja-e rendesen az erősítő?

    [link]Yamaha NS-P125
    [link]Yamaha NS-P60

    A válaszokat előre is köszönöm!

    18 éve a PH! lapcsaláddal!

Aktív témák