Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz aelod #135502 üzenetére

    Nyakadba veszed, leguggolsz vele, majd felállsz. Nincs ebben semmi bonyolult ;]
    Még 20 éves koromig elég sokat fejlődtem, de versenyre már nem jártam, mert sosem tudtak egyet sem megszervezni normálisan, meg mindig azokat a versenyzőket nyomták, akik egyesületben voltak. 250 is volt a nyakamban a teremben, bár azzal azért nem tudtam úgy guggolni, hogy versenyen is megadták volna. De 220-230-al valószínűleg ment volna.
    Raktam már be ide egy képet róla régebben is.


    Itt már azért hajlott a rúd :) Meg itt már mindig úgy guggoltunk, hogy valaki szorosan követte, mert itt hamar megvolt a baj.

    Ha már úgyis anekdotázunk... Egyszer pont így kiálltam iylen 200+ kg-nyi súllyal guggoláshoz, amikor láttam, hogy egy gyerek ott lehajolva matat a keret mellett. Mondom, mi a faszt csináljak most? Visszasétáljak? Szóljak neki? Megszólalni sem tudtam, úgy nyomott az a kurva nagy súly. Mondom elkezdem a gyakorlatot, aztán meglátjuk. Elindultam lefelé. Közben az is bevillant az agyamban, hogy mi van, hogy ha a srácot eléri a súly, úgy ellen tud neki tartani, hogy megbillen az egész a nyakamban... Abból lesz csak a nagy baj.
    A tükörben láttam végig. Ahogy a súly elérte, mint a papírt, úgy gyűrte össze. Mint ha hidraulikus prés nyomta volna lefelé. Esélye sem volt semmire. Nagy batár 200+ kg-n meg sem éreztem, hogy valami az útjába került... Láttam a gyerek szemében a tükrön keresztül az őszinte rémületet, amikor felfogta, hogy mi történik. Úgy ugrott ki alóla, mint ha tűzbe nyúlt volna ;]

    (#135501) rwin5
    Nem hiszem, hogy bármi ilyesmi történt volna. Sanyi régebben is sokat volt baszogatva, aztán ez volt az utolsó csepp, sztem itt azt mondta, hogy nem hiányzik neki ez az egész köcsög fórum :D

Új hozzászólás Aktív témák