- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Netfone
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Egyre közelebb a Poco F6 startja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Band 6 - vérbűl az oxigént
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bugfix van, magyarázat nincs az iOS-ben újra feltűnő, korábban törölt fotókra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Sikeres volt a teszt, elpusztítja internetes műholdjait az Amazon
it Az Amazon szerint minden sikerrel zárult, ezért letéríti az internetes műholdprototípusokat a pályájukról a cég.
-
Beszáll a kézikonzolok világába a PC-s házairól elhíresült az Antec
ph Csak éppen nem saját fejlesztésű dizájnnal, hanem korábbi koncepció átnevezésével.
-
Warhammer 40k: Space Marine 2 - Középpontban az egyjátékos és a multi mód
gp A készítők a minap két új előzetessel jelentkeztek a sokak által várt programhoz.
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Kelesztés.
Sajtot, sokfélét. Alapból mozzarella, vizes, vagy pizzamozarella, de van hogy van otthon többféle, összemixelem őket és hajrá. Legutóbb, fehér cheddar/eidami/gruyere ment rá. Adta
Paradicsom rengeteg olasz van, jobbnal jobbak, konzerv hámozott, lehetőleg san marzano vagy vmi hosszúkás húsosabb fajta.
De rámentem a lidl hosszúkás pari konzervre, nem volt rossz az sem....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Mai kenyérke. 500 EPM BL80 100 Mami világos rozs, 400 Viz 200 kovász 17 só.
3 hajtás 45/45/60 p. Formázás után szakajtó két óra 27 fokon, sütés 20p 240 gőzzel, 22 perc 205 simán.
tetszik.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
-
bbuffy
senior tag
Tőle van. Annyi hogy én bl80 al csináltam, és méz nelkül a kovászt. Es 90 g os gombócokat csináltam. Igy is jó lett. Kifli atom, gyerek úgy falta mintha sosem evett volna. Bolti fasorba sincs, kovaszos kifli meg keves helyen van.
[link][ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Mai vekni.
felmentem hidratációban 70 százalékra 65 helyett. Picit lágyabb lett, hólyagosodott is rendesen hajtogatás közben. Kelesztés alatt picit lágy is volt, így nem vaslapon hanem nyitott jénaiban sütöttem, aztán ki és úgy vaslapon. Ennek ellenere bitang jó lett. Mondjuk a kovaszom is durván burjánzik már.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Nice. Izre milyen?
Én most rákaptam a hűtős kelesztésre (24 órás), finomabb is, és nem veszi el az egész napodat. Csak be kell időzíteni. Most is nyomtam egy Szabó BL80 ast, először ebből a lisztből, kiváncsi leszek mennyire más mint az EPM.
Közben már gyártottam mindenféle töltött csodákat, család el is intézte Kép persze nincs.
Na majd holnap a Szabó családról lövök.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
-
bbuffy
senior tag
Nagyon lassan melegszik át a vaslap. néha több mint 45 p. Amúgy ha hőlég keveréssel melegít az az ember akkor gyorsabb, és utána átváltani sima alsó-felsőre.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Amugy sztem csak kenyérhez felesleges, mert ha jó kenyereket sütsz simán lehet fasza kenyérvágó késsel nyomni. Én három napos kenyeret is vágok kvázi papir szeletre.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Igen, ez az én tapasztalatom is, sok helyen sarokban, szekrényben stb köt ki a gép pár hónap örömködés után. Ha nincs óriás konyha akkor érdemes átgondolni. Mondjuk is ismerek olyat is aki évek óta használja mindenre IS, de ez a ritkább. Ha hatalmas konyhám lenne, tuti vennék bele egy Berkelt persze, de annak a látványa is használatra késztet.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
bbuffy
senior tag
Reggeli rozsos.
igaz csak egyharmad világos rozs. De nagyon jó tartása lett. Kicsit csalóka volt mert alig volt buborékos kelesztés közben, és csak 12 órát volt hűtőben, három fokon, de pont szépen megkelt....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
-
bbuffy
senior tag
válasz Chris Kiki #500 üzenetére
200 BL80 EPM
200 Világos rozs EPM
200 00 Nagyi
200 kovász
400 szürt viz
19 g sóA bulk dagasztástól 4,5 óra. Óránként hajtás. Én körbehajtom, végén a deszkán megy a szirom. Végén formázás, egyből szakajtó, hűtő 3 fokon, 14-16 óra kelesztés. Sütő 240 fokon gőzben 20 perc 210 fokon gőz nélkül 30 perc. Ez sütőfüggő is picit.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz Chris Kiki #502 üzenetére
onnantól kezdve hogy beraktam a gépbe a lisztet és vizet. Ez bekever. Fél óra pihi. Aztán hozzá a kovász, utána a só. edényben óránként hajtogatam, három menet, ez négy és fél óra. Aztán formázás ez már pár perc, nem számolom bele. Ha nagyon vadul nő a tésztád akkor elég 3X45 perc hajtogatás.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Mini Kamado in the house Nagyon kíváncsi Vagyok.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Köszi! Jó tudni. Vágatok majd bele alkalomadtán. Mar találtam helyet ahol ilyet csinalnak.
Egyenlőre jó lesz így, eleg sok videót néztem, jókat lehet vele bohóckodni otthon.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Igen, néztem, sok mindent lehet vele csinálni. Már pácolódik egy Malac comb Frédi steak, kis másfél kilós Vettem bükkfaszenet, holnap bedurrantom.
Lassan át lehet irni Hardcore Gasztro Topikra...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Teljesen jó, igen. Hétfőtől volt, de én kb a negyedik boltban kaptam. Alig volt pár darab. Nagyobb boltok kaptak két db ot asszem.
Gyorsan befűt, konkrétan egy marék szén kell bele. Még szerzek egy hőmérőt hozzá hogy lássam mi van bent ténylegesen. Vasárnap megy bele egy kis pizza....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Beregihez annyit, hogy én dolgoztam vele két évig. Nagyon jó, minőségi, de aki hozzá van szokva a puha csirkéhez, meg fog lepődni, ezt harapni kell. Ettől függetlenül jó, szuvidot bírja nagyon, sőt ajánlott szuvidálni, egy jó rántott húshoz végképp.
BBQ csirkének sokáig sütve is finom. Viszont nem túl nagy madarak általában.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Valahogy nekem jobban bejönnek ezek mint a Kodás széntabbletták. No offense. Szép az is, de a sok koxpötty engem taszít sajnos.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen