- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz JackFeryll #7997 üzenetére
Accessorykat vettem belőle.Így ingyen van
-
Chabe89
addikt
válasz JackFeryll #8004 üzenetére
Azért, ha már több karid van az is eltart egy darabig mire kiszeded gc-ből. Így egy kört meg lehetett spórolni.
+ még vettem mini dolyakot is. -
Ellia
addikt
Holnaptól Halloween, dec 16.-tól pedig Wintersday. Ugyan az lesz mint egy éve csak a jutalmakat frissítették...
-
Ellia
addikt
válasz ViharVadász #8007 üzenetére
Ez került ki a honlapra ha nem 404-ezne folyamatosan...
"A Living World
The return of Living World Season 2 is rapidly approaching. When the season resumes on November 4, we’ll see the story pick up from the cliffhanger that left one of the world’s leaders fighting for survival, and the races of Tyria preparing for war against the Elder Dragon Mordremoth.
For Tyrians, the awakening of each of the previous elder dragons led to catastrophic world events: earthquakes, tidal waves, and the raising of a long sunken continent are just some examples of the destruction left in their wake. These have seared their marks into the face of Tyria.
Now another elder dragon stirs deep in the heart of the jungle. The world’s leaders have agreed to turn their attention to this new threat and attempt to destroy it before it can wreak the havoc they’ve seen other elder dragons sow. As season 2 returns, we turn our eyes towards Mordremoth as our next target. We also ponder the meaning of the vision given by the Pale Tree and the role that legends of Tyria’s past may play in a story that is yet to unfold.Holiday Festivals
As we’ve done in the past, there will be festival releases interweaved into this coming Living World season. Let’s take a quick look at our festival calendar for the remainder of 2014.
This coming Tuesday, October 21, the Mad Realm returns with our annual Halloween release. On December 16, we’ll release our usual holiday-themed festivities with Wintersday. Both of these releases will feature the same content as last year but with refreshed rewards, giving you fun new festival-themed items to earn.Into the Jungle
The road to war is paved by points of no return. Tyria has already decided to take the battle to Mordremoth. As we go on this journey we’ll learn dark secrets of Tyria’s past, venture into stories with roots deep in the very heart of Guild Wars lore, and visit places that have only been rumored to exist.
Season 2′s final episode will feature an unforgettable end for all of you who go on this journey with us. So make sure to jump in and join the ride starting on November 4.We’ll see you in game!"
Szerintem lesz, tavaly is volt.
-
ViharVadász
őstag
Echoes of the Past Trailer November 4.-én jön.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Ellia
addikt
válasz ViharVadász #8010 üzenetére
Ha kombinálni szeretném a dolgokat akkor azt mondom, hogy hello GLINT! Remélem, ha már Abbadon is meg lett erősítve hivatalosan. A milyen formában még kétséges.
-
Döglött Róka
veterán
Hany fejezet van? A tanacs osszehivasanal jarok.
Mas: Szomoru de az egyik karakteremmel beleptem egy nemzetkozi cehbe, ugyanis ahol voltam egyszeruen annyian voltak mar, hogy kezdokent nem volt szamomra mar szamottevo kozossegi elet. Az uj bandaba meg egy Arah P1 soran botlottam bele es azonnal meghivtak mivel az utolso bosst lenyegeben egyedul vertem le
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8012 üzenetére
8 fejezet lesz, még 4 van hátra.
Hát igen a Variancenak ez a rákfenéje sajnos. Hiába van ott n+1 ember alig lehet valakit megmozgatni...
-
Döglött Róka
veterán
Hat igen, ket napja leptem be, es mar arah p2-t is kijatszottuk ugy, hogy elvezheto volt. (tudtad hogy kaloz utan van egy exploit amivel lenyegeben at lehet ugralni az utolso bossig?).
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8014 üzenetére
Yep, bár amikor normális arahot akartam menni egy két kivétellel retardáltakkal, össze vissza rohangáló, zerker gear-es(ezzel gond nem lenne, ha tudna vele játszani...) majmokkal találkoztam.
-
Döglött Róka
veterán
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8016 üzenetére
Én 90%, hogy Knightot használok. Kivétel a Rangeremel, az zerker/rampager hibrid nagyon régóta, de azt meg is tanultam használni
Warriorom knight, guardianal szintén, de vele például képtelenség meghalni egy shout/condi leszedős buildel
Általában ezekkel játszok, néha egy kis ele, de az nagyon ritka.
-
Döglött Róka
veterán
Ja csak en nekroval tolom, ott alap a zerk mivel a glass-cannon meg a hibrid is megkoveteli. Ezert vacilalok hogy kell e egyaltalan erosebb pancel.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8018 üzenetére
Ha nem fractalozol akkor őszintén bőven elég az exotic páncél set is. Más seteket is ki lehet próbálni viszonylag olcsón, pl.: wvw tokenből...stb.
-
Ellia
addikt
válasz Döglött Róka #8020 üzenetére
Hát igen elég költséges dolog...
-
DeltaPower
addikt
válasz Döglött Róka #8016 üzenetére
Szerintem knight vagy zerk-knight hibrid, a soldier inkább wvw-re kell.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
ProEvoFan
nagyúr
Guardian kivételével full zerk minden ha dungeonról van szó.Balanszolt guardian+4 full zerk, én így szeretem a dungeont.
Magasabb frakiban kell a knight armor vagy a traitokkal variálsz hogy megfelelő legyen a armorod, életed.
PvEben felesleges a soldier armor szett. -
Aristeus
tag
Ma sikerült megvennem a Guild Wars 2-t féláron. [link] Reélhetőleg még az éjjel lejön a játék. Teljesen kezdő vagyok, (30 éves apuka...) szeretnék tanácsot kérni mielőtt beleugranék a játék közepébe. Egy abszolút kezdőnek melyik szervert/világot érdemes választani? Ti melyiken játszotok? Későbbiekben lehetséges a karaktert másik világba átmigrálni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.
-
Ellia
addikt
válasz Aristeus #8024 üzenetére
A szerver már csak a WvW (World versus World) miatt lényeges, pár hónapja megaserverek működnek. Ezt szinte csak abban fogod észrevenni, hogy a rendszer mindig arra a térképre fog behívni, ha lehetséges ahol a legtöbb klántársad van jelenleg. Amúgy a Piken Square az ahol nagy számú magyar játékos csoportosul. Karakter transzferre van lehetőség, elég csúnya gem árakkal, de mint mondtam ez maximum csak a WvW miatt érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Való igaz észre sem veszi az ember. Én is csak azért, mert mindig azt a mapot akarja bezárni a rendszer, amire eredetileg betett. Mondjuk miután átmegyek egy másikra, továbbra is baromi nagy kuss van a map chaten. Oké, most éppen a norn kezdőzónát csinálgatom map completion miatt, de akkor is durván hullaszag van a map chaten, én meg szeretek dumálgatni. Evvan'.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz Aristeus #8024 üzenetére
Szia,
Én 33 éves apuka vagyok. Sose feljtem el amikor a cof storyt csináltam az 5 fős partyban volt vagy 8 gyerek
Ajánlott egy casual fél casual guildet kereseni és belépni első lépésként.
Első karakternek warrior vagy guardian vagy ranger. Ezek nem bonyolult karakterek és elég jó túlélők.
Amint lehet kezdj el alapanyagot gyűjteni. Én az ékszer szakmát és mellé ruha vagy fegyver szakmát szoktam ajánlani.
Tp-ről vegyél valami olcsó alacsony szintű kaját, mindegy milyet, és ugyan úgy hát nem tudom jól Magyarul maintenance-t is. Sharpening stone vagy valami oil. Ezek adnak +10% XPt.Első suszra enyit.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Döglött Róka
veterán
-
Egonyolc
aktív tag
Jó az jó az, de nem első karakternek.
Legalábbis régen elég nagy pénznyelő volt.szerk:
amit érdemes nézni
wiki
dulfy (mindenféle leírás)
build épitő oldal
event timer kicsit magasabb szinten pénz farmolásraHa már farmolás edge of the misten, elvileg felszintez lvl80-ra de a dropp az az aktuális szintre jön?
[ Szerkesztve ]
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
ViharVadász
őstag
Aki esetleg tervezte megvenni a GW2 játékot, annak most itt a lehetőség: -50% kedvezményt kapott a játék: a Digital Heroic Edition most csak 20 €, a Digital Deluxe Edition 30 € . Az akció november 9.-ig tart.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
fuwiradis
aktív tag
Megtetszett gem shopban egy halloween skin, ~130-140 gold... Kár érte, ez nem fog menni ~3 nap alatt. Volt köztetek már olyan "elvetemült", akkor nem goldért vett gemet?
-
fuwiradis
aktív tag
hoppá, igen a materialokért is lehet némi pénz összekalapozni, kb feleannyit mint a zsákokért. viszont van némi elfekvő laurelem amiből matokat lehetne venni és szinté pénzzé tenni. akkor lehet hogy mégsem lehetetlen dolog. eh, akkor menjek vissza farmolni? nem szokásom, tegnap egy kicsit még is csináltam, utáltam is rendesen.
-
Ellia
addikt
válasz fuwiradis #8038 üzenetére
Én se szeretek farmolni, de a labirintus hangulatát szeretem Ha nem fraktálozol akkor én megtartanám a laureleket. Próbáld ki mennyi jön aztán kalkulálj megéri e vagy sem. Amúgy az outfit limites? Ki fog kerülni?
Plusz, ha van cookingod akkor elég jó pénzt lehet azzal is keresni -
nanorambo
őstag
Helló. Volt múltkor ingyenes hétvége, akkor regisztráltam és játszottam. Most megvettem a játékot be szeretnék lépni az akkor regisztrált fiókommal, de azt írja, hogy nincs jogosultságom. Hogy lehet a serial számot meglévő accounthoz rendelni? Vagy újat kell csinálni? Ha igen, hogy tudom törölni a régit?
Szerk.: Tárgytalan, megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
-
nanorambo
őstag
válasz DeltaPower #8041 üzenetére
Köszi, már megvan.
-
Aristeus
tag
válasz Egonyolc #8028 üzenetére
@Egonyolc, @Ellia: köszönöm a tippeket!
Piken szerverre mentem, majd kreáltam karaktert, Human Guardian lett, eddig tetszik. Bár még nagyon az elején vagyok. Privátban szívesen küldöm az Account nevet, ha valaki fel akar venni barát listára.[ Szerkesztve ]
Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.
-
AlyArkhon
őstag
Ezt hogyan lehet felhasznalni ?
[Essence of Luck][ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Thx. bar ezt en is el tudtam olvasni es hasznaltam is a dupla kattot , de igazabol azert kerdeztem meg hogy mi tortenik ilyenkor mert nem lattam semmi valtozast. A "H" betunel ugyanugy 1 % a luckym . Valahol mashol meg lehet nezni esetleg hogy milyen erteken all a luckym ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest