- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz Flowtation #42650 üzenetére
Nagyon köszi, erre lettem volna kíváncsi
-
blakey
titán
válasz arcitec #42657 üzenetére
Jogos, de Hamát akkor sem vennék ... - jajj, nincs velük semmi baj, rá van írva, hogy mire képesek. Hibátlanul teljesítik is azt. Nem márkát kell venni hanem jót, mindegy, hogy Hama, Audioquest, Inakustik, stb. A a Kácsa kábel sem egy nagy szám.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Daywalker
addikt
válasz blakey #42658 üzenetére
Hát, én azóta nem veszek hama kábelt, hogy régen sosem sikerült jót vennem, hamar eltörtek, az egyik összeszedett minden zajt és sípolt, a másik súgott, szóval mindig a legalja minőséget hozták.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
blakey
titán
válasz Daywalker #42659 üzenetére
Sz@r bárhol előfordul, tulajdonképpen nekem alig van Hama kábelem, de eddig nem volt gondom. Nem tudom, hogy a legolcsóbbak milyenek, de vannak sejtéseim. Legalja minőséget bármelyik gyártó képes előállítani, persze ha valóban a legallját gyártja és nem 20e/m-ről indul nála az alsó kategória. Soha nem a márkát nézem, hanem, hogy jó-e vagy sem. Sz@rt én sem veszek, mert az nem fog működni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
25m2-re, újonnan 175-ért, H/K HKTS 16(73e) + 171S(102e) erősítő megéri?
Ilyen árkategóriában mit ajánlotok?Köszi,
pac[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
HDMI madzagnak én ezt a [link] kábelt használom kép illetve ebből a fajtából további még egy darabot a hang továbbítására...
-
pacman789
aktív tag
válasz zsoika #42667 üzenetére
Köszi, pontosan 22nm, csak rosszul tudtam az egyik méretet
Kicsit olvastam vissza a fórumon, és írtatok hogy ez egy jó erősítő: Denon AVR-X1500H, esetleg célszerű lenne ilyennel indulni? Mert akkor van lehetőség hangfalak cserével feljebb lépni, ha szükséges. Ez 130 lenne szóval, kb 30 ezerrel drágább, de lehet jó lenne hosszútávon is. Vagy felesleges előre megvenni? Dolby Atmos nem hangzik rosszul.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz pacman789 #42669 üzenetére
A HK 171 nem rossz belépő erősítő, de kicsit elavult a szolgáltatások terén...persze sokan(köztük én is) nem is azért veszik hogy még kávét is főzzön. Az erősítőknél nekem a hangja a legfontosabb és a szolgáltatások másodlagosak, de embere válogatja.
A DenonX1500 egy korszerű, minőségi és értékálóbb darab. Kezdésre tökéletes, de nézhetsz más gyártó belépő erősítőjét is ...kb. ua. kapod más köntösben és eltérő hanggal.
Hangfalszettnek én meghallgatnám "Csak ma 65k!!!" ezt
...zárt 30-as mélyláda és ha 2db polcost felteszel a plafonra , akár még az Atmost is kipróbálhatod.[ Szerkesztve ]
-
-
Benyaking
aktív tag
Sziasztok. Van egy kis anomáliám Adott egy lg b8 oled amivel halozatról nézem a filmeket. Ez össze van kötve hdmi arc n egy denon avr 2400 as erősítővel. Ugyebár ennek nem kéne átvinni az atmos hangot. Eddig csak akadozva ment át rajta ez a hang. De most valami úton módón tökéletesen átviszi. Ez mitől lehet? Nem allítottam semmi, nem cseréltem semmilyen kábelt. Valami frissítés miatt lehet?
-
BBéci
legenda
válasz zsoika #42679 üzenetére
eARC-n megy, de ahhoz a tévének és az erősítőnek is kapnia kell frissítést. Tudtommal csak az x500 típusszámú Denonok kaptak olyat.
Találtam egy leírást az X3400/4400/6400-ról, amik szintén felruházhatók eARC tudással.Ettől függetlenül, még belépő szinten is elfogadhatatlannak tartom a tévékbe épített lejátszók használatát.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Benyaking
aktív tag
Nem tudom ez hogy lehet de eddig nekem se volt jó mint ahogy a papírforma írja. Par napja viszont jó. Én semmit nem csináltam pedig vele.
Mi baj velük? Így a legszebb a kép nem? Engem csak az zavar hogy sok hangot nem támogat. Az atmost is csak netflixes tartalomnál...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Vhiktor
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a mozikban milyen márkájú hangfalakt használnak? Akár Imax vagy sima moziban?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Arányaiban véve a JBL jó minőséget gyárt? Javítással foglalkozó emberkéktől nem feltétlenül hallottam jókat róluk.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Daywalker
addikt
válasz Vhiktor #42687 üzenetére
Ne keverd össze az otthoni és a pro felhasználásra vonatkozó eszközöket, ilyen téren nem lehet párhuzamot vonni. Tehát attól, hogy egy gyártónak jók a mozis hangfalai, még nem biztos, hogy jó a házimoziban és fordítva.
Amúgy mostanság divat mindent fikázni, hogy a régi jobb volt stb... Persze, de régen sem volt olcsó. Ha hajlandó vagy most is a zsebedbe nyúlni, akkor most is jót kapsz. A konzumer cuccokon mindig van spórolás.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
A hangprojektoromat szeretném összekötni PC vel milyen módon tehetem?
A hangprojektoron van HDMI OUT-és IN és optikai csatlakozó.
Viszont úgy szeretném hogy....
PC---- összekötni hangprojektor és TV vel egyszerre, hogy a tv adja a képet és a hangot is a pcről, de ki tudjam választani azt is, hogy simán a tv ki van kapcsolva és a hangprojektoron szóljon a pc hang.
A pc-n nincs optikai csatlakozó.Valaki akinek így van összekötve segítene, hogy is lehetne megoldani?
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz apple87 #42691 üzenetére
Világosan leírtam, próbáld meg értelmezni! Az "onnan" a hangkeltő szerkezetre vonatkozik, nem a PC-re.
Mellékesen kérdezem, pontosan milyen készülékről van szó?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
apple87
senior tag
Értem amit írtál.
-
BBéci
legenda
válasz apple87 #42694 üzenetére
Átnéztem a hangrúd (nem hangprojektor!!!) leírását, át kellene engednie a képet. Ha nem teszi, akkor hibás a készülék, vagy valamelyik kábel.
Sajnos a magyar forgalmazók, kereskedők egy kalap alá veszik a soundbar-okat és a soundprojektor-okat, mindent hangprojektornak neveznek, pedig jelentős működésbeli különbség van köztük. Konkrétan mocskosul átverik a népet.
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!Szeretnék egy hálózati tápelosztót ami a befér a médiaszekrényembe.A Taga Harmony PF-2000 a kiszemelt áldozat.Van valakinek tapasztalata esetleg ezzel a készülékkel kapcsolatba?Vélemény róla?Megéri a 75e ft-ot,vagy keressek inkább másikat?100e lenne a keret.
-
apple87
senior tag
Hová érdemes dugni a pc-n a hdmi-t ?
A videokartyaba vagy az alaplapba? -
apple87
senior tag
Kipróbáltam ahogy mondtad.
Csak akkor szól a hangprojektor mikor a tv be van kapcsolva és pc képét átviszem rá, akkor tudom kiválasztani a hangnál hogy samsungtv.
De én úgy is szeretném hogy szimplán hangprojektoron szóljon a zene, viszont ha a tvt kikapcsolom akkor a pc-n nem tudom kiválasztani hogy hangprojektoron szóljon a zene.
Mit csináljak másképp ?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest