Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz VoidXs #34120 üzenetére

    Ok; Köszönöm!

    A hangszórókábeles dolgot nem értem, hogyhogy sikerült de aztán azt mondod hogy mégse; ezt kifejtenéd kicsit bővebben?

    (#34112) Gtaati
    A Vandamme-ból 3x2,5mm²-est próbáltam, a Furukawa 3x9 AWG-s (~3x6,6mm²). Igen, a Vandamme nem árnyékolt, mint ahogy a falban lévő vezetékek sem, de én pl. a Furukawánál sem kötöttem be az árnyékolását. Megemlíteném, hogy panelben lakom és a falakban másfeles aluvezetékek vannak. A vandamme tápkábel "bejáratódásához" kellett vagy ~60 óra. Frissen tényleg nem igazán észlelni különbséget egy alap (de általában azért vékonyabb) kábelhez képest. Idővel folyamatosan egyre jobbak (és többek) lettek a mélyek; de amúgy minden szempontból hozott valamicskét a konyhára, és nagyon olcsón megvásárolható (úgy 1k körül volt métere).
    A Furukawa más világ, az azért nem hoz ennyit a mélyeken, de részletességben, levegősségben simán a Vandamme fölé nő; és ezeknek a hozadéka lehet a színpadkép javulása is. Egyszer visszatettem a Vandamme-ot a Furu helyett, de mihelyst leültem zenét hallgatni, azonnal hiányérzetem lett a zeneszámok már megszokott részletességét tekintve.
    A Vandamme mint már sokszor említettük pl. a Magyarországi forgalmazótól de akár az Ebay-ről is beszerezhető. A Furukawát én az Ebayről veszem és a dugókat is: 1; 2; de bizonyára azzal is lehet spórolni hogy a fali-konnektorba csatlakozáshoz valami olcsóbbat teszünk.
    U.I.: Ha meg az elemi szálak méretére gondoltál, akkor azt nyomozd ki a netről, annak nem néztem utána.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák