- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz gyuri860213 #165177 üzenetére
A topik előtt a shopbuildert olvastam ott az volt az álláspont, hogy esti órákban már ne fogyasszunk szénhidrátot ezért mellőztem. Az esti szilárddal az a problémám, hogy gyakorlatilag nem tudok annyit rágni rendesen megterhelő (tudom hülyén hangzik). Reggel szilárd ebéd 1. 2. szintén. Rengetegszer már nem is ízvilág vagy élmény miatt rágok, hanem csak muszájból mert tudom, hogy meg kell enni.
Cukrokat kerülöm csak edzés után van szőlőcukor máskor soha. Tápérékeket is nézem kajákon, ha néhány % nál több a cukor hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest