Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof

    addikt

    Sziasztok, pár napja ezdtem a gw2-t.

    Lenne 2 kérdésem:

    1. Van aki 7770-es Crossfire konfiggalk futtatja vagy hasonlóval? Mik a tapasztalatok legújabb driverrel(12.11), cf profillal? Amúgy 7770 cf elég ár/teljesítméynek tűnik (7950 szint a legtöbb játékban sokkal olcsóbban)

    2. Elöször engineer-t kezdtem mert szeretem a komplex karaktereket (wowban druid voltam), de kifogott rajtam. A maletem játszol 80%-a guardian volt a pályákon akik 2 ütéssel elintéztek mindent míg én szenvedtem. (bár azonos szintű eliteket azért megölöm, de pl a pvp gyakorló guardian mob 2szer is megölt majd 3ikra beraktam direkt közelharcos elleni skilleket, (a turreteket leölte 2 ütéssel :(

    Mondom itt valami gyanús nem lehet véletlen, hogy minden új kari körülöttem Guardian.
    Ezért csináltam egy asura guardiant 1 kezes+shield szinte megölhetetlen 2 kezeseel meg kb. 3szorosa a dps-e mint az enginek félig fehér-kék cuccban (míg az engi félig zöld, kék). Magasabb szintű eliteket is simán megöli.

    Egy 80-as ismerős engi a grenade spammelést mondta, de attól meg halál unalmas a kaszt és annyira azért nem jó. Amit még úgy ahogy tudtam használni az a flamethrower, napalm, de közelébe se ér a heavybe öltözött guardiannak kill sebesség-túlélés tekintetében.

    Amúgy meg bosszant a rengeteg jó kit-skill, amit egyszerre nem lehet használni, mert mindegyik a weapon skill bart cseréli le. Kéne több hotbar slot neki nagyon. mert így ott van 50 jópofa szituáció függő skill amit nem tudsz használni.

    A balance tényleg ennyire rossz vagy csak lvl80-ra helyre áll?

    Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák