Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel2014

    addikt

    válasz #29258496 #170151 üzenetére

    Így van!

    Beleteszel egy gyorsan felszívódó fehérjét és 3 óra alatt sem szívódik fel, mert nehezen emészti az egészséges szervezet is.

    Mint tudjuk, a víz egyből leér a gyomorba, és belép a bélrendszerbe, de bizonyos ételek akár öt órán keresztül is emésztődnek.

    Tej emésztés orvosilag:
    Mivel a tej mind a hat tápanyagot - fehérjét, zsírt, szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és vizet tartalmaz - emészthető és felszívódik az emésztőrendszerben. A tej áthalad a gyomrodon, majd a vékonybélen, mielőtt a vastag- vagy vastagbélbe érkezne. Becslések szerint az étel négy-öt órán át marad a gyomorban, a magasabb zsírtartalmú tej hosszabb ideig marad a gyomorban, mint az alacsonyabb zsírtartalmú tej. A tej a vékonybélbe jut, ahol a tápanyagok nagy része megemésztődik és felszívódik. A vegyes étkezés három-öt órát vehet igénybe, hogy áthaladjon a vékonybélen. Ami a tejből megmaradt, az körülbelül 24 órán keresztül átmegy a vastagbélen, ahol felszívódik egy kis víz, néhány vitamin és ásványi anyag. Ezek a becslések egy szokásos étkezésen alapulnak, és egy folyadék, például a tej emésztési ideje jelentősen változhat.+

    Ezért is kinevetettek korábban igaz?

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák