- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
Valaki hallotta már a Denon 4500H-t? Egy X3300 képest karakterben van változás vagy a stítlus ua. maradt?
Tudom.... hallgatózzak, de csak megkérdezlek titeket. -
Daywalker
addikt
Erről a konzolról vagy a márkáról vélemény? Eddig jókat olvastam róla, de hátha itt is van valakinek tapasztalata:
[link]
Abban nem vagyok biztos, hogy kell-e nekem kihúzható, bár így a center elejéig ki tudnám húzni a tévét, nem tudom ez befolyásol-e valamit ténylegesen, vagy felesleges szenvedés, pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
Daywalker
addikt
válasz I'am Dony #41613 üzenetére
Igen azt olvastam, de akkor mi lenne a jó? Rainbow-t találtam de az 40 ezer, van rajta kábelvezető is, de ennyit nem akarok rá költeni. Mindenkepp olyan lenne a nyerő, ami nagyobb tévét is kiszolgál később, tehat akár 65"-et is.
-
Daywalker
addikt
Köszi. Végignyálaztam és ez lesz a nyerő:
http://www.s-box.biz/en/artikl/6032Állítólag masszív, állítható oldalirányban is, ha esetleg nem lenne vízszintes teljesen és állítólag nem dülöngél előre.
Mettek:akkor még versenyben marad az is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
HKTS5 elé milyen belépő (de nem belépő alatti) erősítőt javasoltok?
Fontos a 4K továbbítás, és az, hogy ezeket a hangszórókat is a lehető legjobban hajtsa meg.
Kipróbáltam a Denon X250BT-t, de nagyon gyengének találtam, még ehhez a szetthez is. -
Beni2360
félisten
válasz Daywalker #41620 üzenetére
Van topikja keress rá én már töröltem. Tudnak jó tanácsokat adni.
Nekem 1 karos van 3 éve egy 50" TV-hez. szuper. Tologatom be amikor lehúzom a vásznat ebédnél az étkező felé fordítom és ha netán tükröződik picit elfordítva nézzük.
Megtaláltam[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Daywalker
addikt
válasz Beni2360 #41623 üzenetére
Igen, köszi, megvolt már, azt is bújtam, ott ajánlották ezt, mint olcsó és igen masszív szerkezetet:
https://tv-fali-tarto.arukereso.hu/maclean/mc-564-p216533486/?gclid=EAIaIQobChMIjtXootC54AIViawYCh2aHw22EAAYASAAEgJEI_D_BwE"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz Daywalker #41624 üzenetére
+1 a kihúzhatós tartóra.
Én is olyat vettem, és nem bántam meg.
Mondjuk nekem van egy panel a center és így a tv mögött.
Ami miatt kellett hogy elegendően eláljon a faltól.
De minden szempontból előnyös.
A takarítást soha senki nem említi,pedig ahhoz is praktikus megoldás a kihúzhatóság végett😀 -
zsoika
addikt
válasz ctrlaltdel13 #41626 üzenetére
"A takarítást soha senki nem említi" Nem igazán értem ezt a takarítás érvet A falon van azzal párhuzamosan.....a por nálam a vízszintes dolgokra rakódik (pl. polc, padló,) A TV a port enyhén vonzza, de nem vészes(inkább csak a tetején szokott megállni)..... fogok egy ilyen portörlőt és néha napján elhúzom mögötte.
Lehet hogy a robotporszívó is besegít a dologba, de régebben (amikor nem volt) se tűnt fel hogy extrém mennyiségű por lenne a TV mögött.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz ctrlaltdel13 #41631 üzenetére
Klasszikusokat csak pontosan szabad idézni.
"Mindenki úgy élvez, ahogy tud."Ha érted, akkor már elavult.
-
törölt tag
Kérek szépen egy kis segítséget.
Az Avr 171s leírásában ezt találtam: "támogatja a 4K Ultra HD felbontású videók továbbítását, a védelmükre szolgáló HDCP 2.2 protokollal kompatibilis bemenettel viszont nem rendelkezik."
Ez utóbbi mit jelent? Számomra milyen korlátozással jár? -
mpo
veterán
válasz #53366784 #41637 üzenetére
Megkerestem a Google-ban, majd lefordíttattam vele:
Mit jelent a HDCP 2.2?
A HDCP 2.2 olyan technológia, amely megakadályozza a 4K Ultra HD tartalom illegális másolását. A videó lánc minden egyes linkjének támogatnia kell a HDCP 2.2-et - a TV-t, a videóforrást és a komponenseket, amelyeken a videojel áthalad. ... A HDMI 2.0 szükséges a televíziókhoz és a komponensekhez is, hogy képes legyen a 4K videó átadására.Ha érted, akkor már elavult.
-
Beni2360
félisten
válasz Daywalker #41624 üzenetére
Szerintem bevállalható.
Én a hozzáadott 6 csavar helyett 8 csavarral rögzítettem mivel volt neki lyuk a talpon.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mpo
veterán
válasz #53366784 #41640 üzenetére
Második mondat.
---------
A médialejátszó->AVR->tv HDMI-vel összekötve, a jó sorrend.
A lejátszó meg a eléri a NAS tartalmát .
Más kiépítésben a tv-ről HDMI-ARC segítséggel az AVR felé, nem minden fog működni és a tv-től is függhet.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Daywalker
addikt
Ha dlna-n játszod le akkor semmi jelentősége, mert kikerüli az avr-t - max a hang jut vissza arc-on vagy optikán. Ha hdmi van a nas-on, akkor lényegében hdmi 1.4-kent fog viselkedni, mivel a hdcp mindig aktív, de a te avr-ed a régi verziót támogatja
csak. Azaz lesz 4K 30 Hz mellett, a HDMI 2.0 előnyeit pedig elveszted. Szeritnem ennyit jelent. Annyiban érdekes a dolog, hogy pl. a Roku lejátszók esetében ha nincs hdcp 2.2-d, akkor max fhd-t enged ki.[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Pontosan azt jelenti hogy hivatalos forrasbol szamazo anyagot (pl. Netflix, BD) nem tudsz erositon keresztul lejatszani mert masolasvedett kodolasuk van ami nem megy at az erositodon.
Mashonnan szerzett anyagok meg atmennek rajta
Talan kivetelek a BD rippek bar lehet mar az se tartalmazza a masolasvedelmet de ebben nem vagyok biztos[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok egy kérdésem lenne van egy qvadral argentum 570 ,melyik az a erősítő típus ami maximálisan kiszolgálja ezeket a hangfalakat?vagy mi van ha feljebb lövök erősítőbe? Pl egy akkori erősítő (2011-2013 év )új árba olyan 500-800e körül
-
G-Bali
senior tag
válasz zsoika #41649 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mi lehet az ami még belefér ,persze a jelenlegi az az kb 180-250e a akkoriban lévő 400-600e nak
Persze azt csak azért kérdem mert ha pár év múlva mégis cserélnék hangfalakat akkor jól jön .de ha nem akkor nemhogy kárt tegyek az erősítő miatt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest