Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz mocsanisi #42811 üzenetére

    Ezt a sápbílderesek is beleírták a roppant tudományos cikkükbe.

    Egyébként nem jelent ez semmit, csak jól hangzik... Aki akar az meg tud állni, és át tudja gondolni mit nyert vele. Nehogy ez miatt, azt hidd, hogy nyomtál egy szemest, akkor te már rá állhatsz minden másra. Csak duma.
    Amúgy egy valakinek éri meg nagyban nyomni, akinek a teste úgy reagál a kúra utáni állapotra, hogy visszaáll a természetesre minden téren, és nem esik össze, hanem meg is tartja, amit elért javarészt. Ha most van egy ember, aki benyom ezt azt, de nem jut egyről a kettőre, csak ideiglenesen, akkor ez nem az ő sportja, legalábbis nem ezen a szinten.
    Én is már négy éve nem használtam semmit, és mégis tartom a tömegem, igaz nem megy feljebb se, de nekem ez így jó, majd 35 évesen tolok egyet, meg 40 évesen, hogy kitolja az öregedéssel járó sorvadást. Aztán lehet nem lesz belőle semmi, mert már máshogy fog reagálni a szervezetem, és csak hátrébb fogok utána tartani. Lassan kezdhetem állandóra tenni a tesztonövelő tápkiegeket, ahogy csökken az is...
    Nekem szerencsém volt minden téren. Jól reagáltam, tartottam, nem lett bajom, igaz utóbbiért tettem is, kivizsgálásokkal, hozzáértő ember adta be, és gyógyszertári minőség alá nem adtam.
    A májadat egyébként folyamatos kontroll alatt kell tartani, ha már belekezdtél.

Új hozzászólás Aktív témák