- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Levente
csendes tag
válasz 7600 GS #28386 üzenetére
Köszi a véleményeket, nem haragszom, csak mondjátok meg, hogy min kellene változtatnom?
Most fenn van rajta a Ultimate Texture 2, RealismIv 6.2, meg a Gta IV ENB Series Settings 1.0b by Brayan090.
Az iCEnhancer-rel csak az a bajom, hogy nagyon világos lesz minden.Köszi szépen!
(amúgy a felbontás 1280*1024, mivel csak ekkora a monitorom és egyenlőre nincs pénzem nagyobbra, majd idővel, remélem egy hónapon belül )
-
GrG1210
aktív tag
Hali , tegnap még elindult ezzel az ujj ICEnhancer moddal , ma meg aáálandóan GTA 4 működése leállt , pedig már uninstalátam , meg felraktam vagy 10szer a játékot
[ Szerkesztve ]
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz F_Levente #28405 üzenetére
Minek van rajta 3-4 mód?Egymást ütik!Csoda hogy összenem rogyott a játék!
GrG1210
Nézd meg milyen mappákaba íratod felül az eredeti!Azokból a mappákból csinálj másolatot!És mikor így jársz hogy nem indul a játék!Csak visszamásolód azt az eredeti mappát!
[ Szerkesztve ]
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
SzlobiG
félisten
Ma leszedtem steamról a gémet, de gondok vannak vele elindítom már amikor sikerül, és semmi grafikai beállítást nem lehet állítani csak 800X600 van és hiába állítanám vissza ugrik de mindennél nem csak a felbontásnál. Mi lehet a gond?
Sokszor el se indul fekete kép és nem válaszol a program...
-
JetiRulez
őstag
válasz SzlobiG #28419 üzenetére
Csinálj a játék mappájába egy commandline.txt-t. Írd bele, hogy "-norestrictions". Ez feloldja a grafikai korlátozást. Nem biztos, hogy ez a baja, de hátha.
Ehhez hasonló parancsokból itt bogarászhatsz [link]
Még a Steam-en belül érdemes leellenőrizni a játékot (Verify integrity of game cache - nem tudom, hogy kell ezt magyarul értelmezni).
Mellesleg az első indítás után már nincs szükség Steam-re. Indul a játék a LaunchGTAIV.exe-vel is Steam nélkül.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Neoteric
addikt
Steamen holnap este 7ig a gta IV + 2dlc csak 8,74€!
PSN: ne0teric_sAN
-
F_Levente
csendes tag
Ha megveszem a modok ugyanúgy mennek rajta? Meg a patcheket akkor fel kell rakni 7-ig? És még 1.: ha megvan, ki tudom írni lemezre a telepítőt, vagy akárhányszor újrarakom a gépet, vagy törlöm a játékot, le kell töltenem? Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
F_Levente
csendes tag
Megvettem
Elég lassan jön... nektek mennyi idő alatt jön le? 15Mb-es netem van, de csak 500-700kb/s-mal döcög... -
ADAM1337
nagyúr
Nah én most jutottam el oda hogy 2,3k-t megér a dlc-vel együtt a játék steam-en szóval meg is vettem. (Sőt többet is mivel mai napig jókat hülyülünk haverokkal, most már eredetivel.)
Nagyon gyors a steam ügyintézése eddig csak eastore-ban vásároltam, de ez kategóriákkal jobb.
Most tölthetek le 32gb-t. -
GrG1210
aktív tag
Jöreggelt , ujjabb jelenség az ujj modról , a gépem ujjraindítása után már nem indul el vele a játék.., nekem egyébként dobozos werzió van .
-
-
ciry
őstag
Dánke!
"Csak semmi buzulás!"...
-
ADAM1337
nagyúr
Annyi hogy a live profil-nál kell hotmail-es címednek lennie, ennyi az egész.
Miután kész vagy meg majd dobd a steam nick-edet és felveszlek este tolhatjuk. (eleinte szarul jött steam-ről de este alatt 32gb lejött. )
Rá is lestem ma futkorászik a liberty megint stutterol azon meg se lepődtem... -
Dömy
tag
sziasztok!
érdekelne hogy van e a játékhoz olyan trainer, vagy mod, vagy akármi amivel megoldható hogy az élet visszatöltődjön egy idő után? Úgy mint pl a Mafia2-be! mert lehet én vagyok low, de sztem elég nehéz játék, és a sok újrakezdés meg elveszi a hangulatát! -
-
csabika0001
senior tag
GTA 4 fanok hozzátok szólok
5830 xtreme crossfire ben ,1 kártyával tökéletesen megy ha bekapcsolom a 2. GPU szintén fut de alacsonyabb FPS el és akadozik !!!
Valaki nem tudja rá az orvosságot ? -
Neoteric
addikt
Végre lejött a játék steamről.. és majdnem 24 óra szenvedés és várakozás után kiböki a szemem azzal a hibaüzenettel, hogy: ' GTA IV FATAL ERROR: Windows Vista: Need to have Sercvice Pack 1 or higher to proceed'
Windows 7 64bite mvan, sp1-el természetesen.Ötletek?
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa